![]() |
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Klaidai, n kartu geriau cls, o kuom? jei duotu nauja cls ir nauja passata cc is gamyklos su garantija, nesvarstyciau, bet imant 5+ senumo, be garantiju, viena paimsi uz ta apcia kaina 3metu senumo, kitas bus 8 metu senumo. Man tai pasako daug. aptarnavimai irgi kitame lygyje, nebent vazineji po garazus |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
APPLE> o kiek mersu s klases turit su ridom 200k? o kuom pvz koks w220 toks iskirtinis kad netinka is tasko a i taska b? galvoji nusipirkai mersa s klases sena, tai jau mondras ont kaima palikai? :roll: 10 metu senumo mersas sakai vaziuoja geriau uz pasata? surask durneli kas rinksis: sita: http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3124047.html vietoj sito: http://auto.plius.lt/skelbimai/volks...s-3214522.html nebent 10m senumo mersas tau reiskia pacios auksciausios klases s600 brabus longas :) bet tada velgi, ka reiskai vaziavimas, jei surast meiluze, kuri nuperka, tvarko, pila degalus, tai imciau mersa, bet kai savo kruvinu prakaitu uzdirbineji ant viso to, tai nesvarstydamas nauja passata.. matyt tie mersai ne be reikalo nuverteja taip. p.s. as turiu ne tik limo klases, turiu ir kitu masinu su kuriom vazineju, tad mano nuomone yra nesaliska, tik ziurint is tam tikros pozicijos. |
Lygini auto uz 14k ir 40+mokesciai. Uz 40+ ltl tikrai paimsi nebloga mersa, kuris mano nuomone bus geresnis uz passat amerikona skenduoli :)
As nesakau, kad w220 yra geriau uz cc, pats imciau cc, bet jei reiktu rinktis tarp cls ir cc tai net nedvejodamas imciau cls, nes vaziuoja jis daug maloniau. |
Tu lygini 11 metu masinas... Ir dar c klase.
Gi aiskiai kalbejom apie w220 ir pasata. ir kazkodel galvoju ten bus kokiu 2009 na max 2011 metu pas tave... Kai pagalvoji, w220 2005 ir pasatas 2010 tai zinai... niekas i pasata naziures A visai nebegerai tau? Uzkask snickers.... Nesi su savim kai alkanas... |
Beviltiska diskusija cia tampa. Tevas turi pasata 2012 metu 15k prabegusi, pasivezinau as su juo. Taip nauja, dar kvepia, viskas grazu neisdile ir t.t. ir atsisedau i savo w211 (kai turejau), nera ka lyginti, tiek vaziavimo malonumu tiek, apdailos medziagom, barskejimais ir t.t.. As jau geriau vazineta paimsiu aukstenes klases auto, nei nauja zemesnes klases, bet cia tik mano poreikiai. Kitas dalykas glutaminai nesvaik del tu daliu, pasidomek DSG deziu lgom ir ju problemom. Kinijoje DSG deze turi amzina garantija, keicia iskart naujom. Kiek VW atsauke modeliu del gedimu DSG dezej. Daugiausia bedu su jom po siai dienai. Vienintelis pliusas pakaba paprasta ir pigi, bet nekomfortiska. Taip merso dezes neamzinos sita zinom, bet bent jau jos veikia normaliai ir nesijauciu begiu metymo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:06. |
|