![]() |
O kaina? Ir kiek laiko dare?
|
Citata:
|
Citata:
|
tik kazkaip niekaip jiems paprasto a klases automato nepasiseka sutvarkyt, patys skundesi
|
prie temos paklausiu, kokius dezes tepalus, ar kazkokius spec, ar tiesiog paprastus is elementarios parduotuves pagal specifikacijas pilate 3,2dyzeliniam 165kw automatui 7g?
|
7G naudoja 236.14 specifikacijos tepalą. Tinkamų sąrašas čia:
http://bevo.mercedes-benz.com/bevoli...begriff=236.14 |
O kaune kur rimciausiai daro? Kur kas dirba daug zinau, bet kas konkreciai pats sau daresi ir liko patenkintas? Man reikia diagnostikos pas suprantancius, pusle restauruota pries 2 metus, dabar metant is pirmo i antra ir kartais kitus begius susitampo arba kaip cia pasakius smugiuoja
|
jeigu smugiuoja is pradziu tepalu keitimas, o po to jau hidrobloko keitimas arba hidrobloko voztuveliu remontinio komplekto keitimas
|
Hunter, o kokios preliminarios kainos uz tai ka paminejai. Gal zinai kur kaune tai daro?
Ir dar pries kelias sav buvo toks bajeris kai uzvedus masina ir spaudziant gaza vos vos begejasi masina. Iki dugno numynus vos greiteja. Isjungus varikli ir is naujo uzvedus viskas liuks |
Grizau siandien is serviso, jokiu bedu diagnostika nerodo, meistrai vazinejosi su masina dvi dienas, kazko blogo neizvelge, Visas jusu issakytas galimas bedas perdaviau jiems, taciau nei tepalo netruksta, keistas pasirodo jis pries metus-rado lipduka, nei dar kazko nerado. Sake vaziuok ir neimk i plaucius, kai kazkas jau rimtai atsitiks ir kad bus jauciama beda tikrai tada bus galima galvoti apie remonta. Buvau pas meistrus Kaune Veiveriu gatveje uz Kauno grudu pas toki Gintara (pries tai buvau daug geru rekomendaciju apie ji girdejes). Tai vat net nz kas toliau :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:32. |