MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Evho E320 W211 Airmatic (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=17369)

justinasm 2015-10-28 15:30

o kazin buvo jau keistas amortikas? Nes jei ne, tai 350 000km w211 airmatic amortikui visai gerai

Gadget 2015-10-28 15:39

Maniskis prie 260k kazkur pradejo bildeti. Vienam forumieciui keite siandien sedanui amortika, prie 174k mire priekiniai abu ir vienas galinis. Nuo eksplotacijos priklauso.

FreX 2015-10-28 16:40

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407285)
po kiek naujas ir devetas?

Del pusiu paziurek pagal kodus, turetu sutapt, jei nesvarbu puse

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-GE...tUKuUV&vxp=mtr

čia gal nieko kaina:confused:

Gadget 2015-10-28 16:41

Citata:

Pradžioje rašė FreX (Post 407326)

Siuntimas 100 baksu. Plius muitas. Vat ir nieko...

Evho 2015-12-05 23:17

Na va, jau viską sutvarkiau kas buvo tik išlinde po pirkimo. Kaina tikrai gavos nekukli, kadangi viską dariau kaip sau, o ne kaip pigiau, dabar iki laimės liko tik mažą akumą pasikeisti, nes retkarčiais komforto funkcijos neveikia.

http://i1172.photobucket.com/albums/...psxh5xwqco.jpg

Lengvas 2015-12-05 23:28

dailiai atrodo, nieko neprikrauta ir dar tvarkingas.

Evho 2015-12-08 16:14

Žiema

Patinka man tokios žiemos, kai mašina išlieka švari ir galima važinėt ant SPORT 2 pakabos, norėčiau dar truputi suleist.
http://i1172.photobucket.com/albums/...psl7dv70ve.jpg

mercedinis 2015-12-08 16:54

is kur ponas istrauket kad mazas akumas atsakingas uz konforto funkcija?
mano ziniai mazas akumas skirtas stabdziams jeigu neticia mirsta ar kazkas atsitinka su pagrindiniu.

o konforto funkcijos apribojamos nes didisis akumas issikroves, vazinejamos trumpos distancijos, arba pats akumas prie mirties, o gal generatorius nepekrauna kaip reikia.

Citata:

Pradžioje rašė Evho (Post 411886)
Na va, jau viską sutvarkiau kas buvo tik išlinde po pirkimo. Kaina tikrai gavos nekukli, kadangi viską dariau kaip sau, o ne kaip pigiau, dabar iki laimės liko tik mažą akumą pasikeisti, nes retkarčiais komforto funkcijos neveikia.

http://i1172.photobucket.com/albums/...psxh5xwqco.jpg

Apple 2015-12-08 18:16

Citata:

Pradžioje rašė mercedinis (Post 412320)
is kur ponas istrauket kad mazas akumas atsakingas uz konforto funkcija?
mano ziniai mazas akumas skirtas stabdziams jeigu neticia mirsta ar kazkas atsitinka su pagrindiniu.

o konforto funkcijos apribojamos nes didisis akumas issikroves, vazinejamos trumpos distancijos, arba pats akumas prie mirties, o gal generatorius nepekrauna kaip reikia.

tu visiskai teisus, mazas akumas su komforto funkcijom niekaip nesusijes :)

Jis yra rezervinis akumas stabdziams ir viskas, daugiau jokios funkcijos neatlieka.

