![]() |
Jei žiūrėti W210, tai geri motorai yra 290TD, 300TD, 270CDI.CDI motorus verta žiūrėti nuo 2000metų, nes iki 2000 ųjų bėdos su siurbliais (ypač LUCAS firmos) ir purkštukais
|
aisku kad mersa ka cia patarinet:xx:
|
nzn kaip kitiem, bet man asmeniskai jau vien ta etiketi prilipus prie pytako iskart nuleidzia i purva ta masina, kad ir kokia ji ten gera ar bloga butu... 90% mano matytu petako vairuotoju -> treninguotas budulis... Su retom retom isimtim... Manau drasiai galima jai klijuot budulmobilio etikete, kas manes visiskai nezavi...
|
Citata:
|
na bmw 525tds nepatariu pirkti, nes nevykes variklis. as uz :zenklas: bet jeigu bmw 530d tai tada jau uz bmw, nes labai geri varikliai.:bounce:
|
Citata:
|
nu tikrai geresne trauka ir degelu mazai ryja. sis variklis pagal Europos standartus yra gaves aukso medali, uz galios ir taupumo santyki. ir bmw 530d daznai pilnesnis buna su tv, telefonu ir tt... o mersa sunku toki rasti. bet as uz :zenklas::vairuot:
|
taikad pagal gamintojo deklaracija MB maziau ryja ir geriau lupa :)
|
as tais rinkimais nelabai pasitikiu, karta "engine of year" kazkelintais metais alfos 2.5 gavo 1-a vieta savo kategorijoj, nors ten visishkas nesusipratimas, belekaip byra, belekiek kuro eda, ir visishkai nivalyt kaip priklauso...
|
priklauso, kas atlieka tuos apdovanojimus :D D.Britanijoje visada viska laimi britu masinos :D
o siaip 320cdi variklis pranasesnis uz 3.0d :) ir su galingesniu varikliu rasti pilnesnes komplektacijos tikrai yra lengviau ;) |
bet 2 kartus as draguose esu mates kaip bmw e39 ir dar touringas su automatine deze padeda i vieta e320cdi irgi su automatine deze. nu nzn sunku ka pasakyti, bet su mersu nevaziaves su situo varikliu, o su bmw vaziaves. bmw man nepatiko, bet , kad variklis geras tai tikrai.:ne:
|
draugas nusipirko bmw 530d, tai pralekiau - galiu pasakyt, kad tikrai nerealiai sukasi, sukimo momentas ziaurus! tik E320CDI nebandes, tai nera kaip palyginti... bet bmwo variklis tikrai paliko ispudi :good:
|
vaziaves as ir su 530d, ir su 740d, ir 320cdi... sakyciau, kad 320cdi yra labai arti prie 4.0d, bet vis gi kubatura kitokia, o ir 3.0d tikrai nusileidzia 320cdi, nes 320cdi bent jau 211 kebulo yra 150kW ir 500nM sukimo momentas, o sie skaiciai bent jau man yra ZIAURUS :D
|
w210 1999 — 2002 320cdi nusileidzia pagreciu iki 100 - 8,3 197ag 470nm
E39 1995 — 2000 530d 100 - 8 manulas 8,4 automatas 184ag 390nm e39 2000 — 2003 530d 100 - 7,8 manual 8 automatas 193ag 410nm w211 jau su e60 reikia lyginti |
Citata:
:roll: p.s Esu lekes su chipsuotu bmw530d+volai r18", stebuklu neparode ten jis man :) |
Citata:
|
Citata:
Citata:
Pirmas 0-100 nusileidzia, antrasis siek tiek naujesnis - lenkia... na bet cia jau tos kelios varganos desimtosios sekundes manau is principo esmes nekeicia... Tiesiog vienareiksmiskai teigt bmw geriau ar prasciau lupa - negalima ;) |
na taip mersu cdi variklis ypac 320cdi lb geras:wavecry: na cia labai nuo daug ko priklauso nuo padangu, dezes ir tt. bet ydomu kaip butu slalomo trasoje. kazkaip bmw kiek girdejau labai stabilios. teko vaziuoti su e65 740d tai masina toki sukimo momenta turi, kad net baisu:unreal: bet mersas yra mersas, viskas tai ir pasakyta:zenklas:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:47. |