![]() |
|
Grazinkit wzika... :(
|
Citata:
https://www.aliexpress.com/item/full...a-12963fdb1d36 |
Regeneracine stabdziu sistema bus standartiniuose auto? Nes labai daug galios ten eina vejais
|
Stiklas nebūtų priekinis toks baisus atsisakius valytuvų, turiu galvoje subraižymus :)
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ir shiaip jeigu didziausias minusas garsoizoliacija, tai galima paciam kokioj kontoroj ja patobulint ir bus kaip S klasej :) |
Citata:
Kas liečia AMG, tai su cla nesu vaziaves, bet su A45 teko. Tai man pasirode labai gyvas. Nejauciau as to turbo lago slalumo trasoj. Valdomumas kosmini, toks jausmas, kad su dantim isikibes i asfalta. Pats variklis paliko labai gera ispudi. |
neužsiminėčiau tokiais dalykais :) aš mėgstu gauti gatavą :D O šiaip ir vidus man jo tragedija, kad užmuša norą tokį turėti. Labai jau prieštaringos nuomonės dėl variklio- Apple sako super, Vanix sako nekažką, keista :)
|
nesakau, kad nekazka, lupa jis gerai, tik tiek, kad trauka prasideda nuo 3k rpm kazkur mazdaug :)
Aj ir dar jis ziauriai kietas. Itariu ant bandomu masinu dar stovejo runflat padangos, nes ant mini bordiuro reikejo uzsokt, tai toks jausmas, kad ratai is akmens )) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:48. |
|