MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Glutaminas - W220 CDI + CL W215 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6989)

Marozas 2011-07-03 03:16

Ji man rodos pirkai ar is panevezio, ar is kazkokio mazesnio miesto? ejk numeriai, ar kazkas tokio? :)) pamenu berods daug prabeges buwo. Kokia rida?

glutaminas 2011-07-03 10:05

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 155267)
Ji man rodos pirkai ar is panevezio, ar is kazkokio mazesnio miesto? ejk numeriai, ar kazkas tokio? :)) pamenu berods daug prabeges buwo. Kokia rida?

Ne. Ji pirkau is kauno is tokio putiovo bichelio.. Sake ziemom nevazinejo, keite viska kada reikedavo ir t.t. Dar net tepalai ir dezes ir variklio ir filtrai ir viskas sutvarkyta pries 5tukst km(pavasari ankstyva).. Tiesiog daug nevazinejo jis su ja. Rida jos 190000, bet isilaikiusi taip, jog atrodo kad pravaziavus iki 100 tukst km.. Tiesiog salonas isvis kaip naujas.. mano w220 pramynes 260, tikrinau tai sake tikra rida pagal viska, nors 100proc ten neatspeja, bet jau salonas visiskai visiskai kitoks, daug labiau pavarges ir padroztas..
Kazkas ten klause ar keiciau, tai ne nekeiciau as i w220, nemanau kad kazkas keistusi cl i s klase, na nebent su nekuklia priemoka.. Dabar turiu abi masinas, bet viena is ju, t.y. w220 pardavineju.. http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...id-1686116?qt=
siaip pagrindinai mazgai w220 tikrai geri visi, na yra gal ten kokia traukele ar dar kazka pasikeist, bet siaip vaziuoja viskas ok.
Kaina cl'o visa laika kabejo autopliuse 45 000lt, bet zmogus kazkoki bizni emiratuose pradejo reikia skubiai lt, tai perleido su 'siokia tokia' nuolaida ta cl500 tini. Aisku buvau papuoles biski su juo, susirasem sutarti pirkimo pardavimo, galvojau grysiu i klp ir uzregistruosiu, ir pamaciau kad jai arestas yra, va tada ir prasidejo cirkai-pakibo masina ore, o pinigai nekuklus jau ne mano kisenei :xx: bet kaip jau sakiau pardavejas normalus zmogeliukas(aciu dievui), tai greitai viska sutvarke, kabejo jam ten skola visai nedidele nepilni 5000lt, nes zmona padavus del elimentu buvo ar kazkas tokio, zodziu kaip buve kaip nebuve, dar masina mano neregistruota ant manes, bet jau nuimtas arestas pirmadieni ar antradieni uzregistruosiu.
Ai vos nepamirsau, kas del defektuku, tai aisku ju visuose masinose manau yra, bet geriau matomi, nei uzslepti. Priekinis kapotas siek tiek nuo akmenuku pamusinetas, net nzn ar dazyti.. akies nerezia, bet is arti matosi.. TOliau, prie galiniu abieju slenksciu, jie kaip suprantu aliuminiai, yra kazkaip pasioksidaves aliuminis, ir noretu jau dazai pasilupinet, tai irgi butu galima duot dazytojui sutvarkyti.. Na bet ten irgi smulkme, su kapotu maximum 500lt, bet jau sakiau, dar galvosiu ar lysti ir daryt kazka.. Toliau vaziuokle variklis, deze jokiu nusiskundimu iki siol.. ABC nesesta, buvau palikes kelias dienas.. nors gal tiek nerodiklis.. Pardavejas kazkodel idejas 60aH akuma.. Tokio s320cdi uztekdavo ziema, bet 500tiniui kazi ar uzteks.. Dega srs airbag lempute, sake nespejo sutvarkyt. Sake keite nesenai galiniu langu kompus tipo neatsidarinedavo, sake sunkiai gavo ir pan, ir tada kai pakeite, elektrikas nepririso keyless entry, taigi, keyless entry neveikia, prieni prie masinos bet ji neatsidaro.. Nu kaip jau sakiau su zmogum palaikau dar rysius, tai sake atlek i kauna jis is savo pinigu pas ta elektrika nuvarys, bet manau ant kompo bus kas klp pajungs ir priris ta kortele, kad atsidarytu durys tik iejus. Sake dar lyg vienas ratas siek tiek musa, bet jau buvau pravaziaves ant 200 tai jokiu vibraciju.. na bus matyt.

