![]() |
tai jus paskaiciuokit, kiek darbo ideta. ne tik paruost nudazyt ir nupoliruot, bet dar isardyt ir surinkt reikejo. beto vienas ratas lygintas buvo. viskas susideda
|
rezultatas geras,bet kaina tai beveik dvigubai perlenkta...
|
man pazystamas r18 sutvarke nubrozdinimus nudaze is abieju pusiu ir nulakavo 4vnt.3dienos darbo=200lt ner prie ko prikibt.aisku nereikejo poliruot ir isardyt.
|
as juk neverciu jusu darytis pas mane :) darbo turiu sociai ir taip
|
Citata:
|
patikek ten darbo vien surinkti ir isrinkti yra dienai :) dar varztelius jeigu atnaujint :) dariau sau brabus ratlankius surenkamus r18 tai patikek darbo savaitei ir dar nesigavo idealiai , taip kad 700 lt labai gera kaina
|
1 Attachment(s)
man borai daze r17 made in Kanada ratus paime 500lt , manau nebloga kaina nes ir tiesino bei poliravo...
|
gražiai padirbėta, o ar verta tiek mokėt, čia jau kiekvieno asmeninis reikalas ;]
|
Citata:
|
Citata:
|
visiskai normali kaina, pigiau cia tik sau i minusa daryt nebent. Bet, Apple, kodel R17? R18 reiketu tau, kad butu vaizdas :)
|
per kieta bus, jau w220 su r18 labai kietas palyginus su r16
|
Citata:
|
Labai priklauso kam naudosi, ar eksponavimui ar patogiam naudojimui
|
Noriu aš tų R18, bet šituos praeitais metais paėmiau, tai kažkaip šį sezoną atvažinėsiu su kaip naujais ratais, o kitais metais gal ir kokius R18 paimsiu. Bet aš betkokiu nenoriu, buvo progu pigiai paimti kitokiu modeliu ratus, bet man paitnka arba tokie kaip mano, arba AMG Style III, o vat siuos kaip tik ir sunku rasti uz normalia kaina, nes labai popiuliarus ratai ir labai retai pardavime buna ir jei atsiranda, tai dazniausiai nuperkami momentaliai. Na bet bus matyt kaip cia kas bus :)
|
nu ant w220 tikrai galima maut r18, bus tas pats kaip parasta masina su r16, 5 metus su ivairias r20 atvazinejau kietumas pats tas man su 245-255/35 padangom, net ir su 245/30 vazinejau, tiesa tada jau skilo ratas bet butu skiles turbut net ir jei r18 butu buves
|
Vienas jaucia skirtuma kitas ne. Man su R18 jau diskomfortas vaziuoti po r16
|
Pas mus jau taip yra, pirmiausia kaina. Pasakykit kur cia brangu uz toki kruopstu auksto lygio darba 700? Uz kiek tada turetu padaryt? Teisingai dievs2 sako, niekas nepraso daryt pas ji, galit patys siurbliu nusipust.
Bicas ne vienus metus matyt praleido garaze, kol igavo tokia patirti ir varda, ir tik tai vertinantys moka uz tai. Ir dazniausiai darantys tokius darbus per pus pigiau, kazkodel darbo irgi turi per pus maziau. Idomu kodel? |
skirtumas jauciasi bet as su w220 ant r20 vazinedamas didelio diskomforto nejauciau jei ant kokio pasato uzdet tai dantis isbarstytum, o jei dar noretum, kad butru zemas ka galima su pneumatine pakaba padaryt beveik nekeiciant kietumo, isidejus kietesnes spyruokles ar coilus tai butu tas pats kaip su vezimu vaziuot :D ant w220 dideli ratlankiai turi tik 1 trukuma kad gali suskaldyt greitai labai, o dar kauno garves kaip po karo tai labai atsargiai reik vazinet
|
o sie apple tavo ratai replica? ar orginalas? norisi man tokiu ratu ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
3 Attachment(s)
Sveikas noreciau paklausti kiek kainuotu sutvakyti siuos ratus( kad nebutu tu baltu oksidacijos zymiu) ar nupoliruoti uztenka ar dar ir lakuoti na tu specas ir geriau zinai:) ratlankai r17 2vnt, nes kiti tai normalus 2. ir kokia garantija po sutvarkymo?
|
Siandiena pasiemiau ratus :) gyvai atrodo 3x geriau nei foto :) negaila nei vieno sumoketo cento. Jei yra svarstanciu tvarkyti ratus, vienareiksmiskai rekomenduoju Dievs2.
Kai tik galesiu kokybiskas foto padaryti iskarto atnaujinsiu savo tema. |
5 Attachment(s)
Sveikas, as irgi noreciau paklausti kiek kainuotu ratlankiu sutvarkymas. Vienas yra nubraukytas i bordiurus ( pirmos trys nuotraukos ) likusius 3 ratlankius reiktu tik sena laka pasalint ir nupoliruot :) Ratai r18
|
as tau galiu uz ji atsakyt, nuo 200lt :)
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
o jei poliruoti tai reikia visus ar uztektu dvieju? ir nupoliravus gali vel po kurio laiko oksiduotis? ir jei nupoliruosi tai vaizdas toks pat isliktu ar kazkaip pasikeistu?
|
Citata:
|
Gal zinot kiek kainuotu chromavimas R16 ratlankiu?
Gal yra kokiu kitu budu padaryti juos blzganciais? :) |
senukuose yra dazu pirkti cromo spalvos :)
|
Citata:
|
ei kaip neuziima? N. Vilnioj, tik babkes mokek. Volgom kalpokus chromuoja, chemijos institutas dar galetu padaryt, gyvatukus gamina
kaina aisku bus tokia, kad pigiau bus nusipirkt jau nigga style, o ne paciam daryt |
kiek visur skambinėjau, teiravausi, daug išklausinėjau, niekas aliumino chromo danga nedengia... (nedengė)
|
Tai gal nikeliuoja, didelio skirtumo is isvaizdos nera
|
Citata:
|
Na zodziu nekas, cia kazkur uzmaciau kad 3000 lt uz keturis ratus. :) Tai uz tokia kaina iseina puikus ratlankiai.
|
Vakaru Laivu gamykla turi nikeliavomo vonias. bet kaip cia pasake auksciau tai su aliuminiu nelabai ka ir padarysi ten, nors teigti negaliu. stai kontaktas. zmogus tiesina ratlankius ir daro rastavkes, jis dirba toje gamykloje, gal labiau galetu papasakoti ir apie nikeliavima
Vytas 868771615. |
aliumini rata pirma padengia variu, tada jau chromu ar nikeliu. kainyte gaunasi nemaza :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:28. |