![]() |
|
Nuo 1 iki 6 mėn gali gaut. Kursus per dieną praeini. Reik su psichologe pabendraut, porą testų paspręst ir parodyt, kad ne budulis kaip kiti atėję, teoriją paklausyt, ekologinio vairavimo kursai ir super duper sunku testas, kur bent jau man pirmi 10 atsakymų buvo A, kiti 10 B, o likę 5 daugiausiai C :D :ralis:
|
Esu sprendes kaskoki Psichologini testa.
Ziaurus klausimai buvo: Ar myli savo teva? Ar myli savo mama? Ar mylejai savo teva? Ar mylejai savo mama? Kaskas tokiam kontekste. Poto isprendus psichologe perziurejo ir uzdavinejo klausimus. Sako: kaip supranti fraze, tuscias puodas garsiai skamba? Vaje, galvojau, kad sapnuoju :xx: |
Citata:
|
Man patiko, kai klausinėjo įvertinimų apie save - apie loginį mąstymą, auto valdymą, aplinkos apdorojimą, taisyklių laikymąsi ir t.t. Sau su šypsena visur 9-10 surašiau :D Tik aišku, kur taisyklės ar greičio viršyjimas daviau 8, nes nu kitaip nebūčiau ten sedėjęs :D Į įvertinimus labai kreivai žiūrėjo, bet po testų visų sako nu tikrai neblogai :D
|
Citata:
|
16 metu stazas, viena bauda paemiau pagrindini kelia 80€, 3 baudos uz greicio virsijima mieste 8km/h po 15€.
dvi uz parkavimasi ne vietoje,viena 10€ antra 80€ Visi nusikaltimai gatvese :D Ai pamirsau pamineti autobane A81 megstu virs 200km/h paspausti kiekviena savaitgali. :D |
Pirma karta, kai vazevau autobane pamates policija su busiku stovincius, is instinkto kaliau per stabdzius :xx:
|
Mane autobane nufotkino praeitais metais :D
|
Pavidolis papasakok detaliau
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:34. |
|