MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   R klasė (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=4729)

eSaS 2010-11-17 19:58

o GL kas ? didelis minivenas :D visureigiu nlb pavadinsi ji

Tomskis 2010-11-17 20:01

GL tai yra parketinis dzipas, kaip ir X5, X6 ir begale kitu panasiu nissan, kia ir t.t.

Bombardier 2010-11-17 20:09

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 109812)
nieko nesupratau bombardier ka tu tuom norejai pasakyt, R klase yra tiesiog minivenas ir tiek, ta pati klase kas voyager, espace ir pan.

Norejau pasakyti, kad bulves su bet kokia masina galima vezioti (kad ir su Bugatti). O R klase (skirtingai nuo voyagerio ar sharano), buvo projektuojamas kaip 6 vietu "Luxury" ispildymo MPV (Multi Purpose Vehicle) automobilis. Kaip reziumuavo zurnalistai: "Jei S klase jum permaza, o Vito per didelis" ;)
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/liE-WlkfqbM?fs=1&amp;hl=lt_LT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/liE-WlkfqbM?fs=1&amp;hl=lt_LT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

vampyras 2010-11-17 20:23

skaiciau tema blaivas nieko nesupratau, uzgeriau vistiek nieko nesuprantu :xx:
jus cia del ko tiek kraujo ledziat :unreal:
einu blaivintis :drug:

Tomskis 2010-11-17 20:37

a mes be kraujo, mes tik diskutuojam

vampyras 2010-11-17 20:43

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 109832)
a mes be kraujo, mes tik diskutuojam

kazka uzuodziu kruvinaja meri arba krauja :seile2:
R klase yra prabangus seimyninis auto, pirmoji tikras kakis, nieko vertas antrasis reikes paziureti po metu, bet atrodo gyvai tikrai graziai ir vaziuoja dar graziau :)

woodoooo 2010-11-17 20:57

Citata:

Pradžioje rašė Bombardier (Post 109801)
Mano vienas pazistamas (ta prasme as ji pazistu, o jis manes ne :) ), nusipirko Maybacha, ir isivaizduoji - jis pats ji vairuoja. O visi sako LIMUZINAS, LIMUZINAS...
Norejau pasakyti, kad arba:
1) Tavo draugas blogai mato,ir jam vietoj B raides pasivaideno R
2) Tavo draugas vietoj tualetinio popieriaus naudoja rausvos spalvos banknotu kupiuras
:xx:
P.S. No offense

jei tu negali sau leist tokios auto tai nereiskia kad kiti negali ;) o jam tinka viskam reikia su seima vaziuoja reikia viska susikrauna ir lekia kur jam reikia. o pinigu tas zmogutis turi ir manau i b klase net nepazvelgtu.

Bombardier 2010-11-17 21:34

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 109839)
jei tu negali sau leist tokios auto tai nereiskia kad kiti negali ;) o jam tinka viskam reikia su seima vaziuoja reikia viska susikrauna ir lekia kur jam reikia. o pinigu tas zmogutis turi ir manau i b klase net nepazvelgtu.

Negaliu sau leist, nors man jos ir nereikia. Bet ne apie tai kalba. Manau kad neteisinga R klase lyginti su seimyniniais busikais. Pradedant nuo to, kad nera nei vieno sharano ar espace'o su V8 varikliu, baigiant komforto iranga, kuri i R klase ejo tokia pati kaip S ir CL klases modeliuose. Nekalbant jau apie kaina, pigiausias R'as 2006 metu kainuoja kaip naujas Fordas salone.
P.S. Prastai jums siandien su jumoro jausmu:confused:

Gelikas 2010-11-17 21:37

Citata:

Pradžioje rašė koko (Post 109691)
Man naujasis ML zymiai geresnis uz R , nes Ml talpesnis,grazesnis (cia kaip kam aisku),ir kainos ju apyliges + visureigis ir maloniau vaziuoja .

sutinku

tegul ML ne visureigis,bet kainos atzvilgiu jis vertesnis

Gelikas 2010-11-17 21:40

Citata:

