![]() |
Pritarsiu, kad visgi autorius plugas.
kultas kultu, bet esme ta kad ten niekas nauju leninu nestato, bet ir senu negriauna. Tvarka ten ne tik Minske, bet ir kituose miestuose ir miesteliuose. Taip kad nereikia lialia, koks bulbasynas bananalendas ;) |
Buvau Gardine,tai pakankamai tvarkingas miestas pasirode.ko mums pavydeti,tai sporto baziu,aikstynu,stadionu,ciuozyklu,ledo arenu.batka tuo klausimu gerai sudirbes yra.bendras salies vaizdas mano akimis ziurint-15-20 metu atsilikimas.radau tokiu parduotuviu,kur pardavejos su baltais chalatais ir baltom juokingom kepurem,kur sovietmeciu buvo,sulciu aparatai dar tie stikliniai kugio formos.pavaziavus atokiau nuo pagrindiniu keliu,tai vaizdas ne koks.keliai tragiski,kaimai kaip 19 amziuje...trobos kreivos,tvoros susmukusios..ne viskas ten auksu ziba :)
|
senas geras :)
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/d2-GmGAm5wI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
:)
|
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rp8hvyjZWHs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Uzsukau pas viena partneri :) sako imk kava pienas saldytuve :) nuejau paimti pieno :)
http://s29.postimg.org/9rwsnad9j/20140414_112432.jpg image |
Bankas. Kreditų skyrius.
– Man reikalingas kreditas. – Kokiems tikslams? – Noriu atidaryti gėjų klubą. – Kas jį lankys? – Pi*erai visokie… Jonas, Petras ateis, tie, kurie lifte mygtukus degtukais degina, krepšinio teisėjai ateis… – Atsiprašome, bet mes nesuteiksime jums paskolos. – O, ir jūs ateikite. |
Citata:
Vakare nebaisu kažkaip vaikščiot,nes pilna milicijos ir šiaip tauta ramesnė,viskas iki tiek švaru,kad noris net batus nusiimt,man labai patinka Minskas,tikrai gražus,tvarkingas,kulturingas miestas. :) |
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:03. |