![]() |
Citata:
|
Per gerai galvojau, truputi suklydau :xx:
Dekui uz gera zodi :D Beje dekui dar karteli Hunter uz diagnostika ir tikrosios ridos nustatyma ^^ P.S parodyk foto tu ratu kur turi, gal kas sudomins :) |
|
eh, noretusi didesniu :)
beje, kas norejo salono foto nespejau siandien padaryt, kai grizau jau buvo tamsu ir net neapsimokejo fotkint :) |
su didesniais jau labai kieta bus
|
Man ir taip jau labai minska, kad biski kieciau tai net nepajausiu :D
kaip ir sakiau, po opelio cia viskas gerai :D |
|
Rusu kalbos nemoku, beto spidikas skiriasi ar cia jau nesvarbu?
|
o kiek ant spydiko raso rida :)
|
netoli 180 :D
|
tai kas 450 ne kazka cia dar puse tiek nuvaziuosi jei priziuresi :)
|
Bandysiu priziuret :)
Mane domina peidzerines signalizacijos, gal kas turit patirties su jom ar pazystamu kas uzsiima? noriu statyt, bet norisi kur geriau :) |
|
Labiau domina privatus asmenys, nes lapino kainos nedziugina manes :) jau teiravausi
|
kaune yra auksarankis forumo dalyvis kuris stato signas ir visokius su jom susijusius (arba ne) navarotus, jei tau miestas tinka, duosiu kontaktus. o seip jei nori kad ne baisiai brangiai tai www.muzotonas.lt, paprasta antro lygio be navarotu 230lt mokejo tevas, peidzerine gal kokie 300-350bus nzn, reikia klausti, viena karta tik buvo tevui sukvailiojus signa, nuvare atgal, sutvarke, daugiau bedu nebuvo
|
kam tau ta signalizacija i 202, geriau technine bukle pagerink uz tuos pinigus
|
Reikalinga peidzerine, nes jau buvo bedu su praeita masina kieme :)
Susiradau jau kaip ir VIlniuj, uz gan nebloga kaina, tik reik luktelt, eiles :) |
nu o kodel tau butinai peidzerine? pas mane irgi peidzerine, nu neskaitant grazaus pultelio ir visokiu navarotu, man kas naudinga tai kad veikimo atstumas didelis ir kad masina stovi visai kitoj namo pusej, o kai kaukia signa, kaukia ir pultelis ir zinai kad kaukia tavo masina, o ne kaimyno, nors net buna ir negirdi masinos. na ir aisku del pultelio pipsejimo antro lygio buvau pagaves zvaigzdes lauzytojus ir duru trankytojus :) seip jei dabar deciau signa tai su uzvedimo funkcija
|
Citata:
|
tai idet idesi, tik kad turesi statyt ant rankinio, o ziema gali prisalti kalades
|
Citata:
|
Mersui man gyvenime nėra prišalusios kaladėlės.
|
as net nebandziau merso ziema statyt nakciai ant rankinio, atsimenu nuo zigulio laiku ( o kaladziu principas panasus), tai prisaldavo :)
|
Citata:
|
Kas ten vogs ta sena masina, ziurek kad pats dar uzsivestum kai pamesi rakteli arba kai atjungsi akuma su raktu spynoj :D
|
Ne del masinos nuvarymo, o del auto apgadinimo :D
Pametus raktus nebeda, dar 1 su pulteliu ir kitas serviso yra :D O del akumo atjungimo su raktu spyneleje jau prisiskaiciau :D |
Gal galit paaiskint man valytuvo pirma funkcija? nes nesuprantu pagal ka jis reguoja kaip valyt, ar cia tiesiog valytuvas bludija?
|
seip kaip ir pas visus kas kelias sekundes, arba jei yra lietaus daviklis , pagal lietaus intensyvuma?
|
buna pagal lietu, buna kad jau beveik nelyja bet varo vistiek greiciau.. Idomu butu suzinot, o gal tas daviklis nuejas.
|
pradziai pagal vin pasiziurek ar isvis toks yra pas tave
|
Citata:
|
Krituliu daviklis yra siame MB, reiskia pirma valytuvo padetis valo pagal tai kiek krituliu patenka ant daviklio. Visas opciju sarasas:
240 OUTSIDE TEMPERATURE INDICATOR 260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION 292 SIDEBAG 345 RAIN SENSOR 471 ACCELERATION SKID CONTROL (ASR) 543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE- 551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM 570 FOLDING ARMREST, FRONT 580 AIR CONDITIONING 584 ELECTRIC WINDOW LIFTER, 4-WAY, V 124, 6-WAY 611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS 656 LIGHT ALLOY WHEELS, 10-HOLE 753 RADIO MB AUDIO 10 CC WITH VK/RDS 809 AEJ 06/1/M/X 882 INTERIOR SAFEGUARD/TOWING PROTECTION 955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE 984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC. |
Gal kas netingi ir gali aprasyt kiekviena? :D nes daugumos nesuprantu
|
Citata:
|
Na kaip ir visus issiaiskinau :)
beje, cia matau yra padidinta kuro bako talpa, gal kas zinot kiek L apskritai yra? |
Lyg 75
|
Paliktas vargsas Mersiukas isdarinejimui :wavecry: Statoma peidzierine signalizacija :bounce:
|
Viskas sutvarkyta ir puikiai veikia :) ir gan pigiai :D
|
Citata:
|
peidzerine eaglemaster uz 400 su garantija :) manau tikrai pigia ;)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:27. |