![]() |
aha, įdomiai čia. Panašiai būna kai babina per duslintuvą muša.. :xx:
|
pas mane irgi neveike, pastumus dantratuka viskas veikia, kol vel neiskrenta :)
P.S. pas ji ne greitis nesisuka, o kilometrazas |
Sveikinu su pirkiniu :). Siektiek laiko ir meiles ir bolidas bus.
|
Citata:
|
Citata:
|
nu as Karoli lipdziau is dvieju viena spydika, ka as galiu pasakyt , viskas ten labai painiai, i smagrati eina apsuku daviklis, kur greicio trosas nueina neatsimenu, bet jei pasiknist giliau po pati spydika, isardziau iki paskutinio varztelio, tai greitis ir rida priklauso nuo greicio troso, ten viena detale yra svarbiausia, jei grybauja greitis - grybauja ir kilometrazas, nesvarbu ar rodo per mazai ar per daug. netgi greicio strelyte jei nuemi ir perstatai kitu kampu, kad pvz vaziuojant 100km/h, spydikas rodys 20km/h, tai pravaziavus 100km tau kilometrazas prasisuks tik 20km, nu manau supratai ka norejau pasakyt. o kad kilometrazas nesisuka visai, ten jis isciuozia tiesiog is savo vietos ir skaiciau ikrenta viduj, tas pagaliukas kur isciuozia, ji buvau nuemes ir rida pasidariau tokia kokia norejau pats :D
|
O, dar vienas is Telsiu :)
Sveikas prisijunges :wave: |
Citata:
smagratis yra tarp variklio ir dezes, jis tiesiogiai spidometro darbo neitakoja. |
del dirzu mechanizmo tj pasiskaityk: http://mb1.lt/showthread.php?t=4858&page=4
man irgi neveike,tj teko rele pasikeist ir tiek |
Gal kas schemą turit nuo kur į durų pypsiukus (ant stoikės tie du, viens apšvietimui, kits diržų pdavimui) pareina pliusas? Šiand testeriu pasižiūrėjau, vairuotojo pusėj nulius rodo.
ai dar pasižiūrėjau kas po tais salono užvalkalais...Kreminė oda :) tik būklė nekokia, bent jau kraštuos kiek matos (apvalkalai užsiūti tvarkingai, lengvai nenuimsi) Citata:
Citata:
|
MB 124 Telsiuose ne tiek daug, tai dabar ir as tave uzmatysiu :)
|
Citata:
|
Maciau juos abu, jetta tai :seile2:
|
Išgaidino Bemwą,o dabar jau Mersą gaidins. Tu tą e36'ą pabaik iki galo,o paskui imk kitą daryt.
|
Citata:
|
Nenumuškite žmogui optimizmo. Čia gi jo automobilis ir jis daro ką nori :wave: Idomu kaip atrodys C124 stanced stiliumi, nes stanced forume nemačiau nei vieno mercedes.
|
Citata:
Nebent iki ziedo su traliuku atsigabenti. Primena truputi senesnius dalyvius is SSCR http://www.automobilsport.com/upload...l_24h_1_kl.jpg |
Citata:
p.s šiaip kol tu nepasireiškei, tai nieko gaidiško šitoj temoj nesimatė.. |
Citata:
|
Citata:
labai teisingai! |
na sutikim kad liaudies daugeja forume :) visokio plauko zmoniu yra, aisku linksmiau kai visi draugiski
|
Citata:
Kaip pvz as parasiau,kad man negrazus ratai MB140,tai suprato kaip didziausia izeidima, as jo nenorejau visai izeis del ratu.Ka as negalejau isreikst savo nuomones? cia manau yra ir kitu nauju nariu kurie turi savo pastabu apie senu nariu automobilius,bet paprasciausia bijo pareiksti nuomone. |
Citata:
|
Citata:
Aš nesu prieš kritiką, aš esu prieš konkretų dėjimą į šuns dienas. Kai pasakai, kad "man tavo ratai negražūs" tai yra kritika, kai "išgaidinai bemsą, išgaidinsi ir mersą" čia jau yra visiškai tiesioginis darbo, kurį žmogus atliko, įžeidimas. Daugiau tikrai nebeteršiu :) Konec svaizi :geda: |
Citata:
Citata:
|
Citata:
Administratorius yra prases pranesti apie kiekviena nepagarbu ar nekorektiska posta. tai padaryti galima paspaudus raudona icona su sauktuku. tokiu atveju bus imamasi veiksmu ir "dzigitas" bus ispetas. |
Citata:
|
Logiškai pagalvokit,kaip atsiranda antituningas - kai kažkas daroma ir nepadaroma iki galo. Neesu nusiteikęs agresyviai, tiesiog juokas ima iš tokių žmonių,kurie daro ir nepadaro. Dabar pirkai Mersą ir prie jo dėsi rankas,tai logiška, kad jau Bemwas liks nuošaly. BMW forume gyreisi gyreisi ir kas iš to gavosi? Likai pajuokų objektu ir blogu pavyzdžiu. Pamąstyk apie tai, o ne komiksus postink. "Haters" yra viena,o blaiviai mąstantys yra visai kas kita
|
ne apie tiuninga diskusija, o apie tavo issireiskima Rimvydai, tai ka pasakei aname poste, galima buvo pasakyt viska ta pati , tik truputi graziau :wave:
|
Citata:
Citata:
nu va. viskas aiskiai su tam tikra kritika isakyta. galejei taip parasyti pirmame savo poste sioje temoje. |
