![]() |
Jis kazkaip pats paprase BAN'o, nes atsibodo cia viskas :)
|
ip adresa pasikeist lengviau nei nauja nicka susigalvot :)
|
Na kompose esu zalias ir apie tai nieko neraukiu-jai sakai Tomski,kad tai lengva,tai ir tikiu tavimi.
Uzmeciau aki i paskutinius Mikio pranesimis,tai zmogeli kazkas sunervino prasciausiai ir nervai neatlaike.kas keisciausiai niekas nebande ginti jo,kad nebanintu,tik vienintelis Vampyras.gaila,geras vyrukas buvo,masinose raukdavo |
pamaciau sita ir iskarto apie Tomski pagalvojau :D Jam reiktu tokio buso i Lenkus lakstyti :D :D
http://auto.fishki.net/comment.php?id=199914 |
Nuvaziuotu ir turbut atgal ant traliuko atsiveztu, nes nugara butu sulauzyta :D Aisku nuvaziuotu tai greitai :D
|
Citata:
|
gaila kad nuo mentu skodu ir vectru ten neina pabegt, vistiek sekanciam kaime pasivys :)
|
apie ka tu cia vampyrai? nieko nesupratau tam puslapi
|
Tai va kodel tu Vokietijoj daugiau uzdirbi, nei kiti MB meistrai cia Lietuvoj :D padrabativajesh :D
Labai naudingas projektas tarp kitko. Galetu buti LT toks susistemintas remonto instrukciju portalas. Labai naudinga visiems butu. Nes forumuose daznai prisneka 100 puslapiu apie nesamones ir po to naudinga info surast sunku buna. |
Kiti forumai tokius dalykus imeta kaip straipsnius ir nereikia rankiotis tarp bobuciu plektu
|
Citata:
Aš galvojau tokią firmą padaryt šalies mastu, su rimtais mechanikais, kad jei tu nori pirkti mašiną tai parašai man pinigų sumą, modelį ir kitus duomenis, o aš tau surandu mašiną (techniškai tvarkingą, mechanikų patikrintą ir t.t.) ir atvežu ją į kiemą. Bet tu pabandyk lietuviui paaiškint kad tu žinai geriau negu jis kokia mašina yra gera.......... Edit: aišku visos tos paslaugos būtų mokamos; sms formatu ar pan. |
Yra tokiu firmu, tik deja ne Lietuvoj... Lietuviai nepasitiki niekuo ir kaip ir tu sakai patys ismano viska geriau net uz specus.
|
turiu vasko purskiamo su svedu instrukcija :xx: tai apsvieskit kaip juo naudotis keliais sakiniais :) ant buteliuko parasyta wax it wet tai suprantu kad reik vaskuot dar slapia masina o reik palaukt kol padzius vaskas ar iskart uzpurski ir itrini ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
hmm,ziema purksdavau ta vaska automatinese,tai efektas matydavos kazkoks vistiek
|
gal yra zinanciu kokios auto interkuleris dar tinka nissan x-trail,ui? 2004 m 100kw nerestauruoja niekas is savartyno pirkau 2 abu kiauri.nauju nebegamina.buciau dekingas uz bet kokia info.
|
1990metu mersam dalis gamina, o 2004 nissanui ne :D :D :D kazkur cia forume buvo linkas neblogo puslapio, uzpildai forma, ko tau reikia ir ivairus daliu pardavejai atsiuncia i maila savo pasiulymus detales. visai geras kainas man pasiule kai ieskojau kondiko radiatoriaus. tie privatininkai viska gauna, yra tokiu ir forume reklamavosi. parasyk jiems, ir pasiskambink i detalita.lt lentvario g., tie irgi radiatorius gauna per savaite laiko.
o nuo kitu auto pritaikyt tai nesunku, pasiziurek pagal pajungimas kad butu panasus, ir pirmyn, tvirtinimus gali is skardos pasidaryt, ar su viela prisirist prie kito radiatoriaus, ziurint kur jis stovi. viska galima prichimicint, tik biski pasukt galva reik duok detales koda, paziuresiu ir pas lenkus |
Kondicionieriaus radiatoriaus tik negalima prie plieniniu metalu glaust, nes labai greitai prakiurs del susidarancios evj
|
nu jam ne kondiskes reik, o interkulerio, ir seip kondesatorius pastoviai priklaustas prie ausinimo radiatoriaus, taip visose masinose kiek maciau, o ten juk plieno nera. isvis automobiliuose plienas naudojamas?
