![]() |
Kartais užtenka tik kitų gumų. Storio jos neturi, bet įdėjus būna visai kitas vaizdas. Baisiai daug laiko neturiu dabar, tais preliminariai paskaičiavus pas tave turi būti 2 arba 3 numerio gumos (atitinkamai 13 arba 18mm). Įdėjus 1 numerio (8mm) gumas reiktų pažiūrėti kaip atrodys tada, įtariu vaizdas pagerėtų.
|
imho klaikiai atrodo jis dabar ant situ azevu
arba zeminti ir deti padorias padangas, arba palikti kaip yra ir uzdeti originalius lietus (ir duslintuvo antgali ismesti :) ) |
Nu man irgi duslintuvo antgalis uzkliuvo. :)
|
Tas gaidys jau buvo ten užmautas, kai pirkau MB, nepraėjus nei pusmečiui surūdijo. Reikės nepatingėt nuimt jį.
Citata:
|
Kelinta karta jau ziuriu foto su tais ratais, nu znk sorry, bet visai nesiziuri.. solidumo visai neber, toks ala is Pabdrades mersas, kad salerkos daugiau per siena pravest :D neisizeidziam tik ;)
|
Aišku pirma idėja buvo BBS RS, bet nepavyko rasti gerų už tinkamą kainą. AZEV irgi rimta kompanija :) o kad vaizdas ne 100%, sutinku. Konkretus neatitikimas yra su padangų aukščiais. Be to priekinių ratlankių plotis ant ribos, galėtų būti vienu Nr. siauresni, 225 padangos jiems siarokos, o užmontavus 235, kažin ar įsipieš. Buvau radęs programą pasiskaičiuoti padangų matmenis ir su laiku bandysiu rasti teisingesnes. Dar kas liečia mano MB standartinius ratus, jau iš dviejų žmonių girdėjau, kad jie nuo W124.
Paieškosiu gumų, kurios buvo su spyruoklėm kurias pirkau Minsko plente, iš akies buvo tokios pat, kaip originalios. Tik ar 5mm skirtumas ką nors pakeis, Elas kai sakė nupjovė 1,5 spyroklės vijos, kad sužemint priekį. Kaip sakant akies neapgausi. :) |
Nu ir viena karta foto paziurejau ir kita nepatingejau atsidaryti, nu kazko truksta, prapuole solidumas ir svoris sito auto, toks ispudis, kad tevas sunui atidave mb :) :)
|
O man ant W126 labiausiai tinka originalus ratai. Aisku BBS RS irgi nieko :xx:
|
Man su ramunėlėm daug gražiau žiūrėjosi:)
|
Dar neišsiaiškinau tiesos, bet žmonės sako, kad W126 originaliai turi būti su tokiais ratais
http://www.mercedes-classic.cz/plakaty/W126.jpg Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:10. |