MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Krizoks 2013-09-28 21:40

pz hunteri :D Nemoki atskirt bulkos nuo silkes? :D :D :D :D :D tas pats kas neskirt 3oikes nuo pitako

woodoooo 2013-09-28 21:52

tas pats kas neskirti c klases nuo e klases

tikmarius 2013-09-28 22:16

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 289905)
Hunteris ateina: Kiek tau sunau 12? Taip tėti

po 5 metu, kiek tau sunau trylika? sūnus :ne:

Bet tu tai nusišnekėt sugebi kaip reikiant...

woodoooo 2013-09-28 22:47

as ir paskaiciau ir nesupratau nieko. kokios tai pigios tabletes buvo turbut :D

munde8 2013-09-28 22:51

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 289909)

:D

Hunter 2013-09-28 23:01

Citata:

Pradžioje rašė Krizoks (Post 289897)
pz hunteri :D Nemoki atskirt bulkos nuo silkes? :D :D :D :D :D tas pats kas neskirt 3oikes nuo pitako

visos jos bulkos nuo 86 iki dabar

tikmarius 2013-09-28 23:12

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 289909)

žmogus susigėdo ir net postą ištrynė. :D Čia jau buvo iš to serijos, kad jau ir pavartojęs nesuprasi...

Finalfour 2013-09-29 00:35

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 289914)
visos jos bulkos nuo 86 iki dabar

Va cia tai tikrai. Man irgi visos audi bulkos arba tuoj tuoj bulkos. Nu taip dizainas bulkinis, kad negaliu. Nebent iskyrus tas pacias naujausias A6 paskutiniu metu.

Artunas 2013-09-29 09:24

Kad ir paskutinės man bulkos, gal tik a7 išskirčiau.

Melionas 2013-09-29 09:55

http://www.lrytas.lt/sroves/mokslas/...-organizma.htm
Eina sau:issigando::issigando:

Apple 2013-09-29 10:02

Citata:

Pradžioje rašė Melionas (Post 289931)

Šakės, ką padaro gera reklama. O aš taip megstu kola... reikia rišti su šiuo nuodu sąntykius...

liutasss 2013-09-29 10:10

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 289847)
ziurint kas per patalpa. bute nemanau kad sildysi tepalu :) parasyk kas per patalpa (ofisas, servisas, namas, butas) ir ar turi but radiatoriai ar tik pecius. ir sildysi visa sezona ir tik kazkuriuo metu kai bus zmogus patalpose

Prekybines patalpos , esme tame kad nera jokiu radiatoriu , duju taip pat nera . Vienintele iseitis elektra :angry: sildysiu visa ziema+ diena ir nakti.. Plius 7 dideli langai 2-4 metru.
noreciau tilpti i 1500-2000lt per menesi. gal kas nors is forumieciu dirba kokio firmoj, kas galetu padet? patalpa Klaipedoj

Melionas 2013-09-29 10:11

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 289932)
Šakės, ką padaro gera reklama. O aš taip megstu kola... reikia rišti su šiuo nuodu sąntykius...

As tai nelabai megstu kola, na jei kokiam mcdonalde tai tik kolos prasau, o siaip megstu viski su kola :) Reikes gryna pradeti gerti su ledu :)

Krizoks 2013-09-29 10:53

Ble nereikejo tos namines gert :verkia::verkia::verkia:

Krizoks gauni baną 10 dienų, už besikartojančius keiksmažodžius.

Hunter 2013-09-29 11:48

Geras bajeris su surudijusia automobilio baterija ir kitom nesamonem

Darinis 2013-09-29 12:02

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 289933)
Prekybines patalpos , esme tame kad nera jokiu radiatoriu , duju taip pat nera . Vienintele iseitis elektra :angry: sildysiu visa ziema+ diena ir nakti.. Plius 7 dideli langai 2-4 metru.
noreciau tilpti i 1500-2000lt per menesi. gal kas nors is forumieciu dirba kokio firmoj, kas galetu padet? patalpa Klaipedoj

o oru sildyt neiseina? pastatyt kur kampe granuliny peciu ir isvedziot vamzdzius karstam orui

Tomskis 2013-09-29 12:41

tai granuliniam peciui reik ir kamina daryt. elektrinius radiatorius tada reik statyt, juose viduje stovi ventiliatoriai, pucia karsta ora, dirba be garso. nes kokie kaloriferiai tai triuksmauja baisiai.

Markko 2013-09-29 12:50

Duju baliona + dujinis sildytuvas..pigiau kiek skaiciavau niekaip nesigauna jei nera nieko.

Lengvas 2013-09-29 13:43

Kas megsta visus langus tamsinti, namie irgi taip pasidare? :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...05882882_n.jpg

liutasss 2013-09-29 14:25

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 289951)
tai granuliniam peciui reik ir kamina daryt. elektrinius radiatorius tada reik statyt, juose viduje stovi ventiliatoriai, pucia karsta ora, dirba be garso. nes kokie kaloriferiai tai triuksmauja baisiai.

snd nupirkau viena kaloriferi 3,3KW bet jis gali tik iki 30 kvadratu apsildyt( buvo galingesniu bet ten jau trifazio praso ) . jo minusas kaip suprantu negali dyrbt 24 valandas per para..
planuoju ji dabar pajunginet darbo valandom .

idomu kaip su dujom gautus jei 1000 kubu per sezona iskurensiu . balionu nepritampysi .

Artunas 2013-09-29 14:37

Aš šildau kaloriferiu, tiesa jis trifazis ir 15kw. Patalpos apie 200kv. Pilnu pajėgumu niekada netenka junkt, per didelius šalčius tik palikinėjam nakčiai nedideliu pajėgumu. Tiesa temperatūrą palaikom apie 10-12 laipsnių.

Turiu 6,4kw kaloriferį, jei reikia pabandymui galiu paskolint, anas vienfazis.

liutasss 2013-09-29 15:08

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 289961)
Aš šildau kaloriferiu, tiesa jis trifazis ir 15kw. Patalpos apie 200kv. Pilnu pajėgumu niekada netenka junkt, per didelius šalčius tik palikinėjam nakčiai nedideliu pajėgumu. Tiesa temperatūrą palaikom apie 10-12 laipsnių.

Turiu 6,4kw kaloriferį, jei reikia pabandymui galiu paskolint, anas vienfazis.

Pas mane situacija tokia ,kad galiu tik vienam kampe statyt kaloriferi , kadangi visur kitur yra degus daiktai .
Senukuose rase 5.5kw gali apsildyt iki 120 kv tai manau 6,4 kw turetu istempt laisvai. Kur tu pirkai saviski ? ir dar klausimas, kiek moki uz elektra :roll: jei ne paslaptis per menesi vidutiniskai?

Artunas 2013-09-29 15:18

Tą 6,4 man rodos senukuose ir pirkau, tik labai senai, kokia 7metai atgal. Daugiausiai už elektrą man rodos mokėjau berods apie 2,5k Gal kiek daugiau, bet kaip supranti už viską, kompas, apšvietimas, papildomas elektrinis pečiukas kambariuke. Na bet tie dalykai daug neima, kažkiek daugiau suvalgo elektrinis liftioras.

liutasss 2013-09-29 15:49

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 289966)
Tą 6,4 man rodos senukuose ir pirkau, tik labai senai, kokia 7metai atgal. Daugiausiai už elektrą man rodos mokėjau berods apie 2,5k Gal kiek daugiau, bet kaip supranti už viską, kompas, apšvietimas, papildomas elektrinis pečiukas kambariuke. Na bet tie dalykai daug neima, kažkiek daugiau suvalgo elektrinis liftioras.

Ziurek visai noreciau babandyt tuos 6,4kw ...ir jei man tinka as galiu nupirkt is taves (jei tu jo nenaudoji), arba teks ieskot tokio galingumo vienfazio kazkur

Artunas 2013-09-29 16:00

Paprašiau kad surastu rytoj darbe, susirašom pirmadienį antradienį į PM.

liutasss 2013-09-29 16:04

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 289974)
Paprašiau kad surastu rytoj darbe, susirašom pirmadienį antradienį į PM.

ok

Apple 2013-09-29 19:05

http://www.lrytas.lt/verslas/auto/15...s-dar-tiki.htm

12; 14 ir apie BMW geri :)

Kolibris 2013-09-30 18:32

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...ivus-59-373285

:thumbsup:

brasil181 2013-09-30 18:35

Citata:

Pradžioje rašė Kolibris (Post 290174)

ir buna tokiu kiauru :D

Hunter 2013-10-01 00:18

Zmogus gal gere bare, o cia staiga iskviete :D nu tai pilietiska pareiga juk svarbiausia

Daivanas 2013-10-03 10:39

Ir kam tas įvaizdis poto jeigu būna galvoj tuščia o paklausus kiek valandų net nežino kaip pažiūrėti tas valandas ant laikrodžio.. :D (buvo tokia situacija reali gyrėsi ten laikrodžiu diesel ar koks ten buvo kur ledai laiką kažkaip ten įdomiai rodė, tai poto teko mobileką trauktis kad pasižiūrėt)
Mano nuomonė tai kad reikia pirkti mašinas, kurios tau asmeniškai patinka ir daiktus įvairius, o ne kad kitiem parodyt koks aš "kietas" kažkaip vieni išauga iš to amžiaus kiti ne, čia panašiai kaip ir su treningais.. :) Poto ir prie saves dažnai pritraukia tokius pačius "kietus" ir tokias pačias panas kurios lipa pas tą kurio "kietesnė" mašina arba išlipa iš taviškės kai randą kitą su geresne..
Kalbant apie G klasę tai asmeniškai neteko važiuoti, bet manau ji traukia tik tikrus fanatikus su tokia kaina ir sąnaudom ir pan. Kam reikia džipo yra pilna geresnių alternatyvų, o kad po miestą tik maltis su 20 litrų benzino sąnaudom tai nežinau išvis jau privatų vairuotoją galima samdytis..

Markko 2013-10-03 10:48

Na o kur litus deti :) kai ju turi daug :) i ivaizdi :)
Na kas turi Gelikus ir seip brangias masinas,,,nera ten taip jau tuscia galvoje :) patikek :)

pauliukas 2013-10-03 10:51

Citata:

Pradžioje rašė Daivanas (Post 290652)
Ir kam tas įvaizdis poto jeigu būna galvoj tuščia o paklausus kiek valandų net nežino kaip pažiūrėti tas valandas ant laikrodžio.. :D (buvo tokia situacija reali gyrėsi ten laikrodžiu diesel ar koks ten buvo kur ledai laiką kažkaip ten įdomiai rodė, tai poto teko mobileką trauktis kad pasižiūrėt)
Mano nuomonė tai kad reikia pirkti mašinas, kurios tau asmeniškai patinka ir daiktus įvairius, o ne kad kitiem parodyt koks aš "kietas" kažkaip vieni išauga iš to amžiaus kiti ne, čia panašiai kaip ir su treningais.. :) Poto ir prie saves dažnai pritraukia tokius pačius "kietus" ir tokias pačias panas kurios lipa pas tą kurio "kietesnė" mašina arba išlipa iš taviškės kai randą kitą su geresne..
Kalbant apie G klasę tai asmeniškai neteko važiuoti, bet manau ji traukia tik tikrus fanatikus su tokia kaina ir sąnaudom ir pan. Kam reikia džipo yra pilna geresnių alternatyvų, o kad po miestą tik maltis su 20 litrų benzino sąnaudom tai nežinau išvis jau privatų vairuotoją galima samdytis..

Zmones kurie perka G klase tikrai neperka diesel laikrodziu :D Jei jau gelika perka tai manau ir Patek Philippe laikrodi nusiperka, kurio kaina gali buti kaip to pacio Geliko. Zmones perka tokius dalykus, kas turi reikalu rusijoje. O ten tokie dalykai svarbus, jei tu nori, kad i tave ziuretu kaip i zmogu, lygiaverti partneri. Nors tu isauges is to, bet turetum versla ir praleistum laiko nemazai rusijoje, sestum ir tu i ta gelika ir pirktum normalius laikrodzius :)

Finalfour 2013-10-03 11:09

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 290654)
Zmones kurie perka G klase tikrai neperka diesel laikrodziu :D Jei jau gelika perka tai manau ir Patek Philippe laikrodi nusiperka, kurio kaina gali buti kaip to pacio Geliko. Zmones perka tokius dalykus, kas turi reikalu rusijoje. O ten tokie dalykai svarbus, jei tu nori, kad i tave ziuretu kaip i zmogu, lygiaverti partneri. Nors tu isauges is to, bet turetum versla ir praleistum laiko nemazai rusijoje, sestum ir tu i ta gelika ir pirktum normalius laikrodzius :)

Cia kazkam atrodo kad rusija yra normali valstybe?

Daivanas 2013-10-03 11:15

Gali visko būti nieko nesakau, priklauso koks pas žmones mentalitetas kai pagarbą dažniausiai tik jo turtai atneša, labiau man priimtinas JAV požiūris kai viskas daug papraščiau (kalbant apie verslo pusę), bet gyvenam Lietuvoj tenka prisitaikyt prie žaidimo sąlygų.. :) Tik aišku verslas verslui nelygus dažnai būna ir tokių: minimali alga darbuotojams o sau firmos vardu G klasės mersas.. :D

Markko 2013-10-03 11:25

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 290657)

Ne tik atrodo :) taip ir yra..

woodoooo 2013-10-03 12:18

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 290657)

man taip atrodo ir ka? nuolat maluosi po rusija, ukraina ir baltarusija.

Finalfour 2013-10-03 12:22

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 290663)
man taip atrodo ir ka? nuolat maluosi po rusija, ukraina ir baltarusija.

Ok, tebunie.

pauliukas 2013-10-03 12:43

Final'ai ka tu matai per telika arba tuos StopXam tai cia tik viena rusijos puse. Vakar buvau su zmogum susitikes, kuris Pyteryje gyvena. Tai labai daug geru atsiliepimu. Aisku yra savi niuansai, poziuris i versla ir uzsimerkimas pries kaikurius dalykus. Bet cia tokia rusijos specifika. Daug kas sneka apie ta rusija blogai, kas neturejas reikalu su ja. Yra ten labai daug normaliu zmoniu ir ta prabanga supranta teisingai, bet ten bunan esi priverstas turi tam tikrus daiktus vien del ivaizdzio.

Citata:

Pradžioje rašė Daivanas
Gali visko būti nieko nesakau, priklauso koks pas žmones mentalitetas kai pagarbą dažniausiai tik jo turtai atneša, labiau man priimtinas JAV požiūris kai viskas daug papraščiau (kalbant apie verslo pusę), bet gyvenam Lietuvoj tenka prisitaikyt prie žaidimo sąlygų.. Tik aišku verslas verslui nelygus dažnai būna ir tokių: minimali alga darbuotojams o sau firmos vardu G klasės mersas..

Tai apie tokius verslininkus niekas nesneka, kur isnaudoja zmones. As turiu ne viena pavyzdi, kur zmogus cia turi didelius verslus. Atlyginimai labai dideli ir pinigu darbuotojams nesyksti, o kaip tik juos daro partneriais. Taip, kad nereik galvot taip siauriai, kad visi vienodi, kurie turi didelius verslus.

Hunter 2013-10-03 13:27

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 290664)
Ok, tebunie.

Mane anksciau irgi stebino, bet suzinojus, kad ruskoe radio yra viena populiariausiu radiju pas mus klausimu nekyla. Zmones patriotai tiesiog

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:57.