![]() |
Citata:
|
nu nzn manes nei karto netikrino :)
|
nu pas tevus mano tai tableciu nera, kasko apdraustos masinos lietuvos draudime, antro lygio signa tik reikalinga buvo.
|
Citata:
|
Pas mane kai draudziau prase anro lygio signalizacija kad butu sumontuota, bet tabletes nera uzteko paprasto slapuko kuris blokuotu varikli ir viskas :)
|
Citata:
|
Pas mane buwo kai pirkau jau kazkoke ideta, su turio, posvyrio davikleis ir t.t. tai reikejo tik pazyma gauti kokio ji lygio, tai nuvazevau i ALTA su mokejau 50lt patikrino parase pazyma ai dar 100lt. atrodo (ar uz viska 100) sumokejau idejo ta slapuka tipo :) ir viskas
|
Na tai ar įsidėjot kas nors tą signalizaciją su nuotoliniu užvedimu? Pačios signalizacijos kainos nedidelės, gera alternatyva būtų vietoj Webasto. :)
|
naudoju eaglemaster e8
viskas ok, tikrai alternatyva webastai, rytais visada 10-15min pries ateidamas, laikau uzkurta. |
Citata:
|
Vairas lieka uzrakintas, o rakta su cipu paslepia masinoj kaip ir signalizacijos bloka, kur nors po panele ar pan.
|
Citata:
|
tai jei pasmane tik vienas raktelis, as nesiotis gausiu tik signalkes pulteli? ir jei signalke neberakins masinos tada batai?
|
turi turet atsargini rakteli. Kaip vaira atrakinsi? Nebent keyless yra, tada gal paprasciau
|
Citata:
|
O tai nepigiau tiesiog webasta nusipirkt is sroto uz 200lt?
|
Citata:
|
Tai signa irgi 200lt kainuoja. Tik webasta sodina akuma ir tepalo nesildo, o kai dirba variklis tai jau dirba. Ir ne kasdien tuo paciu laiku eini i masina, su pulteliu gali uzkurt kada nori
|
realiai, kai tokios žiemos pas mus, tai visi tie pašildymai ir vebastos darosi nereikalingi.
|
webasta sildo antifryza, o jis perduoda siluma variklio blokui ir tuo paciu tepalui. Akuma ji sodina labai silpnai, kazkas lyg ~15w. Beje webasta irgi buna su pultu ar nesunkiai pasidaro ijungiama nuo mobiliako skambucio.
O tuo paciu issisprendzia ir vagystes ir signalizacijos klausimas Be to ir webastos kuro sanaudos bus mazesnes negu variklio, o kur dar visi kiti resursai |
Nu jo, as net gramzdiklio neturiu :) Langu skysti purskiu ryte kad nutirptu ledas :))
|
kartona ant lango ir nereikia nei gremzt nei tirpint :D
|
dabar kai tokie orai, tai pas mane garaže požeminiam +6-8 laipsniai. o po darbo dienos irgi čia nebent sniegą porą kartų valiau. šildomas sėdynes kartas nuo karto įsijungiu ir tiek.
|
Citata:
Aišku, geriausia būtų turėt originalią Webasto, bet kai jos nėra, plius turbūt nesimėto šrotuose, tai norisi paprastesnio varianto (kalbant apie nusipirkimą ir montavimą). Jei kas turi už 200lt ir nori man perleist veikiančią webasto tai aš žinoma nupirksiu :thumbsup: šrote jei ir rasčiau, manau, būtų kokie 500lt. |
ivesk google "parduodu webasta" surasi milijona ju. Plika webasta nupirksi uz 200lt, bet dar reik pravodkes, taimerio, montavimo, kas susidarys ir daugiau kaip 500lt. Aisku signa su montavimu irgi gali siekti 500lt
|
Citata:
|
Citata:
jeigu kazkas dauzia langa - masina gesta rekia, jeigu atidaromas kazkaip kapotas, bagazine, durys, arba imetamas begis arba paspaudziamas stabdis - masina gesta rekia tai va ateini i masina, atrakini pulteliu atsisedi ikisi rakta pasuki i degimo pozicija ir tada jau gali judint raciaga ar paspaust stabdi, jeigu padarysi tai nepasukes rakto i degima masina irgi gesta. del imobilaizerio. is rakto isimta mikroshema ideta i atskira dezute metosi peleninej. masina stovi nuosavam kieme uzdaryta, jeigu kurnors nesaugiai palieku pasiemu ir imobilaizeri, tada uzkurt pulteliu jau nera galimybes. dar ta signalizacija turi daugiau funkciju kad uzsikurtu pagal nustatytas valandas arba jeigu lauke shala tada gali nuo tam tikros temp uzsikurt pasishildyt. salone yra termometras, betkada per pulteli matai kiek viduj temperaturos |
Viskas skamba graziai, bet turbut baigiasi ties 97 metais kai atsiranda lazerinis raktas?
|
pas mane bmw tai pas juos biski ilgiau ejo senoviniai raktai :)
del lazeriniu raktu nezinau, galbut visa spynele reik nakint ir kist kazkur giliau po panele su idetu raktu i ja. Citata:
|
nu jo, visos funkcijos skamba labai fainai. tai čia ir džiaugsmas ir liūdesys kad pas mersą toks saugumas. tokia signalkė tikrai gerai skamba.
o kaip pvz reaguoja signalkė jei mašina nesikuria? užgęsta užvesta? mechaninėj dėžei paliktas bėgis įjungtas? |
masina bando starteri sukt tris kartus pirmas kartas man atrodo 0.8 sekundes jei neuzsikuria bando antra karta ilgiau ir tada dar ilgiau. jei po triju bandymu neuzsikuria tai taip ir lieka.
sitie dalykai irgi programuojami dyzeliam su zvakiu pakaitinimu ir t.t. del to uzgesimo, pas mane dujos tai kartais kai persijungia sistema i dujas jinai uzgesta, bet signalizacija ja pati vel uzkuria, tik ant pultelio matai kad uzgeso tada kad bando kurt ir sugroja tokia "super mario" muzikele kad jau uzkure :D del raciago ir laisvo begio... siaip sita sistema turetu buti tik automatam kad signalizacija matytu "P" pozicija. bet aciu forumieciui Master kuris subure visa sita reikala ant mechanines dezes ir signalizacija gali kurt masina jeigu yra laisvas+rankinis. tie kurie sakysit kad rankinis ziema prisala ir t.t. tai va antra ziema, kasdiena naudoju niekas ten neprisala |
Citata:
|
Susisiekiau su vienais montuotojais, tai nelabai nori apsiimt, dėl sudėtingumo. Sako, kad negali duot garantijos mano auto. Kas ten tokio sudėtingo įdomu, w163 su paprastu rakteliu..
Edgarai, kur montavo tau? |
Citata:
|
Citata:
EDIT: nerandu tokio, tik "mactep111". Tai čia šitas, ar tiesiog nebėra tokio nario? |
visa esme kodel rankinis neprisala yra ta kad tu kasdien naudoji, o ne palieki savaitei ji uztraukta
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:16. |