![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Grįžau namo iš Palangos, greitis 130km/h, sąnaudos 7,7l/100km autopilotu.
|
Pavejui vaziavai turbut :D
|
Panašiai ir aš pagalvojau grįždamas:thumbsup:
|
Nu as su 7g 165kw laksciau trasoj 140-150km/h autopilotu tai irgi apie 8,2 gavos. Manau viskas ok arisimo
|
kukliai važinejau ,laikiausi eismo taisykliu ,tai mišrus ant kompo rode per 200km kelione vidurkis 7,6. iš tikro neseniai turiu šita tai negaliu pasakyt kokia paklaida,beje pas mane be čipo ir automatas 7g...
|
niekinis dalykas tas kuro sanaudu lyginimas.Tuksatntis ir vienas dalykas ta itakoja.Sulyginkit salygas tada lyginkit.
|
su kokiom padangom cia?
|
pas mane kaip ir priklauso R17 245/40,salygos -vejuota ,kelio danga sausa,35procentai kelio mieste,kita puse užmiestije.Miestas Kaunas...
|
Standartinės 225/55/R16
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
na nemanau kad labai didele itaka turi tie 5 procentai,paklaida sakyčiau minimali.
|
|
vajej kaip as atsilikes :xx: nezinau net kas ka naujo nusipirko :xx: sveikinu su dailiu pirkiniu :good: ,kaip sakant kad kelelis nedulketu,kuo maziau duobiu,Arisimo :wave:
|
Jam ne kuo maziau duobiu reik linket, o kuo geresnio rysio!
|
Citata:
|
Man asmeniskai auto aukstis kliuna. Kablys. Ir antena ant stogo dar odos reiketu.. dar kadangi myliu avangardus truksta melynu stiklu :) daugiau viskas grazu :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Kadangi classicas, tai langai jau tokie, o aukštį aišku galima sumažinti, bet tokį iš vokiečių paėmiau, tai nieko ir nedarau su aukščiu, man tinka. :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
:vynas: :alus::alus::alus::alus::alus::isveik::isveik: :) megstu alu :)) |
Gal Vampyras ar kas kitas labiau susidūręs gali pasakyti, kaip teisingai turi veikti ši opcija:
K11 - ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING |
Citata:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/H9Nww7iBIrM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Citata:
|
Va kaip ši opcija veikia, o aš pagalvojau, kad papildomas stop žibintas turi blyksėti :geda:
Dėkui kolegos |
Ieškau sėdynės pripūtimo kompresoriaus laikiklio ir garso izoliatoriaus(kempinės) kur randasi bagažinėje. Foto pridedu:
http://i619.photobucket.com/albums/t...snjemx0he.jpeg |
jei dar ko reikia parašyk,nesikuklink tuo pačiu pažiuresiu,sau tai visokiu niekučiu ieškau,busiu ten kitokiais reikalais tai tuo pačiu pažiuresiu kas ir kaip.kompresoriu ir šlangutes gavai?
|
Citata:
|
Saunu.. kai visada baltas pavydas :) jei nepaslaptis kiek isejo sis reikalas salonas su pajungimu? :)
|
Oo, geras upgrade! Laukia nuotrauku. Sudetinga buvo pajungti nauja funkcionaluma?
|
ISuper pokytis :) ka su oda darei, kad taip atjaunejus, matine?
Iki pilnos laimes reiktu dar kulkosvaidi pasikeisti :D P.S. kas ten per nesamone prie vairuotojo sedynes? |
Citata:
Nuotraukoje blogiau atrodo nei realiai, bet kad deficitas ;) Racija :geda: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:25. |