![]() |
O cia rimta panika. As tai kaip dirbau taip dirbu ofise. :hmm:
|
taigi ir kinai ir kiti gydantys rekia kad nevartotumet priešuždegiminiu vaistu tokiu kaip ibuprom (ir visos tos veikliosios medžiagos ) medikamentu ,advil- tik sena pavojinga (kažkodel pasidare pavojingas) paracetamoli....
|
Citata:
Darbe susiskaldem, dirbam tik kas antra savaite 20% pajegumu, kaip pagalbinis transporto palaikymas. Kita savite laisva :xx: Gamyklos visiskai uzsidare, isradimai uzsirakino ir praktiskai "gyvena" gamyklose. Naujo W223 eso linijos paleidimas irgi toliau vyksta, ten irgi uzsidariusios komandos dirba. As sia savaite maciau tik 5 savo bendradarbius, ai buvo isleide apsipirkti pusvalandziui :xx: Vienintelis pliusas, popierizmas 90% sumazejo, nes pirmadieni antradieni visiskai uzluzo merso internetas. Tai atriso visus galus. Jaigu programuotojai ieskot darbo, galite darbintis merse :D Va tokie isgivenimai mano........... :xx::xx::xx: |
Citata:
|
https://mb1.ltd/files/1584717764_img...320_161953.jpg
Pradedu irgi gydytis, nezinau ar tai tas brudas ar persalimas. Bet po siandien darbo pradejo plyst galva, spausti krutine, sunkiau kvepuoti ir gerkle tarsu kas smaugtu. Netipinis skausmas kai angina budavo. Zodziu, 60% stroho ir 0.5 arbata su imbieru eina trason.. Baisu dabar tik del nescios zmonos :( |
Citata:
|
Citata:
varyk tu nuo zmonos kuo toliau - nejuokauk:confused: |
Citata:
6eimos jau neapsaugosi, 100% persiduos. Aš tai kviesčiau greitaja. |
Man vienas daktaras aiskino kas yra pandemija.
Pandemija kai tavo artimas zmogus arba pazystams yra infekuotas. Tai va masterkame jau atguls po velena:confused: Arba plauciai bus randuoti su neaiskio pasekmem jei isikapstys Aisku norvegam vienodai rodo tie imigrantai kur i kampa paguldys, sviesa uzgesins ir tiek ziniu |
Citata:
Seip as beveik jau issikapsciau, pvz mano seimos nariai ir kolegos kuriuos uzkreciau isgyveno labai lengvai. Tik man sunkoka einasi, antra karta pagautu, tas pats virusas galiu ir neissikapstyti |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:37. |