Jei blogai su komforto iranga kaltas arba didelis akumas arba generatorius arba elektros vagis :)

Apple 2015-12-08 18:17

Citata:

Pradžioje rašė Evho (Post 412317)
Patinka man tokios žiemos, kai mašina išlieka švari ir galima važinėt ant SPORT 2 pakabos, norėčiau dar truputi suleist.
http://i1172.photobucket.com/albums/...psl7dv70ve.jpg

vietoj dar trupucio suleidimo - uzdek R19, kosmosas bus :) geraja to zodzio prasme

Evho 2015-12-16 10:00

http://i1172.photobucket.com/albums/...psjmaxkhlf.jpg

Sveiki, dėl kokių priežaščių šitas kartais užsidega? Bet vėliau poros min bėgyje užgęsta.
Dažniausiai būna kai pastovi ne garaže, o lauke per šalti kokį. Čia mažasis akumas ar didelis kaltas? Ačiū

justinasm 2015-12-16 10:14

Silpnas didysis akumas, is po nakties buna visai nudveses, del to tau atjungia komforto funkcijas, kol generatorius pakrauna akuma iki normalaus lygio, tada gauni sita pranesima, kad visos funkcijos vel galimos

Evho 2015-12-16 10:23

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 413367)
Silpnas didysis akumas, is po nakties buna visai nudveses, del to tau atjungia komforto funkcijas, kol generatorius pakrauna akuma iki normalaus lygio, tada gauni sita pranesima, kad visos funkcijos vel galimos

Reik bandyt pakraut, gal nebus dar didelis akumas miręs.

Karolis888 2016-01-09 17:53

Perskaičiau visą temą :). Labai gražus mersas (y)

as33 2016-01-09 17:57

Citata:

Pradžioje rašė Evho (Post 413368)
Reik bandyt pakraut, gal nebus dar didelis akumas miręs.

jo, man ir per salcius mete ta klaida, pasikeiciau akuma klaida dingo, bandau dar senaji atgaivinti :metal:

rafis 2016-01-09 21:08

Citata:

Pradžioje rašė Evho (Post 407300)
O tu sau pirktum naują amortiką ant airmatico ?
Kainuotų ~200eur, tai dar nusipirkčiau, bet vieną amortiką pirkt už 570eur nemanau, kad daugelis čia sau leistų pirkti ant 10metų senumo mašinos.

As jau prasikeikiau su s211 orine pakaba.. Nusipirkau is vokieciu su 260 tukst rid atikra, mersa centre aptarnautas.. prasidejo ziema.. Pradejo leisti pagalve viena per nakti isleidzia. Na vazinejau dar menesiuka kol nebepasikele. Nulekiau i servisa. sako pagalvei amen, ir abu galiniai amortikai nusproge.. nu ka nusipirkau is sroto pagalve uz 80eu. pakeiciau. praejo savaite vel masina ant pilvo ir nepasikelia :D prakeikes as tuos visus triperius mersus su savo navarotais. TAIP vaziuoja jie smagiai, ypac su oru, bet tai sorry kai perki 10m senumo masina ir kisti i amortikus reikia kosminius litus, tai as geriau jau su tojota vaziuosiu :)
aciu dievui cls'as be oro.. draugelis w221 turi tai irgi jau sia ziema amortikus du atsirestauravo. :) zodziu xebra patarimas, nepirkit niekas airmatiko senam triperyje.

p.s. jei i tema, tai labai dailiai atrodo mersiukas. uz kiek zadi pardavinet?

Tomskis 2016-01-09 21:09

Tai reikejo ne menesi, o metus pasivazinet su kiaura pagalve, tada sakysi ir pakaba nelaiko. Problema ne merse, o jo savininke

sportbatis 2016-01-09 21:13

"uz komforta reikia moketi" protingo zmogaus citata ;)

Rykštė 2016-01-09 21:19

rafi-nuimk laika kiek dabar tie draugelio restauruoti laikys ir suprasi,kad nera taip brangu,jei nededi sudo ir sroto.

rafis 2016-01-09 21:24

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 416087)
Tai reikejo ne menesi, o metus pasivazinet su kiaura pagalve, tada sakysi ir pakaba nelaiko. Problema ne merse, o jo savininke

o kam man keisti ta pagalve? tipo uzvedu, pasikelia isleidzia tik per dvi tris dienas, tai kaip ir dzin man :) na aisku, cia nera teisingas savininko poziuris, bet... man i darbini kibira ikisti kosminius litus yra gaila, tiesiog sekanti karta nepirksiu mb universalo su pagalvem.

