![]() |
Citata:
|
W211 2.7 cdi automatas, nedideliam mieste +-12.5, uzmiestyje +-6.5. Ramiu rezimu.
|
žiūrėk purkštukus, oro srautą, turbą, stabdžius, kad tiek ima 2,7.
o pas dovcreat - protingi skaičiai. vis tiek mišrus režimas. |
Citata:
|
trumpi atstumai ir sunki koja gai tokias sanaudas padaryt. Man Vilniuje 320 rydavo apie 12 normaliai vaziuojant.
|
Citata:
|
tikrai daug, kaip 2.7. kaune, su w220 3.2cdi gaunasi ~11l, jei nepapuolu i kamscius. vaziuoju agresyviai ir koja tikrai sunki pas mane.
|
bet čia ir vasarą tokios sąnaudos? žiemą jei po kelis km tik važiuoji ir gesini tai dar dar. bet šiaip belenkiek.
|
Taip, vasarą, žiemą dar nevazinejau, bet kad bus daugiau tai faktas.
|
kolega, aš ten swordo klausiau :D
bet pas tave ir neblogos, jei dar spustelni. vilniuj su tokiu tūpu eismu, tai suprantama, kad plius pora litrų galima dėti. |
Citata:
|
12 litru dyzelio 2.7 cdi ?
Maniau, jie ekonomiskesni. Draugas turi mechanini C270 cdi W203, tai pas ji apie 6l-7l sanaudos mieste. Vilnius. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
12 litru ? Nemanau. |
Citata:
|
Citata:
|
Na taip. Jis Trakuose gyvena.
Tai nuo darbo iki namu daugiau nei puse kelio be sviesoforu. |
tai cia trasos sanaudos, o ne vilniuje
|
Citata:
|
Citata:
|
ir niekad šalto nepučia ?
|
Citata:
|
tai dar ir kiaušus žiūrėk. stringa turbūt.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
priklauso nuo su kokiu vairuotoju lyginsi, daznu atveju mieste gali buti automatas ekonomiskiau
|
Citata:
|
Citata:
|
man sanaudos sumazejo ant 1-1,5 litro kaip issivaliau interkulerio slanga, sklende ir isiurbimo kolektoriu:taip:
buvo kazkas tokio https://www.google.lt/search?q=oro+i...ed=0CAYQ_AUoAQ https://www.google.lt/search?q=oro+i...as%3B300%3B224 |
sitas vieno vakaro darbas jau man atsipirko su kaupu. cia mokslo nereik tik noro.
|
aktualu tik dizeliams :)
|
Norėčiau paklausti,kas turi 3.2cdi w211,kiek su pilnu baku nuvažiuojate km?
|
Citata:
|
Citata:
|
pažįstu tokių veikėjų, kurie deda galvą dėl sąnaudų kokių tiesiog nėra.. dabar esu ,,sulygęs'' iš pilno bako kuro, jog Volvo s60 D5 2.4 mechanine dėže klaipėdoje neviršys 6l... manau turėčiau neužilgo turėti pilną baką dyzelio :D:thumbsup: p.s. aš tas, kuris mano jog sąnaudos tikrai perkops 6 litrus.. :D
|
1-w163
2-1998 3-3.2 4-Benzinas 5-Automatinė 6-Įvairus 7-Rudenį, puse trasoj puse po miesta vidurkis 14l. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:10. |