![]() |
Jo jo rasoja dar kaip. Bukit budrus ir atidus jaunuoliai.:seile2: Jei papulsi, tai supyks tiksliai.
|
Citata:
|
Labas visiems. Grižtant prie mano bėdos. Na daužiau aš daužiau tuos daviklius savo, galvojau gal pradės veikti, bet dėja. Šiandien nulėkiau į diagnostiką ir viską pasakė kaip yra: galinis kraštinis iš kairės miręs tipo. Gal kas žino kaip tą juostą su jais nuimti? Nesinori laikiklius nulaužti, o aš dar ne karto nenuiminėjau.
|
kai nuimsi paqpasakok kaip o geriau pafotkink kai nuiminesi :)
|
Citata:
|
Gerbiamasis nuiminėjai gal, gali pamokyti? Iš kokio miesto? Kaip ten tie fiksatoriai laiko tą juostą? Nenulaužti juos.
Tiesa pamiršau parašyti ka parodė diagnostika, o ji parašė: B1255 po to dar A43B10 ; rear left sensor. Gal kas kerta angliškai ar žino apie tai? |
po to dar A43B10 ; rear left sensor. Gal kas kerta angliškai ar žino apie tai?[/QUOTE]
Galinis kairys sensorius. :) |
Reiškia žiūrint į auto iš galo bus pats kraštinis iš kairės. ačiū
|
Citata:
|
gal galėtum smilkiau truputį papasakoti. Ar nuo viršaus atlenkti? Ar iš galo? gal palenkti ar pastumti kur? Kad realiau man būtu. Tiesa iš kurio miesto busi?
|
Na nelabai man kas šiandien sekėsi. Bandžiau ir taip ir anaip, bet tos juostelės ne krust.
|
sveiki
gal kas padetu,pries parkuojant masina spaudziu parktroniku knopke,kai isijungia yra toks garsas 2 sek ir viskas,rodo ekraneliuose ten,bet kai arti kliuties nieko nereaguoja,kame beda? parktronikai originalus,clk 2000 metai |
Citata:
|
Citata:
ai jo del bruksneliu,rodo kiekvienam ekranelyje po 2 bruksnelius is 6 atrodo... |
Citata:
diagnose parodys kuris daviklis blogas. pigiausia ir labiausiai laiko atimantis budas, sedi i masina atjungi akuma prijungi vedi masina, ir kokia mergyte liecia ciupineja kuo dazniau tuo geriau davikli (viena po kito) kuris nevibruoja nekutena necirska tas blogas. vienam davikliui patikrinti turi laiko 1,5 sekundes. p.s. kas juoksis nukasiu galva :xx: sefui irodziau kad klausa ir jautrumas geriausia diagnose, minusas reikia pajungti prie kompo tada tikrinimo leikas neribotas, kol nenuseda akumas. tikrinant geriausia spaudi stabdi ir laikai ijungta atbulini begi, masinos vesti nebutina "kartais" uztenka degimo. PTS kompu softu yra belekiek ir koks SW yra pas tave pasakys tik silberis arba tech1 pokol surasiu ji uztruksiu savaite. taigi renkiesi tech1 sindelfingena arba silberi, visus bosch diagnoses gali pamirsti, jie neturi leidimo :xx: paskutinis p.s. rasau po vyno taures gali buti kad yra paklaidu lietuviu kalbos rasyboje nepyk bro :xx: |
ka jus ten tiek vargstat su tais davikliais,ijungi degima(nereikia net uzvesti) ijungi D, dedi ausi prie kiekvieno daviklio ir girdisi,kaip jis traska,jei tyli,tas negyvas.Ta pati padarai su R pavara.
O,kad ten ciupineti,kazka pajausti :) juokai vieni,nesamone,vampyras manau neuzpyks :):) prisigeres |
Citata:
|
nu nezinau,bet pvz. gal nekiekvienas turi toki jautruma,nebent nezinau su kuo turi braukyt:),o girdeti tikrai girdisi,nebent ant ausu irgi poniškas esat :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:36. |