MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

nobodiez 2013-11-13 00:57

Noriu paklaust, ne del merso, bet del merso variklio:
Chrysler 300C, 2006m 3.0 CRDi variklis, is mercedes. 160kw raso, kad turetu tureti. Siandien buvau apziuret viena, gan didelis kilometrazas - 300k, bet netrauke tai baisiai.
Atrode gan tvarkingas, vaziuokle, deze, variklis, jokiu garsu pasalinio, vibracijos, klaidu kompe ar pan nebuvo. BET, traukimo visai nesijaute, kokio reiktu tiketis is tokio variklio. Labiausiai nepatiko man toks 'lagas', is vietos ismini gaza iki dugno, ir pradeda begetis tik mazdaug po sekundes, ir taip tingiai, tik dvieju sekundziu begi pajauti ta toki spyri variklio. Ar yra logiskas paaiskinimas, kame beda galetu buti, ar jie paprasciausiai visi tokie? Tipo, kad didelis svoris masinos?

maxmoto 2013-11-13 02:12

O ar tikrai ten merso variklis ? nes interneto platybese vienur raso kad merso kitur kad italu

nobodiez 2013-11-13 02:47

Tikrai merso, OM642 kodas, ejo i e klase nuo 07 iki 09 metu, i dar kelias, tiksliai nezinau
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_OM642_engine
Citata:

Pradžioje rašė maxmoto (Post 297855)
O ar tikrai ten merso variklis ? nes interneto platybese vienur raso kad merso kitur kad italu

Hunter 2013-11-13 06:24

300k cia ne rida, cia apkatke merso motorui

simaso 2013-11-13 06:45

Citata:

Pradžioje rašė nobodiez (Post 297852)
Pritariu, kad trantas senas. Nepritariu kad 2000, manau jei toki pirkt tai 2010 :)
Kas tokius vazineja, neskaiciuoja, ir uz 4k tikrