![]() |
Maniskis '96 12 men. Jie ejo tik '96 - '97. Limited edition :)
|
Citata:
|
Nezinau... E55 :) Zinau,kad jie naujesni. Is nuogirdu esu girdejes,kad jie smarkiai kura megsta,o galingesni nei E50 7 ag berods. Na cia gal tik mane guodzia,nezinau :)
|
Citata:
del arkliuku irgi taip kukliai :D bet kas del kuro tai tada geriau E50 nes tie 7 arkliukai nelabai ka ir duos siuo atveju :) o kuro sanaudos, kaip bebutu yra vistiek svarbu. Tiesa kiek taviskis suvartoja mieste? arba lygioj trasoj? |
Trasos jis ne toks grobuonis. Gal apie 11 ltr,bet jau kai ivaziuoji i miesta,kamscius,ko Vilniuje tikrai netruksta. Uojeij... Neribota kieki benzino :) Apytikriai skaicius prasideda nuo 17ltr... Zmogus is kurio pirkau sake,kad ji sugeba ir 40 ltr/100km siurbt. Is Kauno i Palanga kai per 40 minuciu nuleki :)
|
Radau kazka pasiskaitymui. ------->
E50 AMG The E50 was only produced 2 years 1996 and 1997 even though all were considered model year 1997. Production Figures: ~2,870 (production models). Chassis 210.072 Motor M 119.985 Transmission 722.60x Engine 90º V8, high-pressure die-cast alloy block, alloy heads Displacement 5.0 L (6.0) Bore 3.72 in Stroke 3.51 in Compression ratio: 11.2:1 (same) Output 347 hp @ 5,550 rpm (398 hp) Torque 355 ft·lbf @ 3,200 - 4,400 rpm (395 ft·lbf) Valve Gear Belt-driven DOHC, 4 valves per cylinder. Redline 5,800 rpm Distributor-less computer controlled ignition. Electronic Fuel Injection (Bosch LH Jetronic) (Same engine used in the S500/C, SL500, with tuned exhaust and cylinder head) Transmission 5 speed auto 722.609 (same as C43, E55, SL/S600/c) Final drive ratio 2.82 1st gear 3.59 2nd gear 2.19 3rd gear 1.41 4th gear 1.00 5th gear 0.83 Reverse gear 3.16 Performance 0-100 5,8 s (Auto Motor und Sport 9/96) Top speed: 270 km/h (Drag limited) |
Citata:
|
Na daugiau nei 200 nevaziavau dar. Padangoje yra sioks toks guziukas. Bijau islekt i ora. Apie 160 tai kasdien spusteliu. Dievinu ta greitejimo jausma. O pries tai buves savininkas tikino kad spidometras gula ir dar siek tiek uz paskutines padalos uzeina ( spidometras 280km/h)
|
Citata:
|
Man vairo nemusa. Galeciau ir viska isspaust gal is jos,bet "Melgoj"sake:
-"oi ,vyruti, i posukius skersas neik ir greitai nevaziuok" Tiesiog padanga nebeatlaiko tokio kruvio koki galetu atlaikyti sveika ir gali sprogti. Uojeij net nenoriu isivaizduot kas butu jeigu padanga sprogtu lekiant pvz 250km/h...:issigando: |
Mane domina Kauniecio E-classe. Man jie tokie grazus... O AMG tai kazkas nerealaus...
|
Citata:
tai dabar dar tokis klausimas iskilo, gal ir padangos kokios nors specifines dedasi? ar tiesiog zemo profilio? 18 berods? |
Citata:
teko su kaunieciu truputi vezintis, labai smagiai vaziuoja, kazkas nepaprasto, tas valdymas, lengvumas, na ir dizainas jos irgi :seile: tik dabar kauniecio niekaip neatkalbu neparduot :D mat jis MLo uzsimane na bet kaip sako sirdziai juk neisakysi :D |
Padangos kaip padangos. Pilot 265x35 R-18. Pats dar nepirkau. Bet jauciu,kad paskutini sezona bruzinu...
|
Citata:
|
Ne kiek jis neretas. Nesunkiai galima rast. Reikia ziuret pagal ratlankiu ploti. Ten buna pvz: 9x18. Reiskia R-18,o plotis 9 coliai. Tai ir gaunasi apie 265. Pagal gamykla turi buti priekyje 235,gale 265
|
Citata:
|
Tikriausiai pakeisti jei taip sakai.
