MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Exit W163 , 270 CDI (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9747)

Exit 2012-05-23 14:25

Na ka kolegos, siandien buvo atiduotas ML i Vimota - kompo perprogramavimui . Lino ( meistro ) prasiau kad labai nepersistengtu , nes man tiesiog truputi truko kartais lipant i kalna ar vaziuojant trasa traukos . Meistras pasake nepergyventi viskas bus padaryta proto ribose, prisiskaites daug forume apie tai kad chipavimas yra labai blogai automatam :) pasikalbejau su Linu , jis nuramino . Pasake kad programoje jie nurodo kad masina yra su automatine o ne mechanine greiciu deze , todel itakos jokios tam neturi . Pasiemes masina , buvau maloniai nustebintas. Stebuklo nereikia tiketis tik is ~ 15 KW ir ~ 95 Sukimo momento + , bet vaziuoja labai maloniai . Siam momentui viskas taip kaip ir norejau :) vaziuodamas kokius 80 KM vos vos spaudi pedala o atrodo kad kazkas masina stumia is galo , jokio diskonforto nejauti. Apsukos labai maloniai pradejo laikytis, atrodo kad dabar deze jungia ipac tinkamu metu pavaras.

Taigi likau be galo patenkintas rezultatu.

P.S Malonumo kaina - 500 LT ( darbo laikas 3 val )

Joshua 2012-05-23 14:50

Na tai NM cia sakyciau daug uzmete tau :) o ir kaina sakyciau nesikandziojanti :) lauksim tolimesniu ispudziu, ypac domintu kaip su kuro sanaudom, ar kazkiek itakos i viena ar kita puse :)

wolf.security 2012-05-23 14:57

sveikinu su teisingu sprendimu kolega, linkiu greito ir malonaus vazinejimo
:3:

Exit 2012-05-23 14:59

Meistras iskarto pasake , pora savaiciu nesitikek geresniu kuro sanaudu :D Nes zmogus niekaip negali nustoti tapkes mynkit... :) Bet as ne del to pirkau kad lakstyt , o kad nebutu diskonforto kartais kai toks jausmas kad i kalna vaziuojant pradesi riedet atgal :D . O siaip jau isipyliau 2 bakus po pirkimo , tai galiu pasakyti 9.5-10 l Dyzelio . Vaziavimo stilius normalus , masinos nedraskau bet ir 50 km/h nesitempiu. Vaziavimas gaunasi iki darbo ir namu plentu , bet dienos begyje labai daug tenka isvaziuoti i miesta per pati pika ir tokiais trumpais atstumais gesint/vest masina . Tai skaitau labai normaliai cia viskas. O del chipo tai nesitikiu as tu sumazejusiu kuro sanaudu , bet kas gali zinoti . Pilsiu kita pilna baka ir bus matyti :)

munde8 2012-05-23 15:03

Citata:

Pradžioje rašė Exit (Post 213536)
Na ka kolegos, siandien buvo atiduotas ML i Vimota - kompo perprogramavimui . Lino ( meistro ) prasiau kad labai nepersistengtu , nes man tiesiog truputi truko kartais lipant i kalna ar vaziuojant trasa traukos . Meistras pasake nepergyventi viskas bus padaryta proto ribose, prisiskaites daug forume apie tai kad chipavimas yra labai blogai automatam :) pasikalbejau su Linu , jis nuramino . Pasake kad programoje jie nurodo kad masina yra su automatine o ne mechanine greiciu deze , todel itakos jokios tam neturi . Pasiemes masina , buvau maloniai nustebintas. Stebuklo nereikia tiketis tik is ~ 15 KW ir ~ 95 Sukimo momento + , bet vaziuoja labai maloniai . Siam momentui viskas taip kaip ir norejau :) vaziuodamas kokius 80 KM vos vos spaudi pedala o atrodo kad kazkas masina stumia is galo , jokio diskonforto nejauti. Apsukos labai maloniai pradejo laikytis, atrodo kad dabar deze jungia ipac tinkamu metu pavaras.

Taigi likau be galo patenkintas rezultatu.

P.S Malonumo kaina - 500 LT ( darbo laikas 3 val )

va cia geras dalykas, mane ir domino cipavimas w203 2,7cdi maniskiui tik del automato bijau , jei sako kad nieko blogo tai tada liuks:bounce:

Exit 2012-05-23 15:10

Matai as vakar irgi pasiskaites senu temu buvau sekundei susirupines..... Bet ryte pakalbejau su meistru , jis pasake kad aksciau jo , jie nechipuodavo automatu nes programa eidavo viena ar ant mechanikos ar ant automato. O dabar jie programoje nurodo kokia pas tave deze.

ufonautas 2012-05-23 20:18

Grazus pirkinukas:)
Na skaiciau,kad turi problemele stabdant:confused:Tai va-pas mane ta pati problema-vieno rato padangos kordas eina velniop,tai bent jau pas mane del to.
O siaip as masinas tikrinuosi TA(jutoi).20LT uz vaziuokles patikrinima-ispurto kaip reikiant.
Sekmes :vairuot:

munde8 2012-05-23 20:29

Citata:

Pradžioje rašė Exit (Post 213551)
Matai as vakar irgi pasiskaites senu temu buvau sekundei susirupines..... Bet ryte pakalbejau su meistru , jis pasake kad aksciau jo , jie nechipuodavo automatu nes programa eidavo viena ar ant mechanikos ar ant automato. O dabar jie programoje nurodo kokia pas tave deze.

aha supratau, geras dalykas, dekui uz info:)

juozas 2012-05-23 22:34

2.7cdi jau pora metu lakstau su cipuotu apie 80 t km jau prasukau viskas gudnsuntuo automatu :xx: kas mate tas zino kad kartais ir paspaudziu :wave:

Exit 2012-05-30 12:52

Nu ka pasaka ilgai negali testis .... Siandien per pietus pagrazino mano ML. Vaziuodamas Zirniu gatve persirikiavau i kaire juosta , pagreitinau iki 80 KM ir na tau is desines puses uazikas kazkoks su buda labai naglai persirikiavo i mano juosta ( matyt buvau jam akloje zonoje ) refleksai suveike ir teko duoti vairo kairen , kad nesusidurti . To pasekoje uzlekiau ant borto ..... per plauka kazkaip nekliudziau stipriai atitvaro .

Siandien palikau masina servise kasko .

Darbai : Priekinio ir galinio bamperio dazymas , desines puses veidrodzio taisymas ir dazymas , 2 lietu ratu tvarkymas , na ir dar ziures kas pakaboje gali buti , nes vairas atsitojo kreivai dabar .

Tokios vat naujienos :(

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:32.