![]() |
Gyvenimo ironija. Būtų laisvų dienų - nebūtų už ką pilt, o apetitu SL’as nesiskundžia :)
|
Pagaliau įdėjau salono apšvietimo konsolę, kurios paieškos truko pusantrų metų. Labai dėkingas Artunui už greitą nupirkimą!:vynas:
https://mb1.ltd/files/1557306951_img_1013.jpg |
Citata:
Į sveikatą :wave: |
Nežinau, kaip Tau reiks atsidėkot už pagalbą, o dar kiek man jos reiks iš Tavęs... :xx::aciu:
Šiandien pagaliau užsipyldžiau kondyškę, nes buvau gerai pastrigęs su kondyškės džiovintuvo nupirkimu, tris buvau nupirkęs ir visi netokie kokio man reikia, galiausiai tekintojai nutekino man perėjimą į kurį sukas temeperatūros daviklis. specialiai dėl manęs pirkosi sriegiklį :) https://mb1.ltd/files/1557343866_img_1014.jpg |
|
Citata:
|
kaip ir logiška, reiks daugiau pasižaist su tuo valdymu :)
|
kai turejau C140 niekad nesinaudojau tais mygtukais :) nes kai reikia silumos jungi peciu ir is visur siltas oras eina, vasara kai karsta jungi kondicioneriu ir is visur saltu pucia. Kokia turi but situcija, kad pvz pustu is sonu saltu, o per viduri siltu.. na gal kad i veida nepustu saltu, kad tipo nesusirgt, bet gi galima tas angas isvis uzdaryt :) nesistebiu, kad velesni modeliai jau be sitos funkcijos buvo.
|
kaip ten be būtų, čia visgi navarotas yra! Popilnis mano SL'as :)))
|
turetu but pagal default visuose R129 sitas navarotas :)
|
Cia geras navarotas, man jis labai patikdavo.
Reikalas ne tame ar cia karstas ar saltas oras. Paspaudus raudona mygtuka oras praleidziamas per radiatoriu kuris ji isdziovina ir susildo. Taipogi kaip ir oro kondicionierius issausina ora. Bet va paspaudus melyna, atsidaro papildomas kanalas ir oras atkeliauja is lauko aplenkdamas visus radiatorius kuri gali nukreipti sau ir keleiviuj y veida. Kas nevaziaves kalnais arba pavasari neleke prazystancio misko vingiuotais keliais, to nesupras. |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Paskutinės nuotaikos pas SL'ą - vieną diena palikau pastatytą ant gatvės, kur stovi priparduoti automobiliai ir prašau :) Kariauju dabar su BTA draudimu, sabakos iš pradžių net neįskaičiavo keičiamo sparno kainos, šiandien suma pakilo 130eur, bet už tiek nupirkčiau tik papuvusį sparną. Tvarkingas kainuoja apie 300eur Lenkijoj, o Lietuvoj nėra galimybės nupirkt, nieks neturi. Manau kreipsiuos į nepriklausomą ekspertą. Gal kokių patarimų iš patirties turit, kaip elgtis ? :)
https://mb1.ltd/files/1558442585_img_1026.jpg |
Citata:
|
nedraudžia nieks Kasko mano agurko. Girdėjau gandą, kad pirmais registracijos metais amerikono nieks nedraudžia, nes yras kas specialiai pelnos iš to. Kaltininko draudimo bendrovė BTA. Problema ta, kad nenoriu, kad belekaip sutvarkytų, nes servisas tvarkys už tą sumą kokią paskaičiavo draudimas. t.y. nupirks pigiausia parūyjusį sparną, užvirins posūkių skylę , prikraus špaklio ir viskas, toks variantas man netinka :)
|
Eina jie kakadu su 130. Ratlankis gal nusivalys,o buferis?
Imk nepriklausoma- mažiau tikrai nebus. |
bendra suma ne 130eur, o beveik 500eur.
130eur buferio dažymas, 130eur sparno dažymas, 130eur sparnas 50eur ratlankio dažymas 10eur padangos montavimas, 15eur priekinės ašies patikra, 30eur posūkio žibintas (nuskilęs kampas) Nepatenkintas aš esu sparno kaina, nes už tiek nenupirksiu :) |
Aš eau taip papuolęs, bet su servisu, kuris ale turejo sutvarkyt. Viska apskaiciavo ispustom kainom, isskyrus galini buferi: kuomet paskaiciavus nusidevejima, pasiule dasimoket: pasiunciau as ta servisa, su draudimu sutariau geranoriskai padidint samata.
|
Galvoju, gal net dabar nusipirkt sparną, viską susitvarkyt, nes gali užsitęst visi tie reikalai su draudimu. O servisas, kuriam tvarkysiu priklauso pažįstamam ir jis yra draudimo partneris, tai sako, BTA draudimui, net negali pasakyt, ką reikia keist, viską jų egzpertai iš nuotraukų nusprendžia :)
Kas dar naujo, tai nuvežiau, stogą Autogedui, kad persiųtų stiklus. Kaina didelė, bet ką darysi :) |
scary lab gal tvarkysi?
|
Vlado Navicko į.i.
|
Citata:
|
250eur. Čia netik stiklų persiuvimas, bet ir viso brėzento nuėmimas ir uždėjimas ant rėmo.
|
Citata:
|
tada butu 1000e :)
|
900eur viso stogo persiųvimas. Bet man to nereikia, nes tikrai gero stovio stogas, mažai naudotas :)
|
o dėl ko reikia persiūti medžiaginį stogą? per laiką susidėvi siūlai?
|
Citata:
|
Jei kažką reiks patvarkyt, tai ir patvarkys, nes visvirn bus pilnai brezentą nusiėmę :)
|
Citata:
|
Galbūt, nežinau viso to proceso, man tiesiog minėjo, kad kaina tokia, nes turi nusiardyt brezentą :)
|
Aha, brezentas is dvieju daliu. priekines ir galines. Tai gali tik galine atskirai nuimt langams pakeist. Skamba tikrai nebrangiai. Cia jie ir langu medziaga savo naudos? Kokio storio gal sake?
Beje, pasitikrink, kad suklijuotu teisingai. Jei blogai uzklijuoja, tai uzdarius stoga medziaga ties bagazines kampais buna atvepusi i virsu, o turetu but vienodas tarpukas per visa aplink arba vos liesti kebula.. |
ok, ačiū už patarimus. Už geros savaitės turėtų būt padaryta :)
|
kiek kainavo salono lempa?
Citata:
|
Būtinai prasisiurbk dar tą vietą kur soft topas sukrenta,kad nebūtų prisirinkę stambių dulkių, baisiai jautrus autogedo langų plastikas viskam
|
Citata:
Citata:
|
Atkeliavo sparnas ir vėl didelis ačiū keliauja Artunui!
https://mb1.ltd/files/1559641590_edd...e745f1156.jpeg |
net tos pacios spalvos :)
|
Ir tai buvo vienintelis sparnas be skylių posūkiam allegro :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:12. |