![]() |
mmm... o cia galima pasirinkti? :unreal:
|
Taip anskciau buwo galima pasirinkti, bet dabar jau keleta dienu nebe, taciau lyg ir buwo zadeta kad vel bus galima pasirinkt :) nes as prie sito sunkiai pratinuosi :/
|
Citata:
|
grazinkit greiciau sena !:vaiduoklis:
|
Girdejau ir as :) viska siais laikais apmokestins :D o tiems berods kam naujas labiau patinka tai po 5 £ reikes paklot.
|
as mokejau uz sena stiliu , 15lt berods :) rinko cia kazkada :D
|
Citata:
|
Keista, aš už naują irgi mokėjau:D
|
keista as nieko nemokejau :xx:
|
yra du variantai, pirmas, paleisti siandien vakare, antras, pirmadienio ryta :mastau:
|
pirma varianta :)
|
ta ir stengiames padaryti ;) neuzilgo bus aisku ar pavyks, nes poto savaitgalis, nusikeltu tik i pirmadieni
|
jau paleistas ;)
|
Aciu :xx: :uuu: :wave: :) tiek nedaug reikia pasirodo :D iki laimes :D
|
:bounce:jee senas forumas :thumbsup:
|
jega :D
|
pagaliau :aciu:
|
net kazkaip nuotaika pagerejo atsidarius mb1.lt ir radus sena stiliu,jeee:):aciu:
|
Senasis stilius :thumbsup: jeee :) smagu, kad nemazai dar prijaucianciu siam stiliui :xx:
|
nezinau kaip jums tas senas stilius patinka, dabar po kurio laiko pasijungiau paziuret, tai net nukrate :) nu bet jei jum gerai tai ir man gerai ;) gali but nors ir 5 stiliai, kas tolimoj ateityje ir gali buti, nebus juk visa laika ir sitas, kazkada atsiras ir trecias, bet jau cia gerokai, gerokai veliau...
bet kuriuo atveju man malonu, kad kazkam vis dar patinka senukas, nes oi kiek asmeninio laiko jame investuota :donttellme: |
man naujas super , seno net nebandziau jungti. labai isamiai dabar galiu beveik viska rasti. tik noreciau dar prideti viena pasiulyma sukurti suksliadeze nes kai kurios temos apie gedimus kartojasi pvz apie stabdziu varlyte kai dega abs ets srs ir nereikalingas temas ten. matosi kad zmones neidemiai skaito ar tyngi skaityti ir pratesti sena tema
|
man naujas kazkaip neprilipo.lieku prie seno,kol neatsiras naujesniu:)
|
Man tai jokio skirtumo stilius svarbu chebra gera forume o seip tai nauja naudoju :)
|
Nauja patinka daugiau bet ir senas neblogas,,,,,,:wave:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:55. |