glutaminas 2011-07-03 10:17

Ai dar ka nepaminejau, nuotraukose ji kazkokia nelabai grazi atrodo, bet realiai, nu tikrai niekas neduoda jai tokiu senu metu :D Tikrai ta spalva ziauriai gera, visa zviezi masina.. Turejau pries tia touareg su r22 ratais-tikrai gerai atrode, rinkausi masinas is a8 d3, 5er, 7er, vw faeton, tai aisku mano nuomone dabar saliska, bet kam parodau is draugu pazystamu, tai visiem kazkodel labiau sitas mersas patinka, nors jo salonas gal kiek ir jauciasi senstelejas lyginant pvz su a8, ar net 7er.. Bet tai turbut pirma masina kuriai nieko nesinori daryt, net langu tamsinti... :xx: tiesiog karsta vasaros diena nusileidi visus langiukus, pasigarsini muzikike, ir pasineri i 5.0 variklio gausma ir galia, aisku rinkdamas pakeleiviu demesi, kuris tikrai didesnis nei pvz, vaziuojant su mb w220 :)

tautvis 2011-07-03 11:49

labai grazus mersai :wave: W220 tai senai jau maciau visa laik namo grizinedamas :) bet cl tai ispudingas , galvoju kas cia toki ivalde :seile::taip: tai va pasirodo kaimynas Glutaminas :):wave:

Joshua 2011-07-03 13:31

Rugshtus toks, geraja prasme :) dr iki pilnos laimes sviesaus salono reiktu ir kaip atnaujintam modelyje buna didysis telikas :) ir tada jau tikrai car for life :)

glutaminas 2011-07-03 13:42

Citata:

Pradžioje rašė tautvis (Post 155289)
labai grazus mersai :wave: W220 tai senai jau maciau visa laik namo grizinedamas :) bet cl tai ispudingas , galvoju kas cia toki ivalde :seile::taip: tai va pasirodo kaimynas Glutaminas :):wave:

:wave: Man atrodo ir tavo bangini maciau, kazkada pasivaiksciot ejom tai maciau bangis stovi, tavo namas lygiagreciai gatvei, renovuotas, bent jau tame kieme maciau kazkoki bangi.. Pasirode svarus, ir kitoks nei dauguma ant lt gatviu vazineja - nebachuriskas.. nu tipo ten ratai ne r20 ir langai neuzniaukti ir t.t. :wave:

glutaminas 2011-07-03 13:45

Citata:

Pradžioje rašė Joshua (Post 155297)
Rugshtus toks, geraja prasme :) dr iki pilnos laimes sviesaus salono reiktu ir kaip atnaujintam modelyje buna didysis telikas :) ir tada jau tikrai car for life :)

Taip ta pats pamirsau paminet.. sviesaus salono jam truksta.. bet tokiais dalykais tokiai masinai manau neverta uzsiimt, atjunginet visas fyskes ir t.t. ten papildomos klaidos ir pan. Kitas dalykas ko jai reikia, tai geresnes aparaturos.. viena kolonele jau bludyja ir paplerpia jei daugiau zemo duodu, ir siaip, nesiseka man.. antras mersas ir abu be bose.. o cia pas forumiecius visus, kurie turi s ar cl kaip suprantu bose, tad jie manes nesupranta :geda: na reikes paieskot, kas pigiau, kas geriau, jauciu srote nelabai nores lupti koloneles is merso, nes kartu su absyvkem jos turetu eit.. o ir kaina ples jauciu didesne nei nauju, noname :)

Marozas 2011-07-03 14:30

Pas mane bose ir labaii graziiai groja. kitu firmu nelabai isidesi, nes ten sviesolaidiniai kabeliai... draugas i cl'a toki dejosi aparatura uz 12stukyciu, bet ir tai sunkiai, o pas ji buvo 2005 metu...

