MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Juokeliai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1964)

woodoooo 2014-02-05 01:00

http://i850.photobucket.com/albums/a...ps8669c1de.jpg
http://i850.photobucket.com/albums/a...ps37676227.jpg

deimantaz 2014-02-05 06:34

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 313519)
prisiperka visokiu plastmasiniu masinu :D

Nera foto, kad tai Liuse padare... nepagautas nevagis :taip:

ganz 2014-02-06 13:39

:juokiasi:

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/3Xdc4UGcArc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ldalius 2014-02-06 13:57

iškart invalidas

Markko 2014-02-09 12:27

SAVAITGALIO RITMAI :) gyvai
tai va...... Prasidėjo viskas labai nekaltai, susitikę su draugu vienoje miesto kavinėje, išgėrem po vieną Grinbergeno, paskui po antrą, ai... tada trečią, nu žodžiu iki "kaip visada". Jau baiginėjantis paskutiniam bokalui, mes atsiminėm, jog čia atsigabenom patys, t.y. su mašina, MANO mašina. Nu ką daryt... išsikvietėm taksiorą, gana malonus žmogelis, jis sutiko mūsų automobilį parvairuoti iki pat namų, ir net į patį garažą įvarė. Sumokėję ir padėkoję gerajam taksiorui, mes, garsiai juokdamiesi iš velnias žino ko, šiaip ne taip užkilom liftu iki buto duro, ir tik tada atsiminem kad raktus palikom mano mašinoje, kuri yra garaže. Nu ką, dar garsiau aidint mūsų juokui, nusileidom iki garažo. Draugas pradėjo rakint duris, nu ką, neatsirakina.... aišku tuomet prabilau aš: "Duok čia, boba, parodysiu kaip reikia". Nuuuu ir kai suktelejau tai su visu raktu... Stovim, sšalta, garažas užtrenktas, namų raktų neturim, jau bepradėję blaivytis, PYZDŲ.... spiriam tą spyna su durim , rytoj remontuosim, kaip tarėm, taip ir padarėm.... Po gero pusvalandžio spardymo, rekavimo ir jautimosi lyg butumėm Aro pareigūnai, durys atsidarė.... o ten stovi visas švytinintis, naujas Saab 9300, betgi Saab tai ne MANO mašina......

Arturas 2014-02-09 13:29

:daro::daro::daro::2::2:

Gintaras 2014-02-09 14:05

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/LccJVn5Z04E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Artunas 2014-02-09 14:54

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 314175)
SAVAITGALIO RITMAI :) gyvai
tai va...... Prasidėjo viskas labai nekaltai, susitikę su draugu vienoje miesto kavinėje, išgėrem po vieną Grinbergeno, paskui po antrą, ai... tada trečią, nu žodžiu iki "kaip visada". Jau baiginėjantis paskutiniam bokalui, mes atsiminėm, jog čia atsigabenom patys, t.y. su mašina, MANO mašina. Nu ką daryt... išsikvietėm taksiorą, gana malonus žmogelis, jis sutiko mūsų automobilį parvairuoti iki pat namų, ir net į patį garažą įvarė. Sumokėję ir padėkoję gerajam taksiorui, mes, garsiai juokdamiesi iš velnias žino ko, šiaip ne taip užkilom liftu iki buto duro, ir tik tada atsiminem kad raktus palikom mano mašinoje, kuri yra garaže. Nu ką, dar garsiau aidint mūsų juokui, nusileidom iki garažo. Draugas pradėjo rakint duris, nu ką, neatsirakina.... aišku tuomet prabilau aš: "Duok čia, boba, parodysiu kaip reikia". Nuuuu ir kai suktelejau tai su visu raktu... Stovim, sšalta, garažas užtrenktas, namų raktų neturim, jau bepradėję blaivytis, PYZDŲ.... spiriam tą spyna su durim , rytoj remontuosim, kaip tarėm, taip ir padarėm.... Po gero pusvalandžio spardymo, rekavimo ir jautimosi lyg butumėm Aro pareigūnai, durys atsidarė.... o ten stovi visas švytinintis, naujas Saab 9300, betgi Saab tai ne MANO mašina......

