![]() |
nera ka mest ,jis dabar po "traumos" :( ,o siaip jau buvo idetos kaip registravausi i foruma...
dabar po truputi susipirkineju detales ,bet kuo toliau tuo labiau viskas komplikuojasi ,nes finansiniu atzvilgiu reikejo paleist ant daliu , bet manau po truputi prikelt ;) |
tai butu gerai kad pazet kas ten tiksliai turi jungtis:)
|
tavo esu mates,Aurimelio pamatyti butu idomu :)
|
Citata:
|
Uzdejas vasarinius ratus gal ymesiu foto :) gal kas galit ymest vakumo schema automato ir mechankes?
dekui |
pakeiciau sklende vistiek variklio apsukos pulsuoja zemiau 1000rpm kol salta uzvedi tai 10-20 sekundziu normaliai dirba, bet atsirado kazkoks cypimas yjungus degima kazkur nuo sklendes, beje sklendes vakumas kur eina gal su juo kazkas nes atjungus ar pajungus skirtumo nera, gal kas patars koky meistriuka? geriausia is kaunu butu, nes itariu kad vakumai mano blogai sujungti, o gal y silbery kaune varyt?
|
tai tau jau sakiau ,kaip busi Kaune galetum prie mano MB nuvaziuot ir apziuret tuos vakumu isvedziojimus ,nes niekad nebuvo lista pas mane prie variklio isskyrus kad dujos idetos ir babina pakeista ,tai vakumu pajungimai tikrai tvarkingai sujungti
|
ar galima patikrint sita rele ar kaip ja pavadint :) cia y ja atiena vakumas is sklendes:)
http://img405.imageshack.us/img405/6...yofsam1473.jpg |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:41. |