rykste, airmatic.lt buvo pora atveju kai nelaikydavo tos pagalves restauruotos.. ikisa i vidu jie guma, kuri irgi ten ne superine, bet metus turetu atilaikyt.. ai zodziu, noriu as w221 belekaip, bet kai pagalvoju... tai soriukas :D
cia draugelio sefas turi pasiemes 4matic..tvarko jis tikrai preciziskai. kas sugedo iskart remontuoja, nelaukia, ir nededa sh.. tai kas du tris menesius reguliariai po 600euriuku isudo. o vazineja tai ka as zinau, i metus gal 20 stuku ir pravaziuoja.. nu bet turbut neleidzia statusas su zemesne klase vaziuot.. o naujos aukstos klases neiperka.

razed 2016-01-09 21:31

Skelbimas kaip mačiau jau yra :) dabar sunku parduot auto, visi pinigus išsileide...

mercedinis 2016-01-09 21:38

pas mane vienas pazistamas sneka panasiai, dziausiasi kad i masina pinigu neikisa nei cento, pries savaite paprasciau kad nuvestu mane iki mb dealiorio atsijimti mano kibiriuko, zodziu per du metus neikiso nei cento, masina ant laisvu purtosi, galiniai stabdziai turbut jau nezino kaip atrodo kalades nes girdisi kaip i metala remiasi, priekije kazkas bilda itariu guolis... ir jis ant dienu pardave masina sakidamas viskas gerai joje.

poto zmogelis nusiperka tokia masina ir keikiasi kad pvz 211 su air matic vaziuokle luzda, sudas, brangu, viskas remiasi i savininkus kurie buvo pries tai ir kaip jie ziurejo i savo masina.

tad tikrai nemanau protinga sakit kad pvz sbc ar koks air matic yra tragedija, jeigu masina buvo priziurima ji vaziuos ir ne 100k be problemu.

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 416093)
o kam man keisti ta pagalve? tipo uzvedu, pasikelia isleidzia tik per dvi tris dienas, tai kaip ir dzin man :) na aisku, cia nera teisingas savininko poziuris, bet... man i darbini kibira ikisti kosminius litus yra gaila, tiesiog sekanti karta nepirksiu mb universalo su pagalvem.

rykste, airmatic.lt buvo pora atveju kai nelaikydavo tos pagalves restauruotos.. ikisa i vidu jie guma, kuri irgi ten ne superine, bet metus turetu atilaikyt.. ai zodziu, noriu as w221 belekaip, bet kai pagalvoju... tai soriukas :D
cia draugelio sefas turi pasiemes 4matic..tvarko jis tikrai preciziskai. kas sugedo iskart remontuoja, nelaukia, ir nededa sh.. tai kas du tris menesius reguliariai po 600euriuku isudo. o vazineja tai ka as zinau, i metus gal 20 stuku ir pravaziuoja.. nu bet turbut neleidzia statusas su zemesne klase vaziuot.. o naujos aukstos klases neiperka.

Mintis 2016-01-09 21:46

Gražus mb, tikrai keista kaip jis dar neparsiduoda, nors gal ir teisingai čia kažkas sake, kad visi išsileide pinigus, pats kiek kartu dejas skelbima po nauju metu, tai mažai susidomejimo sukeldavo, o vat pavasari kitas riekalas :D
Kas del airmatic, nusipirkit, susidekit naujas dalis, važiuosit 200k km ir galvos nesuksit, o čia i LT visos jau nuvarytos nuo koju pareina.
Del pagalviu, jei kada teks toks malonumas paturet airmatic, ir bent kiek prades leist pagalve kuri nors, pabandysiu į ja ipurkšt putu kurios purškias į padangas kai jas nuleidžia. Mes jau du kartus taip darem viena kart i E39 universala, tai net ir parsidave su tokia pagalve, kiek pravažiavom, nepamenu :D Ir į RR buvom toki ekspermenta padare, tai atlaike tris metus (kažkur 70-80k km) rasdavom vis sukrypusi, tai iputem, ir kita diena viskas ok, nusipirkom kita pagalve, kad turetum ka idet, bet tris metus neprireike :D

rafis 2016-01-09 21:48

Citata:

Pradžioje rašė mercedinis (Post 416100)
pas mane vienas pazistamas sneka panasiai, dziausiasi kad i masina pinigu neikisa nei cento, pries savaite paprasciau kad nuvestu mane iki mb dealiorio atsijimti mano kibiriuko, zodziu per du metus neikiso nei cento, masina ant laisvu purtosi, galiniai stabdziai turbut jau nezino kaip atrodo kalades nes girdisi kaip i metala remiasi, priekije kazkas bilda itariu guolis... ir jis ant dienu pardave masina sakidamas viskas gerai joje.

poto zmogelis nusiperka tokia masina ir keikiasi kad pvz 211 su air matic vaziuokle luzda, sudas, brangu, viskas remiasi i savininkus kurie buvo pries tai ir kaip jie ziurejo i savo masina.

tad tikrai nemanau protinga sakit kad pvz sbc ar koks air matic yra tragedija, jeigu masina buvo priziurima ji vaziuos ir ne 100k be problemu.

tai aisku nuo savininko viskas priklauso. bet isivaizduok kiek kainuos 300 tukst pravaziaves s211 320cdi visada aptarnautas tik mb centre ir viska remontaves tik mb centre, iskaitant amortikus ir kt smulkmenas.. manau 04m toks mersas kainuos 7000euru. Ar yra zmoniu lietuvoj kas tiek mokes? as pvz merso centre nieko nesu remontaves, nes man tai yra per brangu ir nelogiska. bet turiu draugu kurie turi paprastus mersiukus 02-04m ir remontuoja tik silberyje :) tik va nesenai vienas norejo parduot ta mersa, suzinojo kad jis kainos isvis neturi, nes lietuvis perka geriau pigiau,nei rimtai aptarnauta. taigi irgi nuleido rankas.
moralas, remontuoti masinas reikia gerai, jei nori kad vaziuotu, o jei gaila ant remonto ir gaila pirkti siek tiek brangiau nei rinkos kaina, geriau gal zemesne klase ir pigesni gamintoja ir geresius metus :D

rafis 2016-01-09 21:49

Citata:

Pradžioje rašė Mintis (Post 416107)
Gražus mb, tikrai keista kaip jis dar neparsiduoda, nors gal ir teisingai čia kažkas sake, kad visi išsileide pinigus, pats kiek kartu dejas skelbima po nauju metu, tai mažai susidomejimo sukeldavo, o vat pavasari kitas riekalas :D
Kas del airmatic, nusipirkit, susidekit naujas dalis, važiuosit 200k km ir galvos nesuksit, o čia i LT visos jau nuvarytos nuo koju pareina.
Del pagalviu, jei kada teks toks malonumas paturet airmatic, ir bent kiek prades leist pagalve kuri nors, pabandysiu į ja ipurkšt putu kurios purškias į padangas kai jas nuleidžia. Mes jau du kartus taip darem viena kart i E39 universala, tai net ir parsidave su tokia pagalve, kiek pravažiavom, nepamenu :D Ir į RR buvom toki ekspermenta padare, tai atlaike tris metus (kažkur 70-80k km) rasdavom vis sukrypusi, tai iputem, ir kita diena viskas ok, nusipirkom kita pagalve, kad turetum ka idet, bet tris metus neprireike :D

perekupai taip daro.

Mintis 2016-01-09 21:54

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 416112)
perekupai taip daro.

