![]() |
man daro su tokiu daiktu is masinos kabelis prie jo o is jo i loptopa, tik ant to daikto dar ekranas yra :)
http://www.google.lt/imgres?q=merced...uu7iQCw&zoom=1 |
Citata:
|
Jei yra Developeris tavo stare - as pirmas kliantas :) Labai idomu, ar iseitu pamatyti mano comanda NTG 2.5 ir sukelti jam aukstus daznius per developeri.
Aiksu, reikia firmware atnaujinti, NAVI opcija skydelyje atrakinti, bet manau cia kosmosas tiek tau, tiek man ;) Beja, kaip ant pc pakurei? Su virtual machine? Ar kompas gal senas ir turi pa defoltu com jungti? Man vienas servisas siulo pasiimti pabandyti prie savo laptopo ju kiniska star susinstalinti, bet pas mane naujas kompas, tad reiks VM detis, adapterio is usb i com... tad vis tingiu prisiruosti. Butu idomu pamatyri kaip pas tave viskas padaryta. |
Citata:
|
IBM X60s intel dual core 1.6Ghz, 3GB ram, PCMCIA ->COM. Per VMware player. Jeigu naujas pc tai express card -> com port reikes. Raso kad su USB->COM kazkuriuo laidu veikia, bet neteko matyti
|
Citata:
|
Citata:
|
Jei uz 3000 tai gal cia tas SD connect su wifi ir LAN, nereikia jam COM. Man kaip asmeniniam vartojimui ir sitas ganetinai prabangus :D
|
Citata:
O ka, is USB i com adapterio pagalba neitu pasijungt? Hunter, gal ryt vakare pazintiniais tikslais pasijungiam prie mano W211? Smaslu, ar eis ka nors su mano comandu paburt ;) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:18. |