|
svarbu grazu! ;) :liuks:
|
Svarbu originalus. Nenoriu jokiu gariunu :)
|
Citata:
o jei ten kas pakeista, ar tai stopas, ar tai posukis, ar tai veidrodis manau kad tai tik i gera, juk pagrazeja ar ne? :D o jei jau yra pakeista tai tuo labiau nemaunau kad verta apsiimti nuimineti ir deti senesni veidrodi, be posukio :D o kas liecia turgaus "TIURLINGA" tai viskas aisku jam tikrai ne vieta ant MB kebulo :nene: |
Bet tai mane labiausiai ir liudina. Nezinau kaip Kaune,bet Vilniuje pilna W124 tokiu baisiu... Tiuningai,bamperiai,spoileriai. Bando is legendines Eskes daryti kazkokia sportine masina.
Pilnos gatves netvarkingu,su paruostais dazymui sparnais ar kitomis kebulo dalimis, purvini... Net sirdi skauda... :ohne: Geri W124 yra labai geri automobiliai. Bet reikia ju neapleist... Sutripereja ilgainiui net ir pats graziausias MB jeigu jo nepriziuri ar savavaliskai bandai TIUNINGUOT Garage inc. :) :D |
Citata:
na yra irgi tokiu is "zvaigzdziu karu" ar is kitokiu fantastikos temos.. :ohne: tokiu pridaryta... jau geriau tuos pinigus skirt jo pilnam sutvarkymui, tai tas MB 100ta kart geriau atrodys originaliai, nei kazkoks galiniam kapote ispjautas atseit spoileris, ar kas ten taip ir nesuprantu, kur giliai ispajutas galinis dangtis buna ir tipo spoileris ar kas ten padaryta.. :issigando: nu zodziu yra tokiu darbstuoliu, bet tegu kitur ta energija islieja, nes mersas pakankamai energijos idejo kol sukure eile modeliu :zenklas: |
Esu mates ta bagazines dangti :) Nei tai juokinga,nei tai graudu, nei tai abi emocijos kartu :) Tiesiog nezinau kaip ir reaguoti...
|
Citata:
Cia as kaip eilini karta norejau suzinoti kodel yra taip ir ne kitaip:ohne: |
Ot tos moterys... :)
|
Citata:
|
|
|
|
Labai ispudingas automobilis! Galingiausias Mano bandytas MB buvo W210 430 , o ispudziu "pilnos kelnes".. Itariu sitasai labai daug "nenusileistu" :) O ir grotuvas vertas pagyrimo!
|
Nu as esu irgi vaziaves su 430 tik CLK :) Tikrai dinamiskas automobilis...
|
siandien autopliusa isijungiau pasiziuret ir matau arbuzas savo AMG parduoda labai nesvaru, tai noriu paklaust - gal tingi nusipraust tai ir parduodi? :D :D :D
|
aha tikrai http://auto.plius.lt/pirkejams/skelb...eji&id=1682374 cia juk arbuzo? kodel parduodi?
|
Nelabai is tikro esu suinteresuotas ji parduot. Siaip imeciau - gal nupirks... Bet labai nesidraskau. Tai tik irodo mano murzius :) Imeciau ir dabar nebenoriu jos vel pardavinet.
|
na gerai, o jei atsiras pirkejas? kas tada :) koki tada kita ieskosi sau, kiek suprantu be MB nelabai issiversi? :)
|
Mane labai zavi CL nuo 2000 berods metu. Taikyciausi i ji. Bet tikrai ne dabar.
|
tu apie sita grozi? sitas 5 litru 2001 ir kaina 18 er :) bet masina tai be zodziu..
http://i222.photobucket.com/albums/d.../cl50018er.jpg http://i222.photobucket.com/albums/d...cl50018er2.jpg http://i222.photobucket.com/albums/d...cl50018er3.jpg http://i222.photobucket.com/albums/d...cl50018er4.jpg http://i222.photobucket.com/albums/d...cl50018er5.jpg |
Vat apie sita. Grazuolis. Tik pastarajam truksta ratu geru. Tada jie isvis fantastiski. Mano pazistamas toki vairuoja 5 litru. Graziai vaziuoja,graziai atrodo... tiesiog viskas gerai :)
|
as ir pazystu zmogeli su tokiu vazineja(gal apie ta pati snekam)mieste 17 ltr,bet vaziuoja tikrai gerai.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:34. |