![]() |
|
Citata:
|
Citata:
|
chebra, visiškas nelygis kažkokias nesamones burt, leist kažkokią mp3 formato muziką, ypač premium klasės mašinose. yra originalūs cd, normali kokybė ir šiaip vertingas daigtas, kuri gali netik paklausyt, o ir rankoje paturėt. dabar, jei nežinot madoj yra vinilinės plokštelės :)
p.s. niekad neprireikė jokio aux išėjimo. cd changeris pilnas komapktų, o šiaip dažniausiai žinių radiją klausau :) |
Citata:
Aš naudoju Deezer, ten manau kokybiški įrašai. Namie per stereo sistema leidžiu ir groja nepriekaištingai. |
apie ką tu kalbi ? originalaus cd kokybė yra geriausia, nes wav, kuris nemodifikuotas. dar gera yra flac ar ape. aš turėjau omeny apie laikmeną, kuri turi vertę. deezer spotify yra gal ir patogiau, bet ,man minusai, kad ten daug ko nėra ir šiaip tas muzonas nematerialus, negali kompakto laikyt rankoj, negali pasidėt į lentyną. o vinylas skamba "gyvai" net ant prastesnės aparatūros :)
|
Citata:
Kokybiškas garsas yra kaip graži mašina, geras telikas arba skanus maistas. Viskas priklauso su kuo lyginsi, nes bendrai tai kokybė kaip apibūdinimas absoliučiai nieko nepasako |
na sutinku bet kai isigijau mb tai tikrai maloniai nustebino smulkmienos bet malonios :)
|
Citata:
|
tao nevelu parduoti juk :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:18. |
|