![]() |
temos autoriu prasom uzsukt i kuro tema http://www.mb1.lt/showthread.php?t=896
bus idomu kaip ten su SL islaidom kurui |
Citata:
|
Nevisada, dazniau metaliniai.
Beto as ten rasiau perkeltine prasme :confused: |
Citata:
|
Tikrai kad daug yra, kai dar dirbdavau kaune kebulu autoservise, tai labai daug ju yra teke spakliuoti, tai buna ir metaliniu ir aliuminiu :)
|
brolio sis SL'as stogas metalinis. tikrai yra i ka paziuret, nova maga realizuosim kurnors i spintele keisim i becker ar apline, pirma ratus reik uzdet :seile:
|
dekoju ,kad patiko mano r129:aciu:,o stogas yra medziaginis elektra valdomas ir kietas stogas yra aliuminis,beje stogo funkcijas atlieka pritraukimo hidrauklika,tad nieko nereikia kaip pas kitus kabrioletus uzsegineti rankiniu budu stogui uzsidarius
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
as kai skelbima pamaciau atogide pagalvojau kad 77mp, bet cia nuotraukose pastebejau kad tikrai ne 77, tik tapo idomu kuris gi toks panasus i ji. dabar paziurejau nuotraukas ir paaiskejo kad visiskai nepanasus :unreal: |
Citata:
|
Jo vaiduska pasirodyk kaip ten dabar jau nuotraukoj ziuresis siryt nelabai uzmaciau tamsu dar buvo kai i drb vezhe :)
|
|
Kitas vaizdas. Cia 17 ar 18?
|
zadejau deti r-18,bet kaip drauge pavazines nieko nebeliks is r18:),tai pergalvojau ir uzdejau r-17,kita savaite vaziuosiu pas tekintoju uzsakysiu galui rastafkes
|
Na su rastafkem tai graziau galas atrodys, dabar truputi sulinde ratai :)
|
orginalus ratai et 35 o sie yra et 38 tai tikrai rastafkes uzdejus graziau butu
|
Citata:
|
Tai reikejo pirkti su kokiu ET25 :)
|
1000litu mokejau uz juos naujos beveik padangos ir seip man kazkaip jie solidziai ziurisi
|
Citata:
|
Citata:
Man irgi jie solidziai atrodo, kai rastafkes uzsidesi tai tikrai dar geriau atrodys! |
Jo, sitie ratukai mano vieni megiamiausiu, geras pasirinkimas, graziai tinka :ploja:
|
:xx::zenklas:: jo buvo planu deti blynus ratlankius ,bet pasivazinesiu su siais atsibos parduosiu
|
Kad graziai ir tie atrodo :)
|
Citata:
|
:):ne:
|
129-am padangos reikalingos 245/45. cia 225/45, jo? :confused:
|
O isvis kokio plocio sitie ratlankiai? 7.5, 8? :confused:
|
1000 pinigu uz tokius ratus ir dar su padangom.... Pavydas jau ima :) Tikrai vieni is graziausiu MB lietnyku.
|
na va SL'as dabar komplekte :) vieni graziausiu merso ratu, gerai ziurisi ant 129 :1:
Citata:
|
na grazu grazu:seile: ir uz 1000 kodel man tokiu nepasitaiko :dauzo::dauzo::dauzo:
|
mbclub'e pardavinejo juos
|
zioplys as nu ka as galiu daugiau paskyt:cenzura::mastau:
|
:)taip padangos 225/45 ,o balalaika pioneer jau buvo is prancuzijos merse(skylamusis o ne magas)
|
o kokio plocio ratlankiai?
|
tikrai to nezinau kaip rastafkes desiu pasakysiu,o del rastafkiu tekintojas uzprase 100litu uz 2 vnt
|
Citata:
|
oho 20litu tai turbut is tavo puses metalas,o pas kokio tekintojo darei
|
Prie utenos gerimu antroj gatves pusej, o kur tu?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:14. |