Citata:
aplamai, jei kritika eitų iš tikrai nusimanančio žmogaus - susimastyčiau gal. O kai pliauškia tokie kaip tu, tai man nei šilta, nei šalta. Kažkaip labiau linkęs vertint kritiką/komplimentus iš užsieniečių, į kurių auto seiles dauguma varvinat..Arba kai pvz kas nors paima ir papostina mano auto fotkes tarp šitooookių mašinų http://forum.e46fanatics.com/showthr...tcount12327394 Jei kada būtum ką rimtesnio daręs, suprastum, kad projektinę auto darant, be daily'o praktiškai neina išsiverst..kitaip prasideda nedadielkos ir gliukai visokie. Būtent tam ir pasiėmiau tą mersą. O bmw baigsiu ar nebaigsiu - čia jau mano reikalas. Idealus variantas ( t.y "jei būtų pakankamai pinigų") būtų pajamt e36 ir išardžius surinkt iš naujo, keičiant viską kas blogai, po to dažyt. Bet turiu ir taip kur pinigus kišt, tad taip, greičiausiai e36 pastovės šone, kartais prilekiant prie jo ir pamažu tvarkant. Vėlgi, būtum ką nors kada daręs, tai žinotum, kad projektiniai auto niekada nebūna baigti:) kaskart atsiranda naujų minčių, variklių, dėžių, ratų ir t.t kuriuos norisi turėt. Vienžo. Gali sau eit bmw klube su kitais papliauškėt koks tas s4cr lievs, kad mersą dar nusipirko, koks jo bmw gaidis ir t.t, o šitoj temoj būt gerai, kad nebšiktum. :wave: |
Kelis kartus pakartojai,kad aš nieko pats nedaręs. Iš kur tu toks savo nuojauta garantuotas?
Antra - kritikos, matau, nenusiteikęs priimti. Iškart ant manęs lot pradedi. O kas dėl nuotraukų talpinimo forumuose,tai tu tikriausiai tą projektą dėl to ir darai, jei tau užsienio forume įmesta nuotrauka jau kriterijus |
Ko jūs čia putojatės. Nusileiskit bent vienas, nebūkit vaikais.
|
Gerai kolegos, baigiam rietis :wave:
Gražus kupas, aptvarkysi, pakeisi porą dalių salone :D ir bus čiki :) O jei sugalvosi tiuninguot, tai lauksim projekto baigimo, o ypač įdomi bus jo eiga:) |
Gerai, aš baigiu. Neįsižeiskit niekas, tegul šeimininkas pimp'ina savo mašinas, sėkmės jam...
|
nu nafik norejau sawo pora masinu imest fotkiu bet geriau nemesiu pasiskaites wisas temas kaip kaskas imeta sawo darbeli ir sulaukia kritikos taj pagalwojau geriau negadinsiu sau nerwu skaitant kai kuriu forumeciu nuomones ir kritikas. cia gal is pawido kokio taip kitu zmoniu masinas apsika. man tai patiko ta e36 ratai jaj tinka ir graziai ziurisi kaip pasodinta:):)
|
skaitau skaitau kai kuriu komentarus ir niekaip nesuprantu kur jus matote pimpinima ar tiurlinga? per kuria vieta? as matau tik nesveika drop`a (pavasari ir as noriu stipraus drop`o), ratai super, o viska kita originalu, bet kaip ir aisku, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.
Viskas ka tu darai s4crificed, man tinka, sekmes, ateityje reikes tavo konsultaciju :wave: Saunuolis! |
normalus tas kupas, pats tas projekto pradziai, patys graziausi automobiliai is dar baisesniu gimsta :xx:
koks debesys buvo baisus ir visiskai uzmustas, koki paskui padariau.. nu aisku projektas su daily drivu pradejo kirstis... bet gryzkim prie tavojo, uzmesi teisingus ratus, nusmauksi, gal dar koki amg body kita rasi papigiai. jie labai reti bet zmones daznai nezino ka pardavineja, taip kad galima rast paprastu kebulo daliu kaina :) bet as tavo vietoj tai pirma sudeginciau salona :xx: tai va sveiks prisijunges prie forumo ir linkiu nenuleist ranku darbuose :) |
Citata:
Citata:
Dėl ratų - buvau šituos nužiūrėjęs.. http://photos.autogidas.lt/s/photos/...64_2305548.jpg bet kažkas jau pajamė. Žiūrėsim, gal vėl kas įdomesnio išlįs per žiemą :) pradžiai gal šituos blynus supoliruosiu, visai pusė velnio turėtų atrodyt. šitas beja kieno? forumiečio gal kurio nors? :) http://www.autogidas.lt/cart.php?sid=01&aid=20065523 |
na ziurint koki ten salona radai po apacia ar spyruoklinis ar tas jau vadinamasis eskinis. siaip geros bukles eskinis salonas coupui apie 500lt gal ir pigiau rasi, nuo pardavejo priklauso. sedanui salonai bent 200 brangesni...
ratukai neblogi, as sau per ziema bandysiu tokius sumedziot :) http://photos.autogidas.lt/s/photos/...b_572644_1.jpg |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:48. |