![]() |
pas mus kainuoja 140lt, bet savo sena turi atiduoti . man buvo panasiai kai turejau forda tai zvakes pakeiciau ir viskas normaliai, nes buvo dregmes gavusios, ar kazkas ten.
|
pas mane dar buvo pasibaiges benzas kazkur pries savaite iki masinos sugedimo, uzsipiliau puse bako ir gerai viskas buvo, o paskui ir opa, snd i servisa nutempiau sako jog greiciausiai kuro siurblys, naujas sako kainuoja 800lt o restauracija 250. o koks ten pas tave uz 140?
|
pas mane ir kupas 2.3 tai va pas mane pigiau vadinasi :)
|
o tu pabandyk su plaktuku ta kuro siurbly padauzyti, dazniausia po sutrenkimu keliu vel veikia, jau ne vienai esu isbandes ir padejo:xx:
|
skambino is serviso, sake jog siurblys veikiantis, keis skirstytuvo dangteli ir dar ten sudeli viena, dar sako jog daviklis kazkoks is 6 parejo, krc nzn kaip ten viskas baigsis
|
uz skirstytuvo dangteli, laida kazkoki ir temp davikli ir uz darba suplojau 350 lt.... negalvojau kad taip brangu bus
|
Citata:
|
manau noarmaliai. vientik skirstytuvo dangtelis kai keiciausi bosh kainavo 86 liciai na jei dar plius skriejikas. plius speju pagrindinis laidas is babinos y skirstytuva plius termo daviklis. tai jau susimeta apie 250-280 lietuvisku na dar darbas ir gaunasi tiek. dabar laikai toki atejo kad vien tik pakelimas ant keltuvo servize 50lt kainuoja:ohne:
|
uz detales jo, 247 lt, o laidas is babinos kuris eina, 60 lt kainavo. uz darba nulupo 100 lt. ir cia pas garazininkus tvarkau
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:54. |