MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Hunter 2013-11-05 19:47

Jeigu skuduras ar veliuras tai nieko baisaus, bet oda nesildoma tai kosmaras ziema

kesha 2013-11-05 19:51

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 296474)
Siluma sulaikantys stiklai? Visi avantgarde stiklai ale tokie, bet efekto nelabai yra. Vat jei uzklijuoji plionke - tada jau jauciasi siek tiek, bet ir tai nestebuklai. As galvoju sau dar ir priekini uzsitamsint.

Pabandyta praktiskai :) Melyna oda + siluma sulaikantys stiklai+ saulekaita = normali savijauta. Sviesi (gelsva ) oda +tradicinis stiklas+ saulekaita = 10min. vedinimas skersvejo pagalba. :)

Apple 2013-11-05 19:53

Citata:

Pradžioje rašė kesha (Post 296481)
Pabandyta praktiskai :) Melyna oda + siluma sulaikantys stiklai+ saulekaita = normali savijauta. Sviesi (gelsva ) oda +tradicinis stiklas+ saulekaita = 10min. vedinimas skersvejo pagalba. :)

Oj, as tai kalbu apie palikta automobili lauke ant saules. Vaziuojant kondikas savo darba atlieka puikiai :)

Tomskis 2013-11-05 19:54

ir zali ir melyni langai yra siluma sulaikantys. efektas tikrai yra, nes kai vasara palieku uzdaryta langa, salone dushna, kvepuot nera kuom, karsta, prikaista nuo odinio salono. bet jeigu palieku atidaryta langa, ir saule sviecia i sedyne, tai ant jos neatsisest neimanoma su sortais ar maike, kai kunas lieciasi tiesiai i sedyne, apsidegint galima :) tai efektas tikrai yra, aisku ne ant tiek stiprus kaip noretume.

kesha 2013-11-05 19:54

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 296484)
Oj, as tai kalbu apie palikta automobili lauke ant saules. Vaziuojant kondikas savo darba atlieka puikiai :)

Ne ne ir as apie stovinti ,uzdarytais stiklais automobili kalbu...
Bet jau grybaujam tolyn nuo temos.

giedriuzxz 2013-11-05 20:02

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 296472)
Kol sedyne susyla, kiausai apsala :D

As pamenu pries pora metu buvau gaves pakaitine masina be sildomu porai savaiciu, tai sena avikaili nesdavausi rytais, kad nesaltu subine. Gerai kai su dzinsais ar dar kokiom storom kelnem varinejat. As su kostiuminem kelnem kasdiena. Man automobilis be sildomu sedyniu - neautomobilis. Visi kas pabando jas - be ju nebeisivaizduoja masinos. Tai is anksto patariu - jos tikrai didelis privalumas. Juo lab kai salonas odinis.

Tai pagal tave, jei masina butu idealaus stovio su pilnom servizo knygom is vokieciu, kuria imtum pats is Vokiecio ranku, ir jai ji butu be sildomu sedyniu, tu jos nepirktum?? Aisku uzjauciu tuos zmones kaip pas juos nebuna sildomu sedyniu, ir tenka masina laikyti kieme - tai tikrai ziaurus peilis ir kiausams ir sveikatai :D Taciau, bent mano nuomone, jog nera jis butiniausias navarotas renkantis masina, del kurio verta nepirkti masinos. Reikia remtis nuomone, ko nera to ir nereikia :D

dovcreat 2013-11-05 20:03

Asmeniškai nereikalingos šildomos sedynės man :) P.S skaičiau,kad ir nevaisingas gali likti nuo jų :D kažkur straipsnis su įrodymais buvo :))

Apple 2013-11-05 20:04

Citata:

Pradžioje rašė giedriuzxz (Post 296491)
Tai pagal tave, jei masina butu idealaus stovio su pilnom servizo knygom is vokieciu, kuria imtum pats is Vokiecio ranku, ir jai ji butu be sildomu sedyniu, tu jos nepirktum?? Aisku uzjauciu tuos zmones kaip pas juos nebuna sildomu sedyniu, ir tenka masina laikyti kieme - tai tikrai ziaurus peilis ir kiausams ir sveikatai :D Taciau, bent mano nuomone, jog nera jis butiniausias navarotas renkantis masina, del kurio verta nepirkti masinos. Reikia remtis nuomone, ko nera to ir nereikia :D

Tai pirkit visi su serviso istorijom e200 cdi mechanus su skuduriniais salonais clasic'us ir bus leeeedas, maza rida, visa istorija ir dar pigi :)

Somesword 2013-11-05 20:08

Citata:

Pradžioje rašė dovcreat (Post 296493)
Asmeniškai nereikalingos šildomos sedynės man :) P.S skaičiau,kad ir nevaisingas gali likti nuo jų :D kažkur straipsnis su įrodymais buvo :))

kiausiniams kenkia siluma :)
ir sedejimas :)

p.s. retesnis variantas....

http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3229692.html

maxmoto 2013-11-05 20:11

idomu kaip jis su tuo 2.8 vaziuoja i koki seskines ar narbuto kalna turbut islypti pasistumti reik o dar anglas 2.8 plikas basas ir 11k lt kosmonautu tauta

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:27.