Nu gerai čia suskėlėt :D :D :D

Bet įspėjimą vistiek duosiu už keiksmažodžius, nors ir su šypsena ;)

ganz 2014-02-10 22:57

Pastatė tiltą. Vaikai turėklus terlioja, kažkas žibintus daužo. Nusprendė nusamdyti sargą. Priėmė. Bet nėra kam sargavimo grafiko sudarinėti, sargo spec. apranga rūpintis, prižiūrėti, kad sargas negirtuokliautų. Priėmė į darbą sargui viršininką. Bet nėra kam buhalterijos vesti. Priėmė buhalterę. Nėra kam kadrų apskaitos vest. Priėmė personalo vadybininkę, po to, kad visus prižiūrėti- direktorių. Pastatė administracinį pastatą, lyg ir viskas gerai, bet organizacija pavadinimo neturi. Kreipėsi į ministeriją, ir gavo pavadinimą- “Tilto apsaugos departamentas”. Viskas gerai, bet staiga krizė. Grįžta direktorius iš ministerijos, ir sako: liepė išlaidas susimažinti, ką darysim? Susirinko visa administracija, apsvarstė taupymo galimybes, nubalsavo, ir atleido iš darbo sargą.

----------------------------

Jos dienoraštis:

Šį vakarą mano vyras elgėsi gana keistai. Mes buvome suplanavę susitikti pavakarieniauti restorane. Aš visą dieną "shoppinausi" su savo draugėmis, taigi aš pamaniau, kad jis buvo liūdnas dėl to, kad šiek tiek pavėlavau, bet jis apie tai nieko nepasakė. Pokalbis nesivystė, todėl pasiūliau jam nueiti pasišnekėti kažkur, kur ramiau. Jis sutiko, bet daugiau nieko nepasakė. Aš paklausiau jo kas yra. Jis atsakė 'nieko". Aš paklausiau jo, ar tai aš kalta, kad jis nuliūdęs. Jis pasakė, kad jis nėra liūdnas, ir kad aš su tuo visai nesusijusi ir kad aš nesukčiau dėl to galvos. Pakeliui namo, aš pasakiau, kad jį myliu. Jis tik lengvai nusišypsojo ir toliau vairavo. Aš negaliu paaiškinti jo elgesio, nesuprantu, kodėl jis nepasakė "aš taip pat tave myliu". Kai grįžome namo, pasijaučiau taip, lyg būčiau jį visai praradus, tarsi jis nebeturi daugiau ką su manim veikti. Jis tiesiog ramiai sau sėdėjo ir žiurėjo TV. Jis ir toliau atrodė nutolęs, lyg jo čia nebūtų. Galiausiai, dėl atsibodusios tylos, aš nuėjau į lovą. Maždaug po 15 minučių atėjo ir jis. Bet aš vis dar jaučiau, kad jis jautėsi suglumęs, o jo mintys buvo kažkur kitur. Jis užmigo - aš pravirkau. Nebežinau ką daryti. Aš esu beveik tikra, kad jo mintys susijusios su kita moterimi. Mano gyvenimas žlunga.

Jo dienoraštis:

Automobilis vis dar neužsiveda...nesuprantu kodėl.

-------------------------------------

Naktis,sargas saugo obelyną,staiga išgirsta kažką šlamant.Tyliai prisėlina ir mato,kažkieno kojos kabo nuo šakos.Sargas tik fyst už kiaušinių pagauna:
-staigiai sakai pavardę ir iš kur būsi?
Tyla
Sargas smarkiau suspaudžia kiaušiukus:
-ko tyli,greit kalbėk!!!
Tyla
Dar smarkiau suspaudžia,kad net sūltys ima tekėti
-tu ka,jogas,staigiai sakai,kas toks ir iš kur būsi?!
-Jjjooonaitis aaaš iš gggretimo kkaimo
-tai ko bl..... tiek laiko tylėjai?!
-nnneebilys aš

vilfoot 2014-02-13 07:41

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/kuuo05owciE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> gerule :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:34.