|
gelezis, plienas koks skirtumas.
|
pienas, kefyras, koks skirtumas
|
Citata:
stovi jis ant pacio variklio virsaus:Dnu kaip nei vienoj masinoj blt...siukslyne 150lt kainuoja,bet ka visi kiauri,beda su jais.tepalas is jo kapsi tiesiai ant ismetimo kolektoriaus,uzsidegsiu blt kada:D turba atrestoravau tik ka,bet vistiek kazkiek tepalo paduoda y interkulery.tomski,dabar biski negaliu pazet detales kodo,kai galesiu parasysiu.buciau labai dekingas jei lenkuos pazetum :alus: dekui uz bet kokia info,kuri padetu issprest sia job.. problema |
nuo fordo netiks?
http://thumbs.autobazar.eu/315/1050719_big.jpg |
Yra tu interkuleriu ir nauju ir naudotu.paziurek kad ir kokiam ebay
|
yra va pas lenkus nauji
http://allegro.pl/listing/listing.ph...il+intercooler ebejuj kiek tik nori ir nauju ir senu http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_tr...at=0&_from=R40 http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksi...at=0&_from=R40 |
Bet Kopustu kainos kaip krenta :) Kaip gerai, kaip gerai :) http://www.orlenlietuva.lt/LT/Wholes...tu-kainos.aspx
|
nestebiu kopustu ir benzo kainu, bet dyzelio irgi nukrito ant 20ct
|
gerai papigo
|
|
nu tai kas kad susituoke?
|
sec uzmate galvoja kad forumiecio :D
|
šiandien į darbą užklydo įkyrus senis, siūlydamas pasirašyt aviva pensijos fondą. kadangi niekad nieko nepasirašynėju nepasidomėjęs, tai išvyjau lauk. šiaip idomu pasidarė, ką galvojat apie tokius dalykus ;]
P.S. praskaidrino jis man šiandien nuotaiką, nesu dar tokio žmogelio matęs. Kaip jis stengės prikalbėt mane pasirašyt ir dar tel. numerį visokiais variantais bandė sužinot ;]]] |
Citata:
|
2-tros pakopos pensiju kaupimo fiondas yra būtinas jei tau ne 50-60 metų. O šiaip realiai dar ir nuo kiekvieno atlyginimo reiktų 5-10% atsidėti pensijai į 3 pakopos pensijų fondą. Nes mes (jaunimas) gausim tokia pensija, kokia patys susikaupsim.
|
|
Citata:
|
Antra pakopa apsimoka, jeigu legali alga didelė. Bet jeigu ant popierius minimumas ar šiek tiek daugiau, tuomet pralošiama :)
Labai daug senyvo amžiaus žmonių taip buvo apgauti (tarp jų ir mano tėvai), kai lengvai patikėjo tokiais konsultantais, vaikščiojančiais per namus/darbus. Nes pasirašius anrą pakopą, nesugrįžtamai mažėja sodros mokamas procentas... |
Čia yra esme ne kiek tu uždirbi, o koks tavo amžius. Jei tu jaunas ir mažai uždirbi, tai tikrai apsimoka pasirašyti, nes visas gyvenimas dar prieš akis ir pajamas pasikelsi su laiku, žiniomis, kvalifikacija ir t.t. O jei esi senas, tai tikrai neapsimoka, nes tiek nesukaupsi, kiek prarasi sodros pensijos.
Ir antra pakopa nuo rugsejo menesio tures labai dideli privaluma mazai uzdirbantiems - papildomas savanoriskas kaupimas. Tu turesi moketi man rodos 2% papildomus nuo savo algos, o tau valstybe primokes irgi rodos 2% ar 3% nuo Lietuvos vidutinio uzdarbio ir taip tu is valstybes gausi daugiau nei pats uzdirbi :) Taip, kad Arturai, tavo zinios ne visai teisingos. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 00:07. |