![]() |
Citata:
|
taip, gal ir savaite :) o nezinai, ar nusratavus reiks daug darbo i shpakliavima idet? nes nuo smeliasroves lieka duobutes, o kiek zinau, su sratavimu metalas labai lygus pasidaro?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Pirkau akcijinius balionelius is parduotuves "moki vezi" po 6 litus. tai viso gavosi 24lt. Cia as sau tik vienai ziemai ruosiuosi, tai nespakliavau, kantu nevirinau, netekinau, man uzteks kol gausiu dar viena komplekta jau turimu vasariniu. |
9 Attachment(s)
na va mano darbo rezultatas siandien padirbus.neseniai tik nugruntavau ir fona uzpurskiau-priveliau kelias dulkes,bet tai nebaisu,nes grunta vistiek trinsiu.cia kur salia rato zalia kandejka,tai cia rugstis kuria naudojau nuesdinti dazus(macni zaraza-oda grauzia tolka tak)
|
Citata:
|
kai nudazysiu imesiu nuotraukas kaip atrodo-kazkaip paciam maloniau kai kazka pats pasidarai savo rankomis.
|
Citata:
|
man vistiek norisi pabandyt pasidaryt paciam;) nudazysiu lewai, tai nuvesiu kad padarytu. As neturiu pasirinkimo nesratuot ratu, nes pas mane jie chromuoti, ar nikeliuoti (nzn kokie) ir man tas nikelis lupasi. jo su ranka nenusveisi :) Tai ir sukuosi is bedos. o naujus jei pirksiu, tai vasarinius. Sitie noriu, kad ziema graziai atrodytu, nors net nzn ar ir bepirksiu didesnius. uzsimetes buvau r19 tai labai jau baisiai senamiesti per plyteles vaziuojasi :D
|
Citata:
nusmeliuoti http://img155.imageshack.us/img155/4...0vasara022.jpg teko nupirkti dar viena juodu dazu balioneli tai viso 30lt :D http://img443.imageshack.us/img443/7...0vasara033.jpg http://img526.imageshack.us/img526/3...0vasara049.jpg http://img824.imageshack.us/img824/9...0vasara052.jpg Siandien velai pradejau tai uodai jau labai puole tai nepabaigiau dar dvieju dangteliu padaryti. Ai vienai ziemai siu ratu man uzteks, kol gausiu kitus :) |
nuostabu!
nufotkink ta vieta kur juodai dazyta zvaigzde baigiasi, ta prasme jungiasi su palange |
Citata:
|
neblogai atrodo,o ar grunta dejai ir ar laka purskei ant virsaus?
|
negrazus ratai :ne:
|
oho, super linija gavosi. kazkokia juosta klijavai?
|
neblogi ratai-galetu palange buti platesne.
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Labai gražiai patobulinti ratai. :) Net sunku patikėt, kad kažkada buvo mano. :D
|
Liuduj ziurek nuostalgija prasidejo :)
|
Citata:
|
as tokiu spalvu kaip dabar padariau turejau ant savo pirmosios tiuninguotos honda crx kazkadaise, tai nostalgija ir man, jie labai tinka prie raudonu auto.
|
4 Attachment(s)
na stai kaip ir zadejau idedu kelias foto kaip nudaziau ratus-zinoma yra kelios dulkes ir lakas pabeges,bet as rezultatu patenkintas.zodziu pateikiu jusu teismuj
|
Citata:
|
na kaip del darbo su balioneliu,tai manau visai neblogai gavosi.daziau merso dazais,tai tikiuosi nuo masinos niekuo nesiskirs.kai uzmesiu ant masinos tai mesiu dar kelias foto.
P.S. reikia dar dangtelius ir varztus nusidazyti |
graziai gavosi :)
idomu kiek laikysis |
manau turetu laikytis ilgai-senus dazus nuesdinau rugstim,nugruntavau,nudaziau,nulakavau.beto pas mus nebuna tokiu ziemu ir sniego beveik nebuna-automatiskai ir drusku nebuna.tfu tfu tfu kad laikytu :xx:
|
Man juodi ratai seniau nepatiko....:blush: Bet tavo ratukai gavosi super :good:
|
aciu aciu.tikiuosi ant masinos irgi gerai atrodys
|
Vobana :unreal: Na super atrodo :good: Chia nuotraukoi tik atrodo,kaip perkaitinto metalo tokia spalva, na juoda bet man y melynuma nesha ? Ar chia nevisai juodi? Zhiauriai atrodo. Sveikata :)
|
jie juodi-merso spalvos.gali melinuma nesa del to kad su muiline fotkinau
|
O merso spalvos kodas ne 199?
|
kiek savo zvaira akimi lyginau,tai ilgas kodas,o gale liktais 220
|
Jei kodas 220, tai tavo auto turi būti žalias kaip alyvuogė:D
|
na nezinau,ant balionelio parasyta mercedes benz ir kodas.rytoj jai nepamirsiu imesiu foto.bet spalva liktais tokia pati
|
Pas tave dažų kodas 040 grynai sodriai juoda :)
|
aciu edgi zinosiu-cia pilnas kodas ar yra dar kokie skaiciai,nes kai perdazines,tai butu neblogai zinoti koda,kad nenudazytu kokia tikrai zalia spalva
|
040 jokių papildomų kodų nėra :)
|
pabandysiu koki rata pats padazyt arba duosiu darbininkui. Nusipirkau kazkokiu dazu ratlankiams, grunto ir lako. tik tie dazai gana skystoki, itariu gerai nesigaus.. kitas dalykas. pvz jeigu uzpusiu dazu, ar tada galima pasveist ir tada ant susveisto purkst laka? ar matys, kad apsibraize?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:27. |