Pradžioje rašė J.Aivaras (Post 109746)
Del visureigio pasigincyt galima. Taip jis 4 varomu, pravazumas didesnis, bet kaip visureigio jo galimybes skurdzios, svelniai tariant nekokios.
Visureigiu galima butu pavadinti G klases MB.

ir cia sutinku,bet pakeiciau G i ML.tiesiog ML mieste smagiau vaziuoja.nors G klasei nostalgija vis dar jauciu

Tomskis 2010-11-17 21:51

Citata:

Pradžioje rašė Bombardier (Post 109860)
Negaliu sau leist, nors man jos ir nereikia. Bet ne apie tai kalba. Manau kad neteisinga R klase lyginti su seimyniniais busikais. Pradedant nuo to, kad nera nei vieno sharano ar espace'o su V8 varikliu, baigiant komforto iranga, kuri i R klase ejo tokia pati kaip S ir CL klases modeliuose. Nekalbant jau apie kaina, pigiausias R'as 2006 metu kainuoja kaip naujas Fordas salone.
P.S. Prastai jums siandien su jumoro jausmu:confused:

del sharano sutikciau, bet naujas espace tai tikras kosmosas zinok, ten navarotu patikek daug yra, tik beda ta kad elektronika silpna pas juos :)

Bombardier 2010-11-17 21:59

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 109868)
del sharano sutikciau, bet naujas espace tai tikras kosmosas zinok, ten navarotu patikek daug yra, tik beda ta kad elektronika silpna pas juos :)

OK Tomski, mane itikinai. Dabar beliko arbuzui (kadangi cia jo tema) isiulyt vietoj R klases Espace'a.:xx:

Edgis 2010-11-17 22:03

Citata:

Pradžioje rašė Bombardier (Post 109874)
OK Tomski, mane itikinai. Dabar beliko arbuzui (kadangi cia jo tema) isiulyt vietoj R klases Espace'a.:xx:

Ooo taip Espace.....vienas giminaitis taip džiagėsi tokiu atsikratęs, kad paskui 2 dienas blaivėsi:D

mb001 2010-11-17 22:07

man žiauriai patinka R klasė ir kažkada pirksiu kaip komfortišką šeimininį universalą ;)

Tomskis 2010-11-17 22:12

as irgi uz R klase, ne uz Espace, nors gal pagal dizaina Espace man grazenis isoreje, R grazesnis ir viduj, ir seip praktiskesnis. na kiekvienam neitiksi

Bombardier 2010-11-17 22:15

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 109879)
man žiauriai patinka R klasė ir kažkada pirksiu kaip komfortišką šeimininį universalą ;)

Tai aisku pirk. Kiek gi gali su ta savo balta Coupe vazinet:xx:

mb001 2010-11-17 22:26

Citata:

Pradžioje rašė Bombardier (Post 109883)
Tai aisku pirk. Kiek gi gali su ta savo balta Coupe vazinet:xx:

nesupratau... prie ko cia coupe?

woodoooo 2010-11-17 22:42

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 109885)
nesupratau... prie ko cia coupe?

cia jis taip bando vis iroditi kad R yra maibacho tipo masina.

mb001 2010-11-17 22:45

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 109889)
cia jis taip bando vis iroditi kad R yra maibacho tipo masina.

oho, atsprašau, kad įžeidžiau :xx:, bet jis man toks kaip apibūdinau ir tai man patinka :)

woodoooo 2010-11-17 22:49

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 109892)
oho, atsprašau, kad įžeidžiau :xx:, bet jis man toks kaip apibūdinau ir tai man patinka :)

tai tu teisus jis toks ir yra :) paprasciausiai kaikurie nesupranta kad kaikuriu seimu vidutines pajamos didesnes nei 5k euru ir jiem nereikia eso nes jie turi tris mazamecius vaikus. beje kaiptik prisiminiau salia musu televizijos firma yra santechnika prekiauja tai jos direktorius vazineja su R bordines spalvos su stogo bagazine ir dviraciu laikikliais ant galo, galesiu pafotkint :)

J.Aivaras 2010-11-17 23:02

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 109839)

Jei jis prisiks i salona, tada jis tampa biotuoaletu. Nes jis turtingas ir zino kas yra kas. O ka mes varguoliai, nieko nesuprantam.
Ka as noriu pasakyt, tai kad, zmones perka ir Hamerius, Pajero, o vazineja tik mieste. Be tai nereiskia kad cia ekonomines klases miesto automobilis.

