![]() |
na as va pasivazinejes su a5 metus laiko dabar sedziu vel clk,nes man ji kazkokia geresne aura turi:D nieko blogo apie audi tik, vat mersas man labiau patinka.Po metu pasivazinejimo realiai pasakysiu kad visgi mersas geriau:D vietos daug daugiau,gale nieks neissedes ilgai,nes ziauriai mazai vietos.Na ir nezinau man tesiog MB turi kazko ka Audi neturi,nekalbant apie elektronika ir visa kita slamsta:)) Paneles tevukas zada pirkt clk tai kai tik parduosiu,iskart ziuresiu w212:) nes atsibodo kupai:)
|
1 Attachment(s)
siandien isigytas zafyriukas, pats tas jaunam vairuotojui :D Ziuresim kiek laiko teks patureti, bet emocijos kol kas geros.
|
zafira pats tas jaunas vairuotojui? Nu nzn nzn, koks civikas ar golfas gti pats tas jaunam vairuotojui :) zafira labiau seimai ar pensininkams )) nieko asmenisko
|
Citata:
|
Labai prastas pasirinkimas. Stumk greicia, ka tu sau galvojei ...
|
juokauju, kad jaunimui :D Nu man dvieju metru ugio jaunam baxuriukui tai pats tas :D Kekvieno skirtinga yra nuomone, man sitas automobilis labai patinka, laukia tepalu keitimas, siek tiek vaziuokle patvarkyt ir viskas :) Butu didesne suma rankose, butu MB, bet ka dabar.
|
jaunam reikia gale daug vietos :D
|
Labai įdomus pasirinkimas.
Niekad nesuprasiu, kai "pacanai" su Sharanais, Zafirom ar kitais vienatūriais laksto. |
Tai kad pilna nepacanisku pacanu. Kai kuriem svarbu ne pries mergas pasirodyt, o sikna ant veido uzsiaugint (barzda) kad atrodytu kaip 50metu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:18. |