tautvis 2011-07-03 14:31

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 155298)
:wave: Man atrodo ir tavo bangini maciau, kazkada pasivaiksciot ejom tai maciau bangis stovi, tavo namas lygiagreciai gatvei, renovuotas, bent jau tame kieme maciau kazkoki bangi.. Pasirode svarus, ir kitoks nei dauguma ant lt gatviu vazineja - nebachuriskas.. nu tipo ten ratai ne r20 ir langai neuzniaukti ir t.t. :wave:

Jo jo mano namas uz renovuoto :) nu jo toks jis kaip ir sakai,zinai bobute vazynejo :) dar laukia projektas :) ratus jau uzdejau r18 amg :)

400E 2011-07-03 16:45

Graziausi ratai man sitie, kokius tik yra sukure mersam.

sharrasitto 2011-07-03 17:05

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 155299)
Taip ta pats pamirsau paminet.. sviesaus salono jam truksta.. bet tokiais dalykais tokiai masinai manau neverta uzsiimt, atjunginet visas fyskes ir t.t. ten papildomos klaidos ir pan. Kitas dalykas ko jai reikia, tai geresnes aparaturos.. viena kolonele jau bludyja ir paplerpia jei daugiau zemo duodu, ir siaip, nesiseka man.. antras mersas ir abu be bose.. o cia pas forumiecius visus, kurie turi s ar cl kaip suprantu bose, tad jie manes nesupranta :geda: na reikes paieskot, kas pigiau, kas geriau, jauciu srote nelabai nores lupti koloneles is merso, nes kartu su absyvkem jos turetu eit.. o ir kaina ples jauciu didesne nei nauju, noname :)

pas mane net ackarike bose :xx:

tautvis 2011-07-03 20:21

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 155299)

Gargzduose vienas maciau buvo parsivares cl ardyti, ir seip jis tik mb uzsiima pasuk paklausk gal tures kazka.869954555

SMIRIUSz 2011-07-03 22:10

http://www.youtube.com/watch?v=dzW4Gd7JYNc

Paulius140 2011-07-03 22:13

nu grazus glutamino merselis :seile:

Tomskis 2011-07-03 22:45

haha, sakiau gi kad veltui numeris uztusavai, isris forumieciai :D tik kodel video idejo rafinuotas?

liudas777 2011-07-03 23:01

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 155385)
haha, sakiau gi kad veltui numeris uztusavai, isris forumieciai :D tik kodel video idejo rafinuotas?

Šiaip tai ir iš užtušuotų nuotraukų buvau išsiaiškinęs. :D Bet šiaip kol tu neparašei tai ir nerūpėjo tie numeriai. :)

augi$ 2011-07-03 23:08

Na jei jam truksta tai tik AMG paketo o visa kita super. Ratai teigiami spalva gera, salonas juodas pats tas. daugiau kaip ir nieko netruksta. Na o su aparatura tau nesekasi. as tai maniau kad xenon ir bose yra standartinej w220 ir w215v komplektacijoje.

SMIRIUSz 2011-07-03 23:56

Rafinuotas gal todėl, nes jo nick autobanginiuose toks. :xx:

Paulius140 2011-07-04 01:00

pas mus w211tam irgi nera nei bose nei harman cordan ar kokia ten, bet vistiek skamba ispudingai :)

glutaminas 2011-07-04 16:01

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 155402)
pas mus w211tam irgi nera nei bose nei harman cordan ar kokia ten, bet vistiek skamba ispudingai :)

na kiekvienam skirtingai, man tai prastai groja jei nera bose.. galima klausyti, bet tik klausyti.. o numerius uztusavau nes buvo ji ant aresto, bet jau nuimtas arestas viskas ok.. as ju kaip ir neslepiau :)

glutaminas 2011-07-14 17:12

isleidau i marcias w220 s320cdi sedana. atidave 7euru. siaip gana neblogas buvo.. aisku siek tiek turejau bedu su vaziuokle.. bet kaip masina visai nieko.. uz 7e kazka is prabangesniu daiktu nelabai nupirksi..

http://images.bite.lt/banga/files/cl...f03f7a0825.jpg

Tomskis 2011-07-14 21:56

glutaminai, kaip su dujom draugauja tavo CL ?

