![]() |
Citata:
Tamsinimas visai neblogai atrodo :good: |
Citata:
|
Apple paskutinius 2 metus vazineju tik pilnai tamsintais langais nebent masina nupirkta su tikslu greit parduoti tada netamsinu tai galiu drasiai pasakyti jei jis nores stabdys ir uz 50% o jei nenores nestabdys ir su 100% ir kadangi daug maz atsimenu kaip su kokia masina skalpavo tai galiu pasakyti s tamsintas pilnai visas su priekiniu stiklu per 9 menesius 4 stabdymai 1 paleido uz dyka tik pasiule nusilupti plevele 2x50lt ir vienas protokolas 50lt pirmas pazeidimas toks metu begy bmw 730 menesis laiko visi tamsinti 7kartaix50lt nesekmingai menta pasiunciau ant triju raidziu tai lauke kasdiena ant isvaziavimo is kiemo ir 3 oficialus :D Poto buvo nuspresta parduoti bmw :)
|
Citata:
Dabar pas mane prikinis 0, priekiniai soniniai 35, galiniai soniniai 70 ir galinis 80 |
Vienas pazystamas uzsitamsino 221l 35% priekinis 50% priekinees durys 75galines durys ir 90galas sake labai geras vaizdas dar gyvai nemaciau vat idomus varijantas sutinku kad su tuo 50% netaip ima bet kad ir su 100 jei ne su bmw tai ant sankryzu gali sale ju stoveti ir nereguoja dzin jiem :)
|
o man kazhkaip dabar nera nieko graziau uz melynus avangardo langus :D dabar net jei ir butu galima tamsint visa netamsinciau.
|
Jo melyni avangardo langai :sirdys::sirdys: jei butu tokie minties tamsint nebutu :)
|
Citata:
|
as zinau kad mano nuomone bus mazai bet svarbu kad gerai atrodytu ir jei perejimas gaunasi svelnus grazus tarp priekiniu galiniu duru tada ledas o jei perejimas ziauriai krenta i akys tada arba gale mazinti arba prieki dauginti :D :D :D Nezinau kodel bet nu patinka man privatumas gal todel kad patinka tokios masinos kaip s 7 ar a8 o save skaitau per jaunu tokiom masinom tai del to ir tamsinu tuos langus kad nesimatytu kas vazineja :D :D :D
|
Citata:
|
Artunas yra yra :) Priklausomai nuo to kur ir kaip vazineji ypac kai as mieste maluosi ir dazniausiai atstumas gaunasi po pora km tai ilgiau uztrunki ji atsisekti uzsisekti negu davaziuoti :D
o ypac kai turiu pavyzdziu kam avariju metu dirzas pakenke tai del to i ji skeptiskai ziuriu ir seip kiek girdejas pagal testus kai greitis virs 150km dirzas yra tik blogiau paprastas standartinis :) |
Citata:
|
w220 nedega signalas
|
o tai kodel yra ispejamoji lempute ?
ir ijungus degima uzsidega ji... gali vaziuot su dirzu ir be vistiek ji neuzsidega... |
nu bandysiu, vazinej, pasiimsiu fotika savaitgaliu, padarysiu geresniu kadru, siaip tai labai patenkintas, + dar liukas yra, tai jei labai apsiniaukus diena, atsidarau liuko uzdanga, ir ne tokie tamsus langai pasidaro
|
Citata:
|
o kaip del europos su tokiais langais ? kaip per lenkija / vokietija vaziuot ? nekimba ?
|
bent jau lenkai kiek stabde su 100% tai nieko nesake
|
Citata:
|
woodoooo nu 95 ar kiek ten laidumas 7% langu siuo atveju sneku butent apie langus kurie keliavo pas tave
|
Citata:
|
nu ok 95 :)
|
|
:ploja: nebuvau tas vienas :thumbsup:
|
Citata:
|
ka cia turi galvoj netvarkingi ? :)
|
tvarkingi bet tamsinti :)
|
Arba zibintai su xenon turginiais
|
Citata:
|
tas gerai,dar rurinciau tuos kurie isideje gandonus i priesrukines :cenzura:
|
Citata:
|
jo 50% uztemo...
soliariniai mano... tuoj paziuresiu kur cia foto imetes buvau http://www.mb1.lt/showthread.php?t=759&page=76 76 psl... foto yra, pries ir po... |
Graziai atrodo. o apsyvkes nuimineja kai tamsina ar ne? ats tai kokia 30 procentu visus deciau bet noriu kad metalizuota butu panasiai kaip yra soliariniai stiklai.
|
sake lyg ir nenuiminejo... uzkaisiojo.. nu bet be priekaistu padare..
o jei pas tave paprasti.. tai jo metalizuota reikia det... |
Nenuimineja tikrai. Bent jau ten kur as ir vilius tamsines, bet bent as neturiu prirkaistu.
|
man buvo kai padare keli burbulai krastuose ant galinio lango... bet sake tamsinant neina jo kaitint, nes stiklo paketas... tai po keliu dienu nulekiau ir sukaisiojo tuos burbulus, dabar liuks... :thumbsup:
|
PAs mane soliariniai visi +priekinis ir galinis.tik norisi kad tas toks ju gamyklinis tonavimas matytusi visada o ne nuo sviesos ir kampo:)
|
tai trauk kaip mano.. nors dabar pagal procentus net nezinau kiek.. sakiau kad kulturingai butu, ir padare :)
|
Galvoju kad nebutu per tamsu nes zmona pagrinde vazineja. 30procentu pats tas tik va reiktu vilniuj pramust kur gerai daro arba i kauna varyt kur tau dare.
|
nu vilniuj nezinau, kauna Pucenas nukreipe... 10 rytoj palikau ... 15.00 pasemiau
tai originaliai tonuoti jau kokie 25% + 30 % plevele.. ir turesi apie 50%... kolkas niekas net neziurejo i mano tuos langus... nors ir prie akiu vaziavau... nors atrodo tikrai tamsokai... gal galvoja kad taip turi but :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:54. |