![]() |
Citata:
|
Bet ten tik SR rodo man :)
|
Pas mano buvusį 4Matic irgi SR tik degė:) Esmės nekeičia :wave:
|
Na aisku, reiks kaip nors uzgesint, nes ta viena lempocka ir dega pas mane :D
|
Kažkas su ta sistema negerai jei dega. Pradėk nuo saugiklių:wave:
|
Citata:
|
Citata:
|
arba variantas kaip as pasidares, kerpi srs lempos laidus ir lempude dajungi prie salia esancios abs lemputes.
rezultate ijungus degima viskas isijungs ir uzges, ir ant sirdies ramiau kad visos lemputes sviecia :D minusas kad sugedus abs'ui degs ir srs'as :) |
Edgaras pastebejau elektrikas biski :xx: reiks kada kreiptis :lithuania:
|
gal uzteks tiesiog atjung SR lempute :))
|
o jeigu tau airbago kada prireiks???:)
|
reiks prijung vel :))) siaip galvoju veliau originalu vaira susirast, nes ten mazas sportas kazkox idetas, nepatogu, ir reikia prisilenkt kad paziuretum ant kiek vaziuoji :D
|
Citata:
tai geriau jam sakmbink kai paremontuot reikes :) |
Citata:
|
1 Attachment(s)
kad jau prikelet sena tema, tai pridedu foto, tvarkiau kompa ir radau, pries pora metu daryta foto, bet ir dabar taip atrodo :)
|
Citata:
Balandžio mėn. jau mano MB meistras priims, pradėsiu ruošti techninei apžiūrai. Kaip ir pernai buvom susirašę apie W126 fanų suvažiavimą tokį nedidelį :) Kokios mintys šiais metais? :zenklas: |
mintys tik teigemos, ateinanti savaitgali jau bandysiu kurti, o balandzio pradzioj ir pariedeti, tai manau bus galima ir pasiderinti, kada susibegti. Veliau, vasarop turiu planiniu remontuku, tai kosmetiniai pateisymai, bet varysiu i kita miesta, tai kokiu pora men ar daugiau neturesiu, na bet pradziai, planuokim balandi-geguze, o veliau jau ziuresim
Citata:
|
1 Attachment(s)
skaicius 56
|
Citata:
:zenklas: |
Citata:
|
Geras :) maniskis ziemoja Vilniuje, o vaziuos i Kupiški, kaiminyste Birzams (50km), geras :). Tai del manes, jei laika suderinam, tai susitinkam nors ir Nidoje, bet galima ir prie Birzu pilies, ar kokiam aerodrome, prie Kupiskio. Siaip kuo daugiau 126 tuo smagiau :)
Citata:
|
Citata:
|
prisijungciau mielu noru ir as ...manau,kad dar kokius 4 w126 prikalbinciau is Klaipedos atjudeti
|
Citata:
|
Citata:
|
o kuo jum blogai prisiderint prie forumieciu meeto? ar jum nelygis pries kitus mb, ar galvojat kad mes nenorim pamatyt jusu mersu? :D kas is vilniaus, balandzio 11d prasau pasirodyt :)
|
Citata:
|
sitoj temoj rasi atsakyma :)
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2245&page=87 seip , kaip visada uz vichy parko |
Citata:
|
teisingai supratai :)
|
Citata:
tada galima atriedet! :bounce: beje,uz VICHY parko tai link SIEMENSO vaziuojant kazkur ? |
pirmuose temos puslapiuose yra pazymeta paveiksliukuose, o seip tai yra ten viena aikstele, kurioje auga medziai, asfaltuota, ir toj aikstelej vichy pastato vamzdiai islinde (ciuozyklos)
|
Citata:
|
uzskaitau sita mb :)
|
Citata:
|
hm, kazkaip mano geografijos zinios sako kad Nida ir Kupiskis skirtingose pusese :D
|
Jei spesiu, tai atvaziuosiu balandzio 11 ir nera cia jokiu lygiu :)
Bet siaip manau, kad reiketu kita menesi koki rimtesni "126" suvaziavima padaryti, suagituoti kuo daugiau entuziastu, kad ir is klaipedos, siauliu, birzu atvaziuotu ar ir kitu forumu, zo nesvarbu kas, svarbu 126. Kita menesi, kad zmones turetu laiko TA pravaryti, apsidrausti (pusmeciui :) ), pasitvarkyti, nuplauti, nupoliruoti. Manau, kad ne vieno dar stovi nekurtas po ziemos, bent jau mano, planavau jau seniau, bet tai garazo duri neatsidaro, del sniego, tai lietus lyja, tai laiko nera, bet si savaitgali, tai manau, kad jau tikrai kursiu :) Tai derinam.................... Citata:
|
aga jau laikas pakurti savo aparatus, pritariu metas jau susibėkti su savo mersamobilais, kiokiame nors lietuvos kampelyja :mastau:
|
Vakar uzkuriau saviski, po ziemos miegu. Uzsivede be problemu, bet po kiek laiko uzsidege SRS lempute, idomu kas cia, ar kontaktai, ar siaip kas rimciau? Gal kam buvo panasiai?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:18. |