J.Aivaras 2010-11-17 23:06

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 109894)
tai tu teisus jis toks ir yra :) paprasciausiai kaikurie nesupranta kad kaikuriu seimu vidutines pajamos didesnes nei 5k euru ir jiem nereikia eso nes jie turi tris mazamecius vaikus. beje kaiptik prisiminiau salia musu televizijos firma yra santechnika prekiauja tai jos direktorius vazineja su R bordines spalvos su stogo bagazine ir dviraciu laikikliais ant galo, galesiu pafotkint :)

Priek ko cia pajamos, jopsikmat?!

woodoooo 2010-11-18 07:44

Citata:

Pradžioje rašė J.Aivaras (Post 109903)
Priek ko cia pajamos, jopsikmat?!

prie to kad uzdirbdamas 3k lt nenusipirksi R.

J.Aivaras 2010-11-18 08:04

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 109921)
prie to kad uzdirbdamas 3k lt nenusipirksi R.

Kaip i siena... Mes snekam apie modeli, o ne kiek kazkas uzdirba.

woodoooo 2010-11-18 08:45

Citata:

Pradžioje rašė J.Aivaras (Post 109923)
Kaip i siena... Mes snekam apie modeli, o ne kiek kazkas uzdirba.

mes snekam apie modeli ir kam jis skirtas, kokiai zmoniu grupei su kokiais poreikiais, jei nesupranti apie ka kalba nesikisk.

J.Aivaras 2010-11-18 09:01

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 109925)
mes snekam apie modeli ir kam jis skirtas, kokiai zmoniu grupei su kokiais poreikiais, jei nesupranti apie ka kalba nesikisk.

Kazka tu cia...
Maldauju atleisk man :uuu: as daugiau su Jumis nebesigincysiu, nes Jus turite draugo pusbrolio zento drauga kuris geriau zino.

woodoooo 2010-11-18 10:24

Citata:

Pradžioje rašė J.Aivaras (Post 109927)
Kazka tu cia...
Maldauju atleisk man :uuu: as daugiau su Jumis nebesigincysiu, nes Jus turite draugo pusbrolio zento drauga kuris geriau zino.

butent taip :xx: nebesigincyk

ledas 2010-11-18 11:10

siaip tai as geriau viska zinau!. geriausi minivenai gaminami USA, nes jie patikimi, dideli, paprasti, pigus ir tuo paciu prabangus ir vietos zymiai daugiau nei bet kurioj europietiskoj taburetej:) vat kai pasivazinesit su tokiais, tada su jumis kalbesiuos :D
ir jei neiperkat R, pirkit va toki, jis tikrai nebrangus, vaziuokle nuo Voyager, 4X4 siaip super masina, tik pro galini langa nieko nesimato:) http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_Pacifica

driuliauskas 2010-11-18 14:43

R - klase - Dideli, prabangus vienaturiai. TASKAS :D

Vilmami 2010-11-18 16:20

man jis nerealus. Tik baltas kakaip nesiziuri.

sausainius 2010-11-18 17:05

Citata:

Pradžioje rašė ledas (Post 109936)
siaip tai as geriau viska zinau!. geriausi minivenai gaminami USA, nes jie patikimi, dideli, paprasti, pigus ir tuo paciu prabangus ir vietos zymiai daugiau nei bet kurioj europietiskoj taburetej:) vat kai pasivazinesit su tokiais, tada su jumis kalbesiuos :D
ir jei neiperkat R, pirkit va toki, jis tikrai nebrangus, vaziuokle nuo Voyager, 4X4 siaip super masina, tik pro galini langa nieko nesimato:) http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_Pacifica

joo Pacifica...geriau nieko apie jy nesakysiu, pas jy gera ten tik garso izoliacija ir viskas.
Patikimas - ne
Ekonomiskas - ne
Pigus - Ne
Isvaizda - taip/ne (vienos nuomones nera, man Ne)
Patogus - Vaziuojant tiesiai
Chrysler - Ne.

ledas 2010-11-18 17:35

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 109978)
joo Pacifica...geriau nieko apie jy nesakysiu, pas jy gera ten tik garso izoliacija ir viskas.
Patikimas - ne
Ekonomiskas - ne
Pigus - Ne
Isvaizda - taip/ne (vienos nuomones nera, man Ne)
Patogus - Vaziuojant tiesiai
Chrysler - Ne.

:xx::xx::xx::xx::xx::xx:
as nekomentuosiu, nes nesuprantu kodel tokia nuomone. gal nelaiminga masina papuole?

Bombardier 2010-11-18 18:10

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 109892)

mb001, nieko neizeidei. Ir kalba ejo tikrai ne apie pinigus ar R klases sulyginima su Maybachu (bandziau pajuokat, bet matyt nevykusiai).
Mano antras nesuprastas juokas del Coupe: R klase nera universalas, skirtingai nuo S210. Universalas yra vieas is lengvojo automobilio kebulo tipu. Asmeniskai as nezinau nei vieno universalo, kuris neturetu sedano arba checbeko kaip pagrindinio sito modelio kebulo tipo (pvz w210 ir S210). O R klase yra ne universalas, o vienaturis (aciu Driuliauskui uz supratinguma).
Savo ruoztu vienaturiu irgi visokiu buna, pradedant Meriva ir taip toliau. Cia jau kiekvienas renkasi pagal kisene ir poreikius (ir manes tai visai nedomina) :xx:
Viskas, baigiau savo postringavimus sitoj temoj, jei ka izeidziaus, atleiskit:)

sausainius 2010-11-18 18:23

Citata:

Pradžioje rašė ledas (Post 109983)
:xx::xx::xx::xx::xx::xx:
as nekomentuosiu, nes nesuprantu kodel tokia nuomone. gal nelaiminga masina papuole?

2mano draugai turejo, teko nemazai laiko juose praleist. tiesiog nemalonus automobilis nei kiek. tie nauji chrysler nsvrb ar 300c ar pacifica. ir manes niekas neitikins kad ten geri automobiliai ir kad verta i juos kreipti demesi.

CDCARTER 2010-11-18 18:33

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 109997)
2mano draugai turejo, teko nemazai laiko juose praleist. tiesiog nemalonus automobilis nei kiek. tie nauji chrysler nsvrb ar 300c ar pacifica. ir manes niekas neitikins kad ten geri automobiliai ir kad verta i juos kreipti demesi.

tai nereiskia kad kietiem irgi ne , kiekvienas turi tam tikra skoni , ir nereikia cia peikt tu masinu , visos geros kol vaziuoja

vampyras 2010-11-18 18:38

neveltui chrysler buvo ismestas is mersu :xx: brangiausios skirybos pasaulio istorijoje viska sumokejo mersas :)

Paulius140 2010-11-18 18:40

geras, geras tas R mersas.. vienas is graziausiuju! sita masina tinka ir i soda ir i miska ir pas mergas.. labai gerai jei seima turi, gautusi seimyninis lektuvas, jei koks r63 AMG :D

ledas 2010-11-20 19:03

http://avtomarket.ru/users/~218832/g...opinions/7547/

sausainius 2010-11-21 02:14

Citata:

Pradžioje rašė ledas (Post 110375)

man nereikia internete kitu nuomones apie pacifica skaityt. as turiu susidares tokia ir man kito nuomone apsisprest nepades.

woodoooo 2010-11-21 03:58

:thumbsdown:
Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 110413)
man nereikia internete kitu nuomones apie pacifica skaityt. as turiu susidares tokia ir man kito nuomone apsisprest nepades.

:thumbsdown:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:26.