![]() |
kur dingo privačios žinutės ? pm ? :confused:
|
man asmeniskai butu patogiau kad tekstu skyrius sumazetu t.y. pats tekstas uzima mazai vietos o po tekstu autoriaus foto masina tai vos ne per visa kompo ekrana, ir puslapiu gaunasi labai daug. keturios zinutes ir verti kita lapa. ar nereiktu sumazinti, tada is 5 puslapiu gautusi pvz 2. cia mano nuomone o kas nori savo masina parodyti yra skyrius musu MB.
|
Zaibas nustatymuose nuimk varnelę nuo show signature
http://img503.imageshack.us/img503/9584/rgfrgrgr.png |
Citata:
|
dekui, dar zalias
|
PM laikinai buvo isjungta, buvo atliekami darbai, dabar jau vel veikia :wave:
|
o kam reikalingos dvi vietos prisijungimui? :geda:
|
cia kas tingi zemiau pele paleist :) ir siaip sitas didesnis, bent as tai virsutini pastoviai naudoju, ka dar cia pridurt :mastau: dar gal mados reikalas :D
|
kai temoje yra dideles nuotraukos, nuvaziuoja jos virsus
http://s43.radikal.ru/i102/0911/79/332f29cac42et.jpg narsykle opera 10 kodel nepadarius automatinio paveiksliuku mastelio mazinimo iki kokiu 800px? |
Ir dar tas remelis su reklama ir Forumo statistika,jis ka beverstum ishlieka,ir dazhnai dengia teksta,iskaityti galima,bet trugdo skaityti,gyventi galima,bet jei nesunku ji patraukti,kur i shona butu visai gerai.
Narshykle-mozilla firefox. |
:-) duosiu gera patarima, isijunkit sena svetaines dizaina.. :D man ten ir patogiau ir jokie spamai nemaiso :-)P
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Edgarai tu man paaiskink kaip tarkim keliu zmoniu pastraipas atkopijuoti ir parasiti ? ka spausti reikia ?
|
na as darau taip:
prie vieno zmogaus spaudziu cituoti, ismeta ta rasymo langa su jo tekstu. tada nukopijuoju ta teksta ir paspaudziu narsyklej rodykle atgal. ir spaudziu ant kito zmogaus "cituoti" tada po kito citata iterpiu anksciau nukopijuota teksta |
na toki varijanta ir as kazkada dariau, bet labai nepatogu, tai galvoju gal kokios knopkes as nematau :-)))
|
darbe narsau po interneta ijunges "Privat Modus" cia, kad neliktu visokiu cokies kompe ar diagnoseje. truputi maiso,kad norint prisijungti reikia visada nutrinti slapyvardis ir padeti varnele, kad mane prisimintu,bo atidarius papildoma Tab ir norint atrasyti reikia vel prisijungti,o diagnoseje neturiu nei pelytes nei klaviaturos viska tenka pirstais badyti ir uztrunka truputi... jaigu nesunku nors, kad ta varnele automatiskai butu uzdeta :bounce:
is principo nenaudosiu seno,jis kazkada dings,o as jau senai busiu priprates prie naujo... sugebejimas adaptuotis yra givybiskai svarbu krizes laikais :) |
su principais toli nevaziuosi.. :S
|
as ir naudoju sena dizaina, parasta ir patogu. o del dvigubu citatu samagonai, tai man atrodo tam skirtas mygtukas multi-quote, ten kur ir quote salia yra
|
na cia man turbut buvo skirta, meginau jas, nelabai gaunasi, Viskas ore, gavosi :-) raudonai uzsidega vadinasi pajims ta texta
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
o as cia vargstu su kopijavimais :xx: |
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
Citata:
Nova, samagonai, vampyrai, dekui, dirbam ties siais klausimais, jei dar ka uzmatysit sakykit :wave: Beje nenustebkit del temu pavadinimu spalvu skirtumo, cia laikinai ;) |
Citata:
|
SENAS furumas valdo :uuu:
|
Sveiki,
Kaip uzsiprenumeruoti temas, kad gauti atsakymus i e-mail? P.S.. neradau toikios temos apie pagalba del forumo narsymo, tai manau tiks ir sita, jei ka, tai perkelkite :) |
|
Ačiū, pavyko :)
|
gal iseina truputi suspaust temas,nes jau jei ieskai ko nors,tai sansu ne daug :( kad ir galerija,sumest pagal modelius i viena kruva,nes dabar tiek ismetyta :) taip ir su kitom temom
suprantu kad daug kas kuria bereiklaingu nauju temu,vietoj to kad rasytu senose,bet reik tvarkyt |
artejam prie sito etapo, darysim viena diena tvarka forume, reikes visoki flooda pratrynti, temas sutvarkyti, atrintki, susiaurinti ir t.t.
|
:-) Tik netrinkit temu kur yra kokios nors informacijos kuri bus dar ieskoma ne karta :-)
|
Citata:
|
Redaguotas Remontu E klases skyrius, suskaidem i atskirus W123, W124, W210 ir W211 skyrius.
http://mb1.lt/forumdisplay.php?f=124 Ta pati darysim ir su kitais modeliais, kai padauges pranesimu. Tarp kitko, susidaro vaizdas kad populiariausi forumo MB yra: :1: W210 ir :2: W124 |
Vakar vakare forumui šioks toks jubiliejus buvo:) Pasiekta 100`000 pranešimų:)
http://i278.photobucket.com/albums/k...gis/100000.jpg |
:zenklas::good:
|
Sveiki, gal eina sutvarkyti dešine pusę, nes google reklama užstoja pusę pranešimo, taip pat skiltis forumo statistika uždengia smailus rašant pranešimą. Ačiū už dėmesį :)
|
Kokia naršyklė? Nes pas mane viskas tvarkoje, tiek su opera, tiek su mozoliu:)
|
Naršyklė Google chrome.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:25. |