Nu mes darem del to, kad reikejo automobilio greitai, o RR pagalviu gaut tikrai sunku tuo momentu buvo, tai ir pabandem, ir laike visai neblogai :) neperseniausiai suplyšo galutinai, tai idejom naujas į gala ir jokiu problemu ;)

rafis 2016-01-09 22:02

Citata:

Pradžioje rašė Mintis (Post 416118)
Nu mes darem del to, kad reikejo automobilio greitai, o RR pagalviu gaut tikrai sunku tuo momentu buvo, tai ir pabandem, ir laike visai neblogai :) neperseniausiai suplyšo galutinai, tai idejom naujas į gala ir jokiu problemu ;)

bet siaip logiska. juk leidzia per sutrukusia guma, aisku jei ten suskirdusi per kiekviena linkima tai nepades, bet jei vienoje vietoje tai dzin.

mercedinis 2016-01-09 22:11

na taip, lietuviai nelabai turi pinigu, todel ir perkama masina kuri jau pravaziavus nemaza dali, ir kaina buna atitinka, bet reikia mastit sviesiu protu kad su tokiu pravaziavimu reikes investouti ne lita ir ne du :-)

o kaip minejai kad darit viskas mb centre, kiekviena detale turi savo kaip sakant tarnavimo laika, as pirkau vieno savininko ir jis dare mb centre atspek daug padarita ? :-) nieko tik servisiniai darbai, aisku pas mane ir pravaziavimas ne milijoninis, bet esme tad kad apinauja masina gali tvarkit ir mb atstovibiai nekainuos milijonu

as uz savo w211 3.0 benzina sumokejau 6k svaru pravaziaves 66k milias buvo, pasikeiciau pokoliai tik zvakes ir greiciu dezes tepalus esu patenkintas, tik matai durniam nevisados sekasi, ir islindo problema su galiniu langu leidzia vandeni, kur montuoja langus jie nenori isimineti ir perklijuoti nes bijo kad suskils, o garantini kuri turiu, jis neapmoka islaidu uz water leaka :-/ tad teks vaziuot pas mb dealeriu ka jie pasakis, su vienu is ju persimeciau zodziais sake gali but elementariausiai lango tarpike susidevejus :-/

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 416110)
tai aisku nuo savininko viskas priklauso. bet isivaizduok kiek kainuos 300 tukst pravaziaves s211 320cdi visada aptarnautas tik mb centre ir viska remontaves tik mb centre, iskaitant amortikus ir kt smulkmenas.. manau 04m toks mersas kainuos 7000euru. Ar yra zmoniu lietuvoj kas tiek mokes? as pvz merso centre nieko nesu remontaves, nes man tai yra per brangu ir nelogiska. bet turiu draugu kurie turi paprastus mersiukus 02-04m ir remontuoja tik silberyje :) tik va nesenai vienas norejo parduot ta mersa, suzinojo kad jis kainos isvis neturi, nes lietuvis perka geriau pigiau,nei rimtai aptarnauta. taigi irgi nuleido rankas.
moralas, remontuoti masinas reikia gerai, jei nori kad vaziuotu, o jei gaila ant remonto ir gaila pirkti siek tiek brangiau nei rinkos kaina, geriau gal zemesne klase ir pigesni gamintoja ir geresius metus :D

Karolis888 2016-01-09 22:31

Vyrai, mersas tai ne kokia eiline audi ar volkswagenas, rimtų žmonių mašina, rimtai ir eksplotacija pakainuoja :) reikia prieš perkant tai turėt raumeny. Kas kad brangu, malonus važiavimas viską atperka :)

Hunter 2016-01-09 23:02

Tiesiog tokiems kaip rafis geriausia masina yra plikas antras golfas, kuriame nera jokiu navarotu ir kuri galima taisyt tik tada kai ratas nukrenta ir ta padaryti betkokiam patvoryje pas girta saltkalvi uz bonke samagono

rafis 2016-01-10 08:59

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 416147)
Tiesiog tokiems kaip rafis geriausia masina yra plikas antras golfas, kuriame nera jokiu navarotu ir kuri galima taisyt tik tada kai ratas nukrenta ir ta padaryti betkokiam patvoryje pas girta saltkalvi uz bonke samagono

u gal ne taip kategoriskai, bet mane tenkina pvz subaro outback 2012-15metu su ridom iki 50 tukst uz 10 tukst euru :) kurios realiai negenda visiskai. jei is senesniu tai TLC, jei apie skarbonkes, tai japoniski kibirai hondeles civikai visokie irgi superines masinos :)

rafis 2016-01-10 09:00

Citata:

Pradžioje rašė Karolis888 (Post 416137)
Vyrai, mersas tai ne kokia eiline audi ar volkswagenas, rimtų žmonių mašina, rimtai ir eksplotacija pakainuoja :) reikia prieš perkant tai turėt raumeny. Kas kad brangu, malonus važiavimas viską atperka :)

nu jau nepradedam vel is naujo.. ne eilie audi.. neturiu audi, taciau esu ja vairaves nemazai laiko. Audi yra ne ka prastesne marke uz mb. Taip tiek inovaciju neturi, bet a8 su s klase galima lyginti. q7 su ml irgi, a6 su e klase taip pat. gal silpnesne kazkiek, bet masina rimta. ta pati apie bmw ir lexus galiu pasakyt.

rafis 2016-01-10 09:02

Citata:

Pradžioje rašė mercedinis (Post 416130)
na taip, lietuviai nelabai turi pinigu, todel ir perkama masina kuri jau pravaziavus nemaza dali, ir kaina buna atitinka, bet reikia mastit sviesiu protu kad su tokiu pravaziavimu reikes investouti ne lita ir ne du :-)

o kaip minejai kad darit viskas mb centre, kiekviena detale turi savo kaip sakant tarnavimo laika, as pirkau vieno savininko ir jis dare mb centre atspek daug padarita ? :-) nieko tik servisiniai darbai, aisku pas mane ir pravaziavimas ne milijoninis, bet esme tad kad apinauja masina gali tvarkit ir mb atstovibiai nekainuos milijonu

as uz savo w211 3.0 benzina sumokejau 6k svaru pravaziaves 66k milias buvo, pasikeiciau pokoliai tik zvakes ir greiciu dezes tepalus esu patenkintas, tik matai durniam nevisados sekasi, ir islindo problema su galiniu langu leidzia vandeni, kur montuoja langus jie nenori isimineti ir perklijuoti nes bijo kad suskils, o garantini kuri turiu, jis neapmoka islaidu uz water leaka :-/ tad teks vaziuot pas mb dealeriu ka jie pasakis, su vienu is ju persimeciau zodziais sake gali but elementariausiai lango tarpike susidevejus :-/

nu matai, sumokejai 6 tuskt svaru, kaip supratu anglijoj.. lietuviai angliskus mersus perka e klases lietuvoj uz 3 tukst svarbu, maximum.. tai ir pasako apie stovi.. juk desiniavaires yra pigesnes gerokai.. rida 60 tukst myliu tai cia 100t km.. lietuvoj toks mersas 10 euru kainuotu 03m... nei vienas net is forumo tokio nepirktu...
jei turi kasko, stiklam lietuvoj duoda garantija nemokama.. netycia isdausk galini stikla, bus aisku.

pucenas 2016-01-10 09:03

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 416166)
nu jau nepradedam vel is naujo.. ne eilie audi.. neturiu audi, taciau esu ja vairaves nemazai laiko. Audi yra ne ka prastesne marke uz mb. Taip tiek inovaciju neturi, bet a8 su s klase galima lyginti. q7 su ml irgi, a6 su e klase taip pat. gal silpnesne kazkiek, bet masina rimta. ta pati apie bmw ir lexus galiu pasakyt.

