MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Nismas - MB S430 W220 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3369)

augi$ 2010-04-23 08:55

Perkelaim bazarus į šią temą. Kai paskaičiau tavo paskutinį pranešimą (dar reikia nudazyt si bei ta, bei biski gale nelabai telpa man jie matavau snd, tai jau 1 stabdziu suporta su bulgarke praejau ir nudaziau reiks kitoj pusej ta pati padaryt, rastafkiu jau negaliu det, nes apie 1 cm ir taip islenda i lauka jie, tai su 275/35 gali but kad sparna turesiu pravoluot dar plius ziedus reiks ieskotis nes senieji netinka. ryt ziuresiu ar su priekiniais nereik nieko daryt... kantrybes... neuzilgo pamatysit rezultata ) tai jau man kyla tokia nuomonė ar vertėjo tuos pardavinėti,kad dbr tiek vargo su kitais prasidėti. Jeigu jau ant como išlenda taijau ryškiai su ET kažką neatiderinai. Na bet jei pravoluosi sparnus tai jau turėtų įspūdingai atrodyti. tikru tuningu užsiėmi :). Aš tai taip negalėčiau. Man patinka kai nuėmi ratą ir uždedi kitą :) bet tiuningas ir yra , kad reik viska perdaryt jei nori kažką nestandartinio įdėti.

kaif9607 2010-04-23 09:47

matos kad nismui labai patinka chromuoti ratai ,nes dar ir VW stovintis prie eSo irgi su chromais :)

NISMAS 2010-04-23 11:49

ne ten ne chromuoti ant pasaciaus ten tik r16 kazkokie metalic, kurie buvo nauji pirkti daugiau nei uz 2000, fail, geriau butu naudotu r18 pora komplektu uz ta kaina :)
o nauju ratu problema ne et o plotis bet cia ne problema kaip tik del to ir pirkau juos :)

augi$ 2010-04-23 19:34

Na o tai koks ratlankiu plotis ? :) 275 manau daugiai nei reikia!

Mb 140 2010-04-23 19:35

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 78646)
Na o tai koks ratlankiu plotis ? :) 275 manau daugiai nei reikia!

kodel nereikia?jei telpa 315 kodel ju nedet :D:D:D

NISMAS 2010-05-18 21:42

imeciau i pirma posta ratu foto :)

Tomskis 2010-05-18 21:50

musu skoniai nesutampa, man nei anie grazus buvo siam modeliui, nei sitie, kazko biski truksta, ir tos groteles nudazytos nelabai man patinka

eSaS 2010-05-18 23:52

man visai ciki,geriau nei pries tai buve :)

Marozas 2010-05-19 01:34

Nauji ratai labai geri :) Tavo vietoj, jei jau dazei priekines groteles (kas tikrai grazu) dazyciau visus nikelius juodai :) Tik gal prie to reiktu juodu ratu, bet gal visai ir tiktu :P labai tinka juoda masina su juodais nikeliais ir dar uztamsint langus juodai :)

Mb 140 2010-05-19 06:41

nu skonis specifinis pas tave :(

tautvis 2010-05-19 08:46

grazuolis mercedes :zenklas::seile:

augi$ 2010-05-19 12:39

Atrodo gerai taip l.galingai. galinių ratų palangė vaizdo prideda. šitie geresni nei prieš tai buvę. Kamštelių reikia verkiant. Jei dar ir palangė būtų nikeliuota tai visai būtų ledas. Nes man juoda spalva na niekaip prie ratlankių nelimpa. Mūsų keliais ir su tokiom žemom padangom jau reikia važinėti l.atsargiai nes po geros duobės gali suvaryti ir ratlankį ir padangą. o kaip su galinėm arkom? ar labai liecia?

Luckis 2010-05-19 12:59

tokie pikti ratai :seile:

Paulius140 2010-05-19 14:27

ratai nerealus! tik as pritariu feibiui, kad nikelius dazyti juodai... manau atrodytu gresmingai, visas juodas. :)

NISMAS 2010-05-19 14:59

sudejau nikeliuotus dangtukus i ratus gan graziai tiko, padariau dar 1 moda kuris daug kam gali nepatikt - panaikinau taikini ant kapo ir prisukau specialu maza zenkliuka, veliau idesiu foto, palanges tai galima buvo atpoliruot bet as norejau juodu toks tankas dabar :) jau su sitom padangom nekabina arku graziai palenda po sparnais, viena kart krepstelejo buferi per dideli nelyguma, bet jei reiktu yra galimybe ji biski apsilfuot istemt lauk per koki mm ta ir reikes daryt greiciausiai kai suzeminsiu. kad uzdet situs volus gale teko net suportus apslifuot ir perdazyt po to, nu bet rezultatu esu labai patenkintas. dar galvoju priekinius isnest apie 1 cm i sonus kad prie galiniu labiau deretu :xx:

egise 2010-05-19 16:36

Grazus ratai ir sitie :)

