![]() |
|
Citata:
Mėnesiui palyginus su metais visada kosmosas buvo |
Pagaliau susitvarkiau metus laiko turėtą bėdą :) pas mane buvo pabėgusios 3 eilutės (šią savaitę nusprogo dar dvi) spidometre. Donorą spidometrą nusipirkęs turėjau jau metus, bet vis galvojau, kad keičiant ekraniuką reiks lituoti. Bet vakar neturėdamas ką veikt išsiardžiau ir žiūriu, kad ten nereik nieko lituoti, tik reik gražiai nedrebančiom rankom ištraukt ir įstatyti naują. Išsiėmiau savo, išsiardžiau ir pakeičiau. Dabar visos eilutės veikia :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Apple jei sestadieni vakare suki spidometrus ir rankos nedreba :xx: prasti reikalai :xx:
|
Citata:
|
Citata:
P.S šiuometinis šeimos draudimas jeigu jis kaltininkas kompensuoja 60prc |
Citata:
|
Citata:
|
As draudziausi BTA draudime tuo momentu, man pasake jeigu padarysiu avarija man draudimas vieniems metams pabrangs 40 procentu, jeigu nebus eismo ivykiu, draudimas atpigs kitiems metams 15 procentu. Automobilio marke, kw, stazas, bei gyvenamoji vieta sudaro visa ta kaina. Man bent jau pasakojo zmogus kuris dirba draudime, kodel tokios aukstos kainos, tai del to, kad neuzdirbama is masinos draudimo tiek pinigu kiek reikia, todel ir draudimas brango, vienintelis isgyvenimas tai is kitokiu draudimu, kai busto ir t.t.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:55. |
|