![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Del filtru keitimo intervalo gal kas galit patarti? |
Citata:
|
Citata:
Bet as dar vis su savo klausimais pries miega :xx: Del kurimosi: Tai dare man diagnostika su STAR ir kompas neparode klaidu susyjusiu su zvakem ar zvakiu rele. Cia forume prisiskaiciau sias teorijas ir noreciau i jas gauti atsakymus jei zinot: 1. Jei Star nerodo klaidu su zvakem ir ju rele tai dar nereiskia, kad yra geros zvakes ar ju rele? 2. Zvakiu rele galima patikrinti pries kuriant ijungiant salone sviesas ir jai jos kuriant sumirkcioja, tai zvakiu rele gera? 3. Kazkada forume skaiciau, kad saugiklineje yra atsakantis saugiklis uz zvakes ir ju rele. Jis randasai variklio skyriuje ar salone? Kuris tai saugiklis? Aciu Jums Kolegos. Kazkaip man tas ML vis daugiau klausimu kelia, nors pagal kompus visa rida fiksuota buvo :) |
va cia tikrasis italas,ka bepajudinsi -visur beda. italijoj tik kainos geros ir nebe priezasties.
|
Citata:
reiketu žiuretis su kuro padavimu nusedimu,je ilgai suka,gali buti kažkur nesandarumas... |
Citata:
Siandien nusipirkau nauja turbinos aktuatoriu Turbovitoi, aisku sena grazinau ir reikejo damoketi 120 eur cia be pvm. Taipogi jie is seno aktuatoriaus i nauja aktuatoriu perkele visa sena informacija ir patikino, kad Star nereikes jungti ir koduoti. Nebent uzsigesinti klaida, bet universalia diagnostika tokiem dalykam turiu.. Taip pat del opios OM642 tepalo ausintuvo problemos noriu paklausti. Jei pratruksta jo tarpines tai antifryzas pradeda maisyti su tepalais? Ar ne? Nes vienur taip, kitur taip sako... P.S.. Reiketu pasikeisti man temos pavadinima. Bet neiseina uzeinant ant pirmo posto. Aciu!!! P.S.S - seip noretusi tuos W164 pamatyti kur parduodami po 5 - 7 tukst. eur ir ju stovius.... :xx: |
Atvažiuok,parodysiu kaip atrodo už 7k ne italas.
|
Citata:
Jei gali i PM papasakok ir foto atsiusk, nes kolega kaip tik toki pati nori nusipirkti. |
Citata:
|
Citata:
turbinos aktuatorius nesikoduoja, tiksliau koduojasi pagal pajungimo laidus, taip pat kaip ir radarai. tepalo ausintuvas prakiursta ne viduje, o i issore, (kaip jau kolegos minejo) tiesiog leidzia tepala. p.s. aga tau reiktu keisti, o gal tiesiog nauja kurti :D |
Citata:
Dekui kolegos. Jei kokiu klausimu kyls. Nesidrovesiu ir klausiu cia :):):) |
3 Attachment(s)
Citata:
|
Spalva šito gera.
|
Sveiki, tai istaciau nauja turbo aktuatoriu viskas pasikeite, net stabdant dingo tie dungsejimai. Gal cia del to ir buvo.
Greiciu deze meto begius preciziskai, bet vaziuojant i kalna miesto rezimu ir tikriausia susimazina i mazesni begi, tai pradeda drebeti viskas, kad per visa kebula jauciasi vibracija. Tai cia tikriausia reiketu ziureti remo gumas, visas pagalves? Jei greiciu deze meto begius graziai be jokiu problemu ar ja vesti patikrai, kad pakeistu tepalus ir t.t? Ar automatui tas butina? Taip pat ant skydelio yra geltonas taskas (kaip butu isdege pikseliai) ar juos kazkas tvarko ar tik jau skydelio keitimas pades? (ikeltam video matosi) Taip pat gal galite pakomentuoti ikelta video. Man atrodo, kad saltas ir nekurtas po nakties truputi per ilgai vedasi, taipogi uzvedant yra toks sutarskejimas lyg is grandines tai cia jau grandines keist laikas? Mano giminaitis kuris remontuoja man masinas sake viskas cia gerai nekreipk demesio. Kaip jus galvojat? Ikeliu video. P.S automobilis uzkuriamas po triju dienu stovejimo. https://youtu.be/oDW4aMjmaak |
Spidometras lengvai tvarkomas. Nusiperki kuo pigiau kita spidometra, kad ir angla ar amerikona ir pasikeiti ekraniuka. Tik pirk su visais sveikais pilseliais :) ten viskas labai lengva.
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Dabar del xenon aukscio reguletoriaus, star meta klaida, kad kazkas su juo blogai. Suprantu tas reguliatorius yra prisuktas prie lempos, ten ranka bandau judinti ta traukute tai viskas vaiksto, bet automatiskai nesusivaiksto. Tai reikia pacio reguliatoriaus ar ji galima kazkaip sutvarkyti dar? Taipogi gal kam teko nauja pirkti ir be Silber Auto ji zinot kas kur nusipirkt? |
xenon aukscio reguliatorius ne prie lempos i prie vaziuokles, prie amortiko ar svirties kokios turi buti pritvirtintas.
Ir rezonansas per kebula eina del pusles (jei cia isvis deze kalta). Jei netiki, tai metam ant stalo po 100 eur ir kas bus teisus, tas ir pasiims. |
Citata:
|
Citata:
Dare diagnostika man su Star ir sake su xenon reguliatoriu prie vaziuokles viskas gerai. Tiesiog uzkurus kaires puses lesi susivaiksto aukstyn-zemyn, o desines - ne. Ten sake pacioi faroi motoriukas parejas. Tai jis perkasi atskirai ar ji galima sutvarkyti? Be silberio gal galima kur nauja ji nupirkti jei nesitvarko? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tai cia davikliai vaziuokleje ar kaskas su paciu zibintu? |
Citata:
|
gali buti nusproges šis varikliukas
OEM Mercedes Benz Headlight Head Lamp Adjuster Leveler Motor A0008201608 bandyk susivesti ,matysi koks,reikia lupti fara lauk ,pilnai ardyti ir žiureti kur kas sugede,tuo pačiu išsivalyti bus proga,stiklas turetu nusiimti pakaitinus su fenu,,to germetiko tik nenukrapštyk,po to pakaitines vel užsodinsi ant jo.... |
Citata:
|
Sveiki, siandien nuo pat ryto suvazinejau Palanga - Kaunas, dar pasitryniau Klaipedoje viskas gerai, traukia labai gerai, kuro sanaudos idealios. Grizau i Kauna pries valanda, vaziuojant miesto rezimu, bent 5 kartus atsijunge turbina, spaudziu gaza ir nieko. Jokios traukos, kaip be turbinos masina vaziuotu. Skydeli jokios lemputes nemete, isjungiu ir is naujo uzkuriu viskas ok lekia kaip vejas, po kiek laiko vel sudurniuoja ir atsijungia turbina ir vel taip pat is naujo. Taipogi, kaip turbina veikia labai keistas uzimas buna ant Neutral ar Parkingo kaip pagazuoju ant laisvu ir atleidziu (prisegu video). Kaip atsijungia turbina ir pagazuoju ant neutralo ar parkingo to garso nera. Gal del to? Su diagnostika viska galesiu pasiziureti tik pirmadieni. Taipogi vakar buvau palikes auto plovykloi cheminiui valymui ir kartu prasiau praplauti motora, nes apsitepalaves buvo. Tai gal kokie kontaktai uzsioksidavo?
https://www.youtube.com/watch?v=BlxuNDbJWDg Aciu ir visiems gero savaitgalio!!! |
ne turbina atjungia, o avarinis rėžimas įsijungia.
Be diagnostiko gali tik stora cigara prie merso užsirukyt ir gerai praleist laika :) gedimų gali būti N+K |
Man buvo tas pats, pora kartu taip atsitiko. Po to jau nepadejo uzgesinimas. Jokiu klaidu nerode skydelyje. O buvo kazkokios tai sklendes ar sklendziu varikliukas. 360€ ir vel vaziuoja kaip ir vaziavo :)
|
Citata:
Man del to garso keista kaip uzgazuoju ir atleidziu (toks uzimas, kaip blogo guolio kaskas panasaus), kaip atsijungia turbina ir gazuoju to garso nebelieka. Tai gal kas paziuretu ir mazdaug +- pasakytu del ko tai yra. |
Citata:
|
Taip cia rezonansas is turbinos. Yra zmoniu kurie jau metais vazinejasi, yra kuriems trugdo ir keicia.
|
Citata:
Nes trauka tai patenkintas, losia gerai. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:10. |