Paulius140 2010-05-19 17:00

cia kiekvienam pagal skoni.. aisku is situ ratu komforto tiketis nelabai protinga, bet grozis reikalauja auku.. :)

jokerris 2010-05-19 18:03

va cia jau mano skonis su tavo atitinka 100proc, tik dar svarbiausia leisti ant zemes..devil...:blush::uuu:

Paulius140 2010-05-19 18:04

ir tamsinti stiklus, kad derintusi... :)

augi$ 2010-05-19 21:06

Na jei panaikinai taikinuka ant kapoto na tai jau cia skonio reikalas! man taikynukas turi buti butinai nebent jei mersas tiuniguotas BRABUS. Jei tau dar iseis nuleisti ji zemiau tai atrodys tikrai super! 20 coll + lowering suspension cia jau rimta! na o del juodos palanges tai pagalvociau dar nes jai bus viskas juoda tai nesimatys nei ratu nei ju dydzio tik juodos demes..turi gi kazkas issiskirti!

Paulius140 2010-05-19 21:09

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 82985)
Na jei panaikinai taikinuka ant kapoto na tai jau cia skonio reikalas! man taikynukas turi buti butinai nebent jei mersas tiuniguotas BRABUS. Jei tau dar iseis nuleisti ji zemiau tai atrodys tikrai super! 20 coll + lowering suspension cia jau rimta! na o del juodos palanges tai pagalvociau dar nes jai bus viskas juoda tai nesimatys nei ratu nei ju dydzio tik juodos demes..turi gi kazkas issiskirti!

bet man nera slyskciau, kai nuleidi masina ir ratai stovi - / \ - jei tiesiai tada super. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f8scwgV_A4w&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f8scwgV_A4w&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

va, va toks geras, isskyrus ratai, kaip isluze ir tie helogenai atrodo nakti ziauriai gerai

MB_pOwEr 2010-05-19 21:10

Jo ratukai tikrai grazus :good: ir MB pats grazuolis! :) kai susizeminsi butinai duok zinot. :)

samagonas 2010-05-19 21:16

Ratukai sveikata :good: (o dangteliu ten netruksta?)
Tik trupuri nusileisk, kad i karieta nebutu panashu :)

augi$ 2010-05-19 21:19

O man kaip tik taip suzemintas nerealiai atrodo:)

Paulius140 2010-05-19 21:20

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 82994)

tik ne LT keliuose.. :xx:

samagonas 2010-05-19 21:23

1 Attachment(s)
Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 82994)

kaip? taip ?
Ar ash ne i ta modeli zhiuriu? :) Jei apie ta kur nuotraukoi, tai galva galima tarp sparno ir rato ikishti (kiniechio kokio, mazhyte :))) )

Tomskis 2010-05-19 21:23

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 82996)
tik ne LT keliuose.. :xx:

atrodo ir LT keliuose nerealiai, tik kad vaziuot nepraktiska.

Paulius140 2010-05-19 21:26

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 82998)
atrodo ir LT keliuose nerealiai, tik kad vaziuot nepraktiska.

nu jooo.. :) ir ratu gaila.. pas mus seimoi chrysleris su 22colio ratais, tai vargo labai daug.. dar neseniai vaziavo per duobe ir visa vaziuokle islauze.. :confused: atsargiai reiktu su zeminimu, bei ratais.. o tai ka zieme su nuleista masina? :bounce:

MB_pOwEr 2010-05-19 21:35

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 82997)
kaip? taip ?
Ar ash ne i ta modeli zhiuriu? :) Jei apie ta kur nuotraukoi, tai galva galima tarp sparno ir rato ikishti (kiniechio kokio, mazhyte :))) )

samagonas teisus zemint reikia, iskart vaizdas pasikeis! o kad ne LT keliuose vazinet, tai nezinau kur jus ten vazinejat? :) gal gribaut po miskus, bent Vilniuje kelei gan neblogi. Kaune aisku zymiai blogesni.