Rafi kada tu suprasi, kad cia sedi visi su naujais nesurudijusiais piniausiais mersedesais, kurie nemato ir nezino kitu markiu. (nors puse gal ir daugiau) vazineja net ne su mb :) visos masinos geros kurios negenda :) ir jai nesi masinos vergas tai ir marke nesvarbu. Aisku mb turi sarmo ir daugiau gal nei kaikurios kitos markes, bet kitu nuvertinti nereiketu :)
Ir tu vis bandai irodineti, kad audi ar bmw yra tokios pt geros kaip ir mb. Juk cia mb forumas ir akivaizdu, kad cia pritarimu nelabai gausi.

Evho 2016-01-10 09:08

W211

Na, kalbant apie pardavimus, tai kol kas mažoka demėsio, nes kaina nėr labai žema. Lietuviai pripratę 2.2 taxi imt uz 4-4.5 eur ir pabandyk įrodyt, kad mano vertingesnis su aptarnavimais ir tikrai tvarkinga istorija. Paturėjau aš su šita mašina malonumo, labai daug smulkmenų buvo, bet aš pedantas ir viskas brangiai kainavo. Buvo nedidelis smūgis į galą, tai be kosmetinio remonto galvojau 500-600eur užteks viskam sutvarkyti,bet,deja, virš 1200 eur pinigų sudėta buvo, nes visur kur buvo einama link nusidevėjimo (kad taupyt laiką ir nevažiuot už poros mėn) viską keičiau. Tfu, tfu, tfu su airmaticu nėr problemų, tiek gražiai kyla, tiek leidžias ir nenukrenta ir šalčius didžiuosius ištvėrė be problemų.

Rykštė 2016-01-10 09:27

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 416166)

aisku yra geru ir net geresniu uz mersus,bet kaip tu tai zinodamas juos 2 eksplotavai vienu metu? yra pasatu iki b6,kur vaziuosi pigiai pigiai,bet nelabai kas nori tokiais lavonais purtytis.

rafis 2016-01-10 09:52

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 416168)
Rafi kada tu suprasi, kad cia sedi visi su naujais nesurudijusiais piniausiais mersedesais, kurie nemato ir nezino kitu markiu. (nors puse gal ir daugiau) vazineja net ne su mb :) visos masinos geros kurios negenda :) ir jai nesi masinos vergas tai ir marke nesvarbu. Aisku mb turi sarmo ir daugiau gal nei kaikurios kitos markes, bet kitu nuvertinti nereiketu :)
Ir tu vis bandai irodineti, kad audi ar bmw yra tokios pt geros kaip ir mb. Juk cia mb forumas ir akivaizdu, kad cia pritarimu nelabai gausi.

praktiskai viea pritarima kaip ir turiu :)
as niekada neprisirisu prie vienos markes, labai svarbu.
tiesa labiausiai sarmo turinti masina manau yra BMW. P.S. jos eeksploatuoju dabar, bet ji yra labiausiai vairuotojo masina, ir bent jau lietuvos keliuose labiausiai iskirtine :D

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 416175)
aisku yra geru ir net geresniu uz mersus,bet kaip tu tai zinodamas juos 2 eksplotavai vienu metu? yra pasatu iki b6,kur vaziuosi pigiai pigiai,bet nelabai kas nori tokiais lavonais purtytis.

Na yra teke exploatuot ir dvi audi vienu metu ir dvi bmw :) bet zinai, viskas del aplinkybiu...

Rykštė 2016-01-15 12:45

pardavei ar tik pasibaigus skelbimui ant pykcio spaudei "parduota"?

Mintis 2016-01-15 13:42

Mačiau ir aš, kad parduota, gaila nespejau as savo parduot, bučiau tikrai važiaves apžiuret :geda:

Evho 2016-01-15 13:49

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 416942)
pardavei ar tik pasibaigus skelbimui ant pykcio spaudei "parduota"?

Parduotas, jaunas vaikinukas atlekė pažiūrėt,labai patiko, bet dėl smulkmenų kaina paderinau smarkiai į jo pusę ir parsidavė. Jau nupirktas AMG paketas jam ir dar laukia šios mašinos daug atnaujinimų.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:26.