Paulius140 2011-07-14 22:38

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 157123)

dujos yra?

liudas777 2011-07-14 22:47

Gal, sakau, padiskutuokime apie dujas, variklius ir sąnaudas? :uubabe::uubabe:

glutaminas 2011-07-14 22:50

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 157123)

o kaip gali draugaut dujos su elementariu eiliniu benzininiu motoru? :unreal: Speju kad lygiai taip pat kaip ir su 3.2 v6 :taip:

Paulius140 2011-07-15 00:26

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 157136)
o kaip gali draugaut dujos su elementariu eiliniu benzininiu motoru? :unreal: Speju kad lygiai taip pat kaip ir su 3.2 v6 :taip:

pas tave dujos yra?:ohne:

Marozas 2011-07-15 03:32

Kas paskatino detis dujas? Ar lirkai du jom? Niekad nepirkciau apdujintos masinos. Jei padujinta tureciau, benzo negaileciau ir visada gazo pedalas butu nuspaustas iki galo:))

glutaminas 2011-08-04 11:24

vien miestas su agresyviu vaziavimu
http://i51.tinypic.com/2lm2p39.jpg

FAT 2011-08-04 11:59

Dujos nera blogis, yra zmones kompleksuoti. Svarbu sugebeti perlipti per ta psichologine riba ir per pati save

glutaminas 2011-08-04 17:15

Citata:

Pradžioje rašė FAT (Post 159631)
Dujos nera blogis, yra zmones kompleksuoti. Svarbu sugebeti perlipti per ta psichologine riba ir per pati save

Man tai betkokiu atveju dyzelis geriau, is ekonomines puses. JEi butu cl400cdi imciau toki.. Bet deja.. o lietuvoj ant benzo vazineti nesusipratimas, jei pili is savo kisenes. Kai firma duoda degalus tai kitas reikalas.

Marozas 2011-08-04 17:19

Galbut, kai pavazineji kitaip. Nes niekad nebuvau vazinejes su dujinta masina, bet neseniai su draugo a8 vaziavau, trauka ideali, jokio kvapo ner. Sake geriausia investicija, kuria idejo i masina. Na dabar gal ir imciau masina, kur jau ideta, bet paciam detis biski baisu ir nemalonu butu:)) kazkaip sake net tepalus reikia reciau keistis?

glutaminas 2011-08-04 18:05

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 159648)
Galbut, kai pavazineji kitaip. Nes niekad nebuvau vazinejes su dujinta masina, bet neseniai su draugo a8 vaziavau, trauka ideali, jokio kvapo ner. Sake geriausia investicija, kuria idejo i masina. Na dabar gal ir imciau masina, kur jau ideta, bet paciam detis biski baisu ir nemalonu butu:)) kazkaip sake net tepalus reikia reciau keistis?

Jei isgali vazineti benzu, nesidek duju, nes jos vistiek yra papildomas vargas sioks toks. Tai trukcioja, tai kvapa leisti pradeda, tai purkstukai nusibaigia, tai ryti per daug pradeda ir t.t. Tiesiog problemu keik su benzo varikliu buna, tai daugink is dvieju. CL'e dujos tai geros yra, pakolkas nera nusiskundimu, tik per letai permeta ant duju, reiketu pakoreguot temperatura su kompu, o pvz kai turejau touareg 4.2lpg, tai biesas imdavo kad kai dugna uzspaudi permeta ant benzo. kaip ten buve kaip nebuve kiekvienas zmogus pasirenka kaip jam geriau. Jei as sugebu dvigubai pigiau vaziuot as taip ir darau, o gal kitam geriau vaziuot ant benzo, bet daug pasukt smeegenine, kad uzdirbt kelis ekstra dolerius :wave:

Marozas 2011-08-04 18:44

ne, detis as tikrai nesidesiu, net jei ir neisgaleciau. Pirkciau passata koki tada :D maciau skelbimuose yra cl'u su dujom. Tai sakai buna vargu? per kiek permeta? jei tarkim reikia maltis centre, kur atstumai pora km, tai ciuju net nespetu ant duju permest? ir jei daug spaudi, irgi ant benzo meta?

