![]() |
Citata:
|
uj...nu bandau galvot taip: visi masinos davikliai siuncia signala kompui ,kad masina vaziuoja tiesiai ,o vienas daviklis (nors ir geras) siuncia kreivo vairo duomenis komui.Ka kompas galvoja? Kad nusprogo tas vienas, neteisingus(galimai) duomenis duodantis daviklis.Davikli pakeisi nauju ,o jis vis viena rodys kreiva vaira.
Tarkim,kad as galvoju neteisinga linkme - tikrai blogas daviklis. Bet suvedima visviena tau reikes pasidaryt! Dar karta kartoju - mano galva pasidarius suvedima tavo galvosopis dings. |
Šiaip vairo padeties daviklis po pačiu vairu stovi ir ji sinchronizuoji su abs davikliais, tai daroma su kompu.....bet kodel jis tau pradejo plaukioti? Vairo nebuvai nuemes???
|
Zmogui tvarke vaziuokle,ir paleido nepadare suvedimo su kreivu vairu.
|
Citata:
|
kodel rašoma kad vairo padeties daviklis išjungtas ??
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
A012 542 04 17 = 485€ +PVM turi dar klausimu? :xx: kazko nujauciu kad darysies suvedima ir isnaujo primokinsi vairo kampo davikli :) |
Citata:
|
matau ,kad srebtuve tusciai ausinu...
|
Citata:
|
jei buvai diagnostikoj, tai turėjo jie matyt: vairo posūkio kampą, visų ratų daviklius, varlytę ir patį esp daviklį, tai jei būtų pravažiavę kompą pasijungę, laisvai galėtų pasakyti kas neveikia. man pačiam su esp problemos buvo - kompą pasijungiau, rodo vairas 0 laipsnių, visų ratų davikliai ok, varlytė ok, o vat esp daviklis nuolat rodo, kad esu posūkyje, pabandymui įdėjau kitą daviklį - tas pats, vadinasi kompas blogas. pasikeičiau kompą ir viskas gerai. o jei problemos su suvedimu - tai tik užvedus, kol vietoj stovi, viskas gerai, jokių klaidų, bet tik pradėjus važiuoti - klaidos apie esp ir t.t., nes vairo daviklis rodo, kad jis pasuktas, o esp daviklis rodo, kad važiuoji tiesiai - kompas nežino ką daryti ir klaidos pasipila.
Nesakau, kad esu teisus dėl to ką parašiau, bet iš savo patirties su esp sakau, kad man buvo taip :) |
Sveiki, si problema buvo ispresta- buvo sugadinta( sulauzyta) fyske tiesiog.
Dabar atsirado kita problema. Wel ismete klaidas, bet jas ismeta tik kartais- kaip uzeina. kartais pravaziuoji 50 km ir tik tada ismeta, kartais tik uzkurus ismeta. Pasidareu diagnostika , ismete kad abs daviklis galinio desinio rato. Bet istrynus klaida jos kompe neberodo( neranda jokiu klaidu, nors abs daviklis nekeistas), taciau skydelyje wistiek dega tos klaidos. Ar reikia keistis davikli ir tada uzges ar cia jau kazkas rimciau? |
Turbut reikes pakeisti davikli, nes klaidos istrynimas bedos nesutvarko
|
Citata:
|
Vieno, gali buti ir laidas nuluzes ar apsineses kontaktas, o ne daviklis blogas, nes mires daviklis paprastai nepasitaiso pats
|
jei yra galimybe pasikelk ant keltuvo auto ir su WD pripusk ABS žieda su dantukais ,palauk pora min ir po to suspaustu oru išpusk ,aišku pasukdamas rata ,ir taip pora ar tris kartus.Gali buti kad paprasčiausiai visokio brudo prižele ir daviklis jau nieko nemato...
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:12. |