NISMAS 2010-05-20 00:24

idejau zenkliuku foto, murzinas visas, atsibodo kas antra diena plaut :)
zeminsiu tai butinai tik neisku kas gausis gale, tikiuosi tiek buferio nereiks nudrost kad matytusi is isores

mixtapeas 2010-05-20 03:06

Citata:

Pradžioje rašė MB_pOwEr (Post 83004)
samagonas teisus zemint reikia, iskart vaizdas pasikeis! o kad ne LT keliuose vazinet, tai nezinau kur jus ten vazinejat? :) gal gribaut po miskus, bent Vilniuje kelei gan neblogi. Kaune aisku zymiai blogesni.

Nu vilnuj keliai tai tragiski... nznau kaip Kaune ( jai dar blogesni, nei nznau ka sakyt). Bet vilniaus keliu gerais vadinti tikrai negalima :DD Va Klaipedos keliai palyginus yra labai, labai geri, Kai Kalaipedoj vaziuoju, suprantu, kad sumasina, ne su vezimu vaziuoju :D nznau, kur vln tie pinigai dingsta, bet dingsta...

Mb 140 2010-05-20 07:15

nu jau zenkliuka dishova idejai tai vapshe :( tai jau fufeli koki butum nusipirkes brabuso ar panasiai,nes dabar tai piguma konkreti

NISMAS 2010-05-20 12:08

cia as pats ji taip nudaziau specialiai tik galvoju tuos taskiukus gal be reikalo isryskinau, o kam ta brabuso det jei pas mane nieko nera brabuso man juokinga atrodo kai lipdo brabus amg ir t.t. ant visokiu dyzeliu ir t.t.

augi$ 2010-05-20 18:23

Na tikejausi blogiau bet atrodo visai nieko! as tai pasilieku prie savo nuomones del mb taikinio ant kapoto ir sidabriniu groteliu! cia tas pats kai ant 7kl bemsu juodos snerves buna! man nudazytos niekaip nelimpa! mb turi but groteles sidabrines tas pats ir bmw sidabriniai ziedai! manau siu detaliu liest nereikia! o del kamsteliu tai vaizdas is kart pagerejo! tokia maza smulkmena o vaizdo prideda vos ne puse! jei dar nupoliruotum palanges nikeliuotai vaizdas pasikeistu dar labiau ir jau del ratu neprikibsi! tai neraliai atrodo kai vaziuojant ji blizga ir dar ratai didesni atrodo!

Na o keliai tvarkosi po biski! tik vis vien reik atsargaiu vaziuoti! cia vaziavau kai kirtau i duobe galvojau gerai kad ne 19 ar 20 coliu butu sulinke jauciu! o dbr lyg viskas tvarkoje! Bulviu jug nevaziuoji kasti, o ir per kaimoi zvirkelius varineti pasiimu kita masina nes per tuos zvirkelius kai prasinesa su govfais 100km /h tai visur akmenys lekia!

Paulius140 2010-05-20 20:27

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 83092)
Na o keliai tvarkosi po biski! tik vis vien reik atsargaiu vaziuoti! cia vaziavau kai kirtau i duobe galvojau gerai kad ne 19 ar 20 coliu butu sulinke jauciu! o dbr lyg viskas tvarkoje! Bulviu jug nevaziuoji kasti, o ir per kaimoi zvirkelius varineti pasiimu kita masina nes per tuos zvirkelius kai prasinesa su govfais 100km /h tai visur akmenys lekia!

atsiprasau, kad paklausiau, bet gal tau sauktuko klavisas uztrigo? :xx::xx:

eSaS 2010-05-20 21:36

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 83101)

stopudow :laugh:
zmogui patinka gal skirybos zenklas -sauktukas :D

MB_pOwEr 2010-05-20 22:22

Zenkliukas tai man irgi nipriot, geriau jau pricelas! :) dangtelei gerai ziurisi :good:

dalelinijo 2010-05-21 15:37

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 83101)

as ir jam ruosiausi sy klausima uzduot:xx::xx::xx::xx:

cabrys 2010-05-23 14:54

Ar imanoma butu suzinoti tokiu ratu kaina. Juos siusdinais is kurnors ar Lietuvoj radai?

NISMAS 2010-05-23 22:03

ratai nauji turbut kaip mersas kainuoja, bet pasiseke man - zmogus parsiveze is amerikos masina su jais, buvo apibrozdinti krastai, tingejo terliotis o gal nepatiko jie jam ir pardave. nupirkau nuveziau pravalcavo ir perdaziau palanges dabar kaip nauji jau neisivaizduoju i kokius galeciau keist juos, nu po poros metu gal uzsimanysiu ko nors kito :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:50.