pucenas 2011-08-04 20:14

kokie dar trukciojimai gali buti ????? ka jus cia snekat susireguliuokit normaliai ir niekas netrukcios. nei trauka skiresi nei kvapo nera jokio, o dujas perjungia kaip nustato prie kokios temperaturos. Aisku ziema jai trumpa distancija vaziuosi nespes perjunkti. :)

Marozas 2011-08-04 20:15

o prie kiek perjungia?

pucenas 2011-08-04 20:21

as nzn tiksliai nepasakysiu nes an duju jau nevazineju kokie 2 metai, bet jai gerai pamenu tai pas mane lyk prie 45 laipsniu, bet gal meluoju :) zodziu ziema man iki darbo 2.6km tai neperjungdavo :)

augi$ 2011-08-04 22:48

As tai pries dujas tai visai nieko neturiu. aisku smagiau ant benzo vaziuoti su kokiu 6ltr motoru bet nelabai smagu pilti po 20ltr ant 100. todel renkuosi dyzelinius auto. Butu cl koks 400cd tai susugundyciau nes maciau bmw6 tai yra dyzelis.

jokerris 2011-08-04 22:58

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 159667)
kokie dar trukciojimai gali buti ????? ka jus cia snekat susireguliuokit normaliai ir niekas netrukcios. nei trauka skiresi nei kvapo nera jokio, o dujas perjungia kaip nustato prie kokios temperaturos. Aisku ziema jai trumpa distancija vaziuosi nespes perjunkti. :)

vienas is pagrindiniu priezasciu kodel trukcioja ar permeta ant benzino, tai persilpnas duju reduktorius:wave:

glutaminas 2011-08-05 08:39

Vat butent, ziema dujos blogis, padarysi maza temperatura, kai mes i dujas trukcios-gali net pagest, padarysi normalia temperatura pvz 40 laipsniu ar daugiau, vel beda- vaziuosi 2-3km ant benzo. Vasara vaizdas biski geresnis..
O kas ten sake kad nera jokiu kitu bedu del duju, tai turbut turejai dujine masina kelis metus ir prasukai ne daug km.. Ilgainiui vistiek islenda tai tas tai anas.. Pabandyk pravaziuot 2-3 000 tukst su dujom, pamatysi kas is variklio skyriaus liks ir ta duju iranga jau bus perinkineta ne viena ir ne du kartus.. TIesiog tai nera patikima, lyginant su vokieciu inzinieriais. Bet ko lietuviai tik nepadaro del taupumo.

Feibi, o del uzspaudimo, tai kaip kada, kaip koks motoras, man ant cl nemeta benzo, kai redline eina, bet trauka jauciasi prastesne, ir mieste sukiotis dujos nieko gero, tolimom distancijom dujos atsiperka, kursuojant kur po 200km ar toliau.

Rykštė 2011-08-05 09:38

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 159742)
Vat butent, ziema dujos blogis, padarysi maza temperatura, kai mes i dujas trukcios-gali net pagest, padarysi normalia temperatura pvz 40 laipsniu ar daugiau, vel beda- vaziuosi 2-3km ant benzo. Vasara vaizdas biski geresnis..
O kas ten sake kad nera jokiu kitu bedu del duju, tai turbut turejai dujine masina kelis metus ir prasukai ne daug km.. Ilgainiui vistiek islenda tai tas tai anas.. Pabandyk pravaziuot 2-3 000 tukst su dujom, pamatysi kas is variklio skyriaus liks ir ta duju iranga jau bus perinkineta ne viena ir ne du kartus.. TIesiog tai nera patikima, lyginant su vokieciu inzinieriais. Bet ko lietuviai tik nepadaro del taupumo.

Feibi, o del uzspaudimo, tai kaip kada, kaip koks motoras, man ant cl nemeta benzo, kai redline eina, bet trauka jauciasi prastesne, ir mieste sukiotis dujos nieko gero, tolimom distancijom dujos atsiperka, kursuojant kur po 200km ar toliau.

cia ta ir norejai parasyt,ka parasei? kokiais degalais bevaziuotum,neisivaizduoju koks motoras gali atlaikyt 2-3 mln km :unreal:.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:16.