![]() |
o GL kas ? didelis minivenas :D visureigiu nlb pavadinsi ji
|
GL tai yra parketinis dzipas, kaip ir X5, X6 ir begale kitu panasiu nissan, kia ir t.t.
|
Citata:
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/liE-WlkfqbM?fs=1&hl=lt_LT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/liE-WlkfqbM?fs=1&hl=lt_LT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> |
skaiciau tema blaivas nieko nesupratau, uzgeriau vistiek nieko nesuprantu :xx:
jus cia del ko tiek kraujo ledziat :unreal: einu blaivintis :drug: |
a mes be kraujo, mes tik diskutuojam
|
Citata:
R klase yra prabangus seimyninis auto, pirmoji tikras kakis, nieko vertas antrasis reikes paziureti po metu, bet atrodo gyvai tikrai graziai ir vaziuoja dar graziau :) |
Citata:
|
Citata:
P.S. Prastai jums siandien su jumoro jausmu:confused: |
Citata:
tegul ML ne visureigis,bet kainos atzvilgiu jis vertesnis |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
man žiauriai patinka R klasė ir kažkada pirksiu kaip komfortišką šeimininį universalą ;)
|
as irgi uz R klase, ne uz Espace, nors gal pagal dizaina Espace man grazenis isoreje, R grazesnis ir viduj, ir seip praktiskesnis. na kiekvienam neitiksi
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ka as noriu pasakyt, tai kad, zmones perka ir Hamerius, Pajero, o vazineja tik mieste. Be tai nereiskia kad cia ekonomines klases miesto automobilis. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Maldauju atleisk man :uuu: as daugiau su Jumis nebesigincysiu, nes Jus turite draugo pusbrolio zento drauga kuris geriau zino. |
Citata:
|
siaip tai as geriau viska zinau!. geriausi minivenai gaminami USA, nes jie patikimi, dideli, paprasti, pigus ir tuo paciu prabangus ir vietos zymiai daugiau nei bet kurioj europietiskoj taburetej:) vat kai pasivazinesit su tokiais, tada su jumis kalbesiuos :D
ir jei neiperkat R, pirkit va toki, jis tikrai nebrangus, vaziuokle nuo Voyager, 4X4 siaip super masina, tik pro galini langa nieko nesimato:) http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_Pacifica |
R - klase - Dideli, prabangus vienaturiai. TASKAS :D
|
man jis nerealus. Tik baltas kakaip nesiziuri.
|
Citata:
Patikimas - ne Ekonomiskas - ne Pigus - Ne Isvaizda - taip/ne (vienos nuomones nera, man Ne) Patogus - Vaziuojant tiesiai Chrysler - Ne. |
Citata:
as nekomentuosiu, nes nesuprantu kodel tokia nuomone. gal nelaiminga masina papuole? |
Citata:
Mano antras nesuprastas juokas del Coupe: R klase nera universalas, skirtingai nuo S210. Universalas yra vieas is lengvojo automobilio kebulo tipu. Asmeniskai as nezinau nei vieno universalo, kuris neturetu sedano arba checbeko kaip pagrindinio sito modelio kebulo tipo (pvz w210 ir S210). O R klase yra ne universalas, o vienaturis (aciu Driuliauskui uz supratinguma). Savo ruoztu vienaturiu irgi visokiu buna, pradedant Meriva ir taip toliau. Cia jau kiekvienas renkasi pagal kisene ir poreikius (ir manes tai visai nedomina) :xx: Viskas, baigiau savo postringavimus sitoj temoj, jei ka izeidziaus, atleiskit:) |
Citata:
|
Citata:
|
neveltui chrysler buvo ismestas is mersu :xx: brangiausios skirybos pasaulio istorijoje viska sumokejo mersas :)
|
geras, geras tas R mersas.. vienas is graziausiuju! sita masina tinka ir i soda ir i miska ir pas mergas.. labai gerai jei seima turi, gautusi seimyninis lektuvas, jei koks r63 AMG :D
|
|
Citata:
|
:thumbsdown:
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:26. |