![]() |
|
uztat keys lets go yra :D
|
Citata:
Citata:
O kadangi mano w124 turi 147AG, ir i seskines kalna auksciausiu begiu spaudziant gaza greitis dideja, tai manau s280 su 204AG irgi greiti rinks taip pat sekmingai, jo ir pagreitis iki 100km/h geresnis |
na teke su A8 D2 2.8 ir dar prie to automatu ir ne kvatrine pavazineti pora valandu tai prakeikiau viska gyvenime nes nu nevelnio jis nevaziuoja nors a8 svoris turbut lengvesnis visgi pilnai aliumas o valgo kaip 4,2 kvatro
|
gal tiesiog nesijaucia tas greitis kaip su maza masina
|
Ne tiesiog nevaziuoja greitis cia ne prie ko :) Buka tupa ir t.t. gal kad ir tai paciai a8 imetus mexanika gal geriau vaziuotu bet nelabai tikiu
|
Kaip 2.2cdi visokie w210 vaziuoja taip ir sita vaziuos. Skirtingi poreikiai. O kas del sedyniu sildomu, tai idomu kas labiau kenkia ar silta sedyne sildanti subine (nebutina kaitinti pastoviai ant max) ar ledine sedyne saldanti kiausinius
|
Chebra kiausiniam kenkia pastovus sildymas t.y. kai visa laika sildai kede, sedi kaip ant keptuves, bet jei ja pasildai salta ir paskui isjungi niekas ten nekenkia. Pas w211 labai gerai susedyniu sildimu padaryta isijungi dvi padalas ir pasyla ir automatiskai issijungia, ko nepadakysiu apie audi. Ten kiek nusistatysi tiek visa diena ir kaitins ta kede. Dviratininkai irgi impotentai tai ka dabar su dviraciu nevazinet? Ar atsistojus visa laika pedalus mynti?
|
Jo, pas w211 protingas sildymas, susiles pats issjjungia :) labai patogu. As ir niekada nekaitinu pastoviai, nes nemalonu. Susildai iki kuno temperaturos ir isjungi :)
|
Beje sildomu kedziu dazniausiai nereikia tiem kas ju gyvenime neturejo ir nezino kas tai yra. Lygiai taip pat ir su ventiliuojamom kedem, kol nepaturi tol nesupranti kas tai per daiktas.
|
neturejau as ju niekad ,db yra ,nu ir ka? tikrai ne pats reikalingiausias dalykas masinoj..nu nors man :) tikrai praita ziema viena ar du kart buvau ijunges ir viskas
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:00. |
|