![]() |
12metu. A,BE,C,D1, dar turiu motorinio laivavedžio kvalifikacijos liudijimą, del vandens motociklo.
|
1metai ir 7mėnesiai B kategorija oficialiai:) Šiaip tai būtų kokie 12metų stažo, pirmiausia pradėjau vairuoti traktorių T-25, kai reikdavo pasukti vairą tai įsikibdavau į vairą ir eidavau kabinoje aplink ratais, labai sunkus vairas, žinoma tokie važiavimai būdavo po laukus tėčiui prižiūrint :xx:
|
Citata:
|
Citata:
Bet tai ziuriu daug cia turim ivairiu kategoriju ir dar stazai kokie :unreal: Nepaimsi jusu :xx: |
3,5metų B kategorija. Noriu būtinai A kategorijos, dėl jos laukiau 21metų, nes per vėlai užsimaniau, o bet tačiau kadangi, neišėjo vasarą, tai dabar expromtu ar pan reikės laikytis :)
dar planuose kada nors laikytis BE C CE :) kategorijos yra gerai, jos neprapuls :) |
Citata:
|
Citata:
|
o galima taip db jeigu turiu CE ar galiu vairuot sunkvezimi be priekabos tai yra C ? ar butina turet ir C
|
Citata:
Citata:
|
vovo,tame ir esme ,nzn o gal pasikeite yra
esme tame pvz BE negali turetu be B ,CE negali turetu be C ,C negali tureti be B irgi nu krc ir t.t tai cia gali visas issilaikyt paeiliui |
ka cia kliedyt, turiu B, einu i kursus CE ir iskart laikau CE, automatiskai gaunu zemesnes kategorijas. jokio stazo nereik, amziaus reik. stazo nebent gal reik jei siandien islaikai B, tai CE galesi po metu, bet kai as B pries 7 metus laikiau, tai db galiu nors iskart T kategorija
|
pasiskaityk nete,visur taip raso
http://www.vairavimomokyklos.lt/info...o-kategorijos/ nori pasakyt kad issilaikei D gausi CE tuom paciu nes ji zemesne? :xx: man rodos pats kliedi :) |
Beveik 5 metai B kategorija, toliau jei bus laiko į trasą eis C, D su visom E raidėm :xx: Vat A tai nenoriu :bebebe:
|
edgi,kaifas turetu but uz cioperio ir panike uz nugaros,pliius tas garsas nesveikas :xx: rrr :seile2:
|
Ne mano stilius, aš jau geriau panikę šalia pasisodinu, o pats už kokio Mustang vairo :D Garsas irgi pas jį neblogas :)
|
nijoks ferari ar lambo neprilygs cioperio garsui :xx:
|
Aš kai laikiausi D ir E kategorijas 91 metais (B ir C 88m) , tai man siūlė automokykloj susimokėti kasoje 1 rublį ir su motociklu "Minsk" aikštelėje pravažiuoti taip vadinamą aštuoniukę. Nes pradėjo mane ten lazdavoti tipo teisės bus negražios be vieno štampo. Sakau, vyrai, man to rublio negaila, o sarmata, kad gyvenime nevažiavęs su motociklu galiu nuo jo nugriūti ir apsijuokti prieš visą grupę. Taip ir likau be A kategorijos ir nereikia :ne:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
as nesidomejau dar nes man dar anksti,kovo men reiks pradet dometis :xx: |
10 metuku su B sukinejuos. visos kitos visiskai nereikalingos, na neskaitom piloto ir laivo kapitono liudijimu ;)
|
tokia vat ta ir logika, viskas keiciasi valandomis :)
|
as 7 metai su B, ateity CE, teises du kartus i stalciu buvau padejes :geda:
|
Citata:
|
anksčiau buvo paprasčiau A,B,C,D ir E. dabar gi prigalvojo visokių C1, C, D1, D, BE tipo lengvai mašinai tačkę vilkti ir t.t. Visa tai lišnas pinigų uždarbiavimas regitrai ir automokykloms, o galutinis rezultatas daugiau kursų ir tas pats šudas kitoj saujoj.
Man užteko du kartus automokyklos suolus trinti ir turiu BCDE, su kuriom galiu vairuoti viską, o dabartiniam jaunuoliui kad iki to lygio pasiekti jau reikia daug daugiau kursų atlankyrt ir daugiau pinigų išleist |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
oj oj :xx: as zn kaip vaizuoja ir dirba E290TD :xx:
|
9 metai B kategorija. Bet gyvenime yra teke visu kategoriju transporta pavaldyti, kaip ir autopakroveja ir lektuva bei vandens transporta :)
|
4 metai :) B1 ir B
|
6 metai B kat. :)
|
B kategorija - 11 metų.
C kategorija - 1 metai. |
A, B - 7 metai
C, D, E - 4 metai |
B kategorija 6metai :)
|
B - 3m