![]() |
Citata:
|
Citata:
|
nu as tai su kukliasnemis esu vaziaves
Bmw 740d e65 audi a8 4.0tdi chrysler 300c nissan 350z subaru imreza wrx sti mercedes- benz w220 s500 mercedes-benz w140 s350td porshe cayanne turbo s bmw x6 5.0 bmw e38 725tds.\ :):xx::zenklas: |
Citata:
|
Ar ne "TETA BETA" is myliu amerika toks pat Lincolnas? Ten tik coupe ir raudona dar :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Jei buchiau limonajerius,tai garazhe tik mersai, subaru ir toyotos testovetu :))) |
Citata:
|
BMW 728
BMW 535 Audi 100 Honda prelude MB SL 600 MB S 320 Mazda 323 Audi 200 Ford Focus RS MB 190 Opel Senator Jeep grand cherokee Toyota MR2 Ir dar begale masinu kurias buvau parvares parduot is vokietijos ir pan. Dauguma cia isvardintu masinu turetos pries 7-10 metu :D O seip vaziaves su subaru wrx sti nieko ten nera ispudingo labai :) |
Citata:
lygiai taip pat ir nissan 350z, jei jau nori pirkti i sanaudas patariu nezeti, nes labai daug ris. bet smagu kai gaza iki dugno is sikna skersa eina. :D :D |
Citata:
|
as vaziaves su neoplanu,bet nevairaves :D:D:D koks skirtumas,bet ant kelio stovi gerai,iki ispanijos daveze :D:D:D
|
Citata:
|
Citata:
|
skaiciau, ir ne viena karta, tiesiog pamaniau jei nieko neatsitika ir parasysiu auto su kuriais esu vaziaves ir tiek, bet jus pradejot su vairavimi be teisiu ir tt. :)
|
as suprantu pvz subaru wrx sti galima pajust malonuma ne tik vairuojant bet ir vaziuojant, bet dauguma masinu palygint galima tik jas vairuojant, nes vairuojant ir sedint salia daznai skiriasi nuomones. vairuotojas geriausiai jaucia
|
na as esu vairaves daugiausia bmw tai nebent galiu pasidalinti ispudziais jai kam idomu.:):zenklas:
|
Citata:
|
Citata:
Gal mano praktika tokia,bet man subaru,kazhkas nerealaus (nesupykit mersistai,ash pats mersistas,chia kitas stilius,mersu tokiu nebuna,kaip nebuna tokiu subaru,kaip Mersai:))) ) |
Citata:
sitam reikalui nereikia nei subaru :D uztenka kai zmogus nesedejes sport masinoje yseda y keleivio vieta lengvai pasivazineti. ir tada prasideda :D golf 2 gti lekia 170-190 km\h greiciu lietuvos zvirkeliais kartais nusimestadamas iki 90-100 kad yveiktu posukius. is kuriu iseina skersas. kartais nepataiko islekia is kelio skrenda pieva bet vargais negalais grysta y trasa. kokiu tik garsu nebuna is keleiviu :D net ir patys kieciausi bicai. ale gatves reisiariai prideda y kelnes. |
Citata:
Ka as galiu pasakyt apie legacy - kuro siurblys variklis atrodo negalingas o kurio siurbe kaip dvigubai didesnis ir ten tas pravazumas nieko ispudingo :) |
Citata:
Diavolis jei vairavo ,tai patvirtins. :) |
tas "sunkus vairas" ir ant opeliu yra, vat vazineju su w210 ir vis bandau pastebet, lygtais irgi yra.
|
Citata:
Ai nemoku paaishkinti,bet jauchiu supranti ? :) |
Tas sunkus vairas tai EPS-Greičiui jautrus vairo stiprintuvas suteikia pagalbą statant automobilį ir užtikrina gerą sąlytį su keliu bei vairavimo tikslumą esant didesniam greičiui.
|
Gera tema:))
Teko daug ka vairuot:) taip kad pasidalinsiu patirtimi. Daznai prisedu prie tevo Porsche 911. Tikrai negalima net truputi bandyt lyginti sl 55 amg. Arkliu merse tai daugiau, bet kazkaip nekimba tie mersai prie kelio, o ir kazkaip to sportiskumo nesijaucia. Vairas, gazas per lengvai valdosi :D ir per minksti mersai tokiai galiai. Aisku kai pirkau sau, norejosi komforto+greicio, tad pirkau mersa. Aisku turedamas $ is salono tikrai ne mersa imciau :) Taip pat daznai tenka sest prie A8 4.2 dieselio. Nesuprantu kaip taip imanoma, kad dyzelis taip gerai trauktu. O ir garsas kaip normalios masinos :) Esu vaziaves su S55 220. Buvau suzavetas stabdymo galia, kaip tokiam tankui :)) Teko vairuot maserati quattroporte. Irgi ispudinga masina, bet CLS'as, bent jau man geriau :) Israsiau labiausiai patikusius modelius :) :xx: |
Citata:
|
Taip, del trasos tu teisus :) Bet dar kas patinka porsche, kad mieste ima 11-12. O sl55 apie 20-21 :D Cia dar vienas porscho privalumas. o trasoj tai 7.8 l ima. Vos ne golfukas ;D
|
Citata:
|
Nevalgo 20-21l.. Telpa i 18l kazkur mieste, jeigu normaliai, per daug nespaudziant..
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Мощность: 368 кВт / 500 PS Тип топлива: Бензиновый Расход топлива комбинированный: около 13,5 л/100 км Расход топлива (городской): около 20,3 л/100 км Расход топлива (загородный): около 9,6 л/100 км Комбинированный уровень CO2: около 324 г/км |
Tikrai ima 21. Mano CL'as mieste nespaudziant 18 ima kaip nieko. Tecio sl500 imdavo irgi apie 17. Tokie jau tie skaiciai :D Nes kaip ziurejau internete info, tai pievas raso. Mano, pagal interneta turi imti apie 16 :D
|
Citata:
|
Kazkaip dar nelabai :D Bake daug telpa, pats nedaug vazineju, tai ne kas 2 diena vaziuoju :D kazkaip pilu tik statoile, nes 1 karta ant bajerio uz 50 lt uzsipyliau ALAUSOJ, tai maniau subires masina :D vapse be traukos... Ten jie gal benzina su vandeniu maiso, ar dar kazkuom :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:13. |