![]() |
|
Citata:
Nelogiska, bet vistiek nemazai isleidi :pepsi: |
Nusiperki bengališkų ugnelių, kokią batareiką ir užtenka. Pašaudai pats, aišku jeigu kokiame mieste naujus švenčiant. Jeigu važiuoti į kokią pirtį žiemą naujų, tai reikia jau gerokai didesnio biudžeto, kad nebūtų tik plekšt plekšt ir viskas.
|
As kai apsiles bunu, tai nekantriai laukiu kada galesiu pasprogdinti. Kolkas man geriausi tokie burbulai kur atskirai i stova isistato. :pepsi:
Bet sakau gal buna dar kokiu geru? Daznai raketu rinkiniai tai nuvile. O be ugneliu - nera nauju metu. Taspats kas nesventiai. :pepsi: |
Citata:
|
Citata:
|
Prie darbo stovejo mano clk, ateinu po darbo ziuriu gale 2 zibintai sudauzyti, sulauzytas buferis. Kameru nieko nera, issikvieciau policija. Yra sansu, kad ras? Draudimas speju nieko nemokes? Draustas ne kasko. Niekada nebuvau susidures su tuo.
|
nu ziuriu mes kai vaikuciai :)) o moterys staiga tampa taupios :)) pas mane tas pats :)) perku visokius dolerius batareikas ir ar kas grazei atrodo :) tai lieku visai patenkintas :)
|
dažniausiai dolerį vieną ir kelias žukes, reziume apie 20e, nedaugiau :xx:
|
Reikes pameginti doleri :pepsi:
Vistiek visi perka, vienas daugiau kitas maziau, nu cia tokia nauju metu atributika :pepsi: |
Citata:
taip, daugiau mažiau vistiek reikia iššaut :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:13. |
|