![]() |
Citata:
|
Siandien mano mersui svente - tvarkoma vaziuokle. Keiciami apatiniai sarnyrai, stabilizatoriaus sarnyriukai ir pan. Detales naudojamos tik Lemforder. Brangu, bet... reikia priziureti auto.
|
Citata:
|
Citata:
|
Butu priekis nuo facelift, tai pasaka butu :) siaip geras mersiukas idomu kaip jis ten vaziuoja :)
|
Citata:
|
Citata:
|
2 Attachment(s)
Na va, ir pas maniski padaugejo 1 AG :xx:
|
Citata:
|
Taigis, ka tik pakeisti visi keturi amortizatoriai, galines spyruokles, sutvarkyta vaziuokle galutinai kad jokiu slieku neliktu (traukes antgalis, sarnyras). Padarytas ratu suvedimas. Malonu vaziuot, niekas nei krust, nei bilst :)
Pakeisti variklio tepalai su visais filtrais. Vaziuot ir vaziuot, bet ant pavasario vis tiek teks galvot apie pardavima turbut, nes namuose moteriskos puses zyzimas, kad seimynai reikia universalo, nesiliauja :( Na, bent jau kazkam pasiseks. Smulkiau apie darbus ir kainas temoje "kiek tvarkiau ir sumokejau". |
O ka krausit i universala? Man paciam pavasari gresia seimos pagausejimas, tai galvoju ar man uzteks vietos savo clk ar nelabai :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nepasakyciau kad W211 netalpi masina-mano zmona irgi profesionali moteris tai visokiu sudu dar daugiau nei sportininke vezasi-vykom sia vasara i pajuri-pas mane du busimi lenktynininkai auga 1 ir 3 metu-tai ir vezimus ir kedutes ir visus rakandus puikiai sutalpinau-tik aisku laisvos vietos jau niekur nebuvo-net atsarginio rato vietoje kompai pakrovejai ir siaip visokie sudniekiai buvo sutalpinti. Taigi kolega patarciau gerai pagalvot apie mylimo auto pardavima. Pagarba Linksmu svenciu visiems
|
O Tavo žmona tikrai įsitikinusi, kad universale bus žymiai daugiau vietos? gal nusipirksit ir sakys: ehh vis tiek mažai vietos.
|
Citata:
|
nu pas mane dabartinis 03' w211, bet jame sedynes atsilenkia ir dar geras dalykas, vietoj atsarginio rato yra didelis 'sulinys " po bagazines dugnu... tai kolkas vietos nesiskudziau... nors kai anas buvo su neatlenkiamom sedynem, tai jau kokia snieglente tik kaip gale sedintys keleiviai telpa :D
|
pas mane 2002 ir jau su atlenkiamom sedynem, bet tai ejo kaip opcija :) ziauriai patogus reikalas! O snieglentems ir slidems pas mane netgi specialus maisas yra tarp sedyniu, kur porankis.
|
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-2571409.html kaip toks tau final ? :)
|
Citata:
O rimciau, tai ant tiek nieko nezinau apie juos, kad net nezinau, cia 39 gabalai daug ar mazai uz ji, +eksploatacija (4matic, ziema gerai bet...).. Ai, kam tos egzotikos :) Ir isores dizainas man negrazus visiskai. Ir dar, gana tos amerikos, eclipsa usa turejau :) |
man atrodo jum universalo bus mazai :xx: ir numeciau sita
|
Ką manote apie BMW e61 ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
O prie ko cia krasta ir mersai?
|
Skelbimu skiltyje naujausia info. Nutarem parduoti.
Geru svenciu ir nesipykim :) |
Finalfour, jaučiu širdyje negerai jautiesi parduodamas, bet ką padarysi :confused: tik nenuleisk tos kainos (geras daiktas ir kaina atitinkama) sėkmės :)
|
Citata:
|
Kazka mes jau kalbejom ;) nepamirsk manes :D Gal atsiras kas paims :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:19. |