![]() |
vat butent man ir sake, kad jo trauka nuo 3k apsuku prasideda, tik jau garselis be katalizatoriaus tai oj.. :) na ziuresiu, nuvarysiu dar kam nors parodyti , jei sakys, kad viskas cia su juo ok tai taip ir paliksiu.
ir manau tikrai reikes is skelbimu pameginti apziureti ir ivertint. buvo tokiu minciu, tik pagalvoju , kad nemalonu butu jei ant forumiecio uztaikyciau. |
o ka vietoj katalizatoriaus ivirino? Tesiog vamzdi? Reikejo rezonatoriu ivirint, garsas butu kur kas geresnis.
Kaip tik prisimenu su Markko vieno CL'o vaziavom ziuret, sedau pravaziuot, iskart i ka atkreipiau demesi, kad ismetimo garsas po maniskio labai kibirinis, skardus toks.. pardavejas ir prisipazino, kad vietoj katalizo tesiog vamzdi ivirino. |
Pas mane irgi 2.0 be kompresoriaus, tai is vietos masina labai vangi, vaziuot pradeda nuo 3000 apsuku kazkur, tiesa buna uzeina sindromai kazkokie kartais greiciau is vietos pajuda kartais tokia vangi palieka :D tiesa pas mane mechanine deze :)
o kas del katalizatoriu-rezonatoriu, (pas mane siuo metu ivirintas rezonatorius vietoje katalizo) tai nuo zemu apsuku pradedant vaziuot pagalvoji kad su ascona vaziuoji, (prie aukstesniu apsuku viskas normaliai) jei nera katalizatoriaus dekit jus kad ir penkis rezonatorius kibiro zvano barskancio is opel asconos laiku niekaip neatsikratysi ir lydes tas garsas visose kelionese :D as taip sakau, nes esu pas save imontaves pilnai visa nauja ismetima pradedant kolektorium baigiant galiniu bakeliu, ir kai katalizatoriu del nusidevejimo teko ispjauti ir ivirinti rezonatoriu tai padek dieve... palinkeciau visiems kas planuojat pjaut kataliza jei tai nera butina tai ir palikite ji ramybeje |
Kas del katalizatoriu, dyzeliniams automobiliams su pdf filtru atsirado skyscio praplaut katalizatoriu, labai veiksmingas, ir nereikia ispjaut :)
|
Jo galima nusipirkt wurth parduotuvese visoje lietuvoje
|
Sveiki,
papasakokit man vyrukai kaip yra su w208 variklio keitimu. jei tarkim sugalvociau i savo senuka imesti 3.2 ar 4.3 varikli, kokia proceso eiga butu? ar susidurciau su didelem problemom ir t.t. tiesiog reikia ismanancio zmogaus patarimo. Turbut daugelis is jusu sakys, kad labiau apsimoka parduoti ir nupirkti kita, bet cia yra vienintele problema del ko savo mb pardavineju, truksta galios. Jei sita problema isspresciau, manau ilgam ji pasilikciau. Lauksiu komentaru. |
Citata:
|
nu jo, geriau paimt ir parduot pigiai ir poto nusipirkt kitą. gal geležis ir nekainuos kosmosiniu pinigų (kokie 2000lt) bet ant darbų paliksi dar kokius 3k. tai kam to reikia...
|
Jau jei taip nori geriau angla imti ir statyti salia ir kelti viska,nes perkant kaip taisykle puse sulauzyta,apkarpita,netinka ir t.t.
|
Sveiki w208 tinka praktiskai visos w202 kebulo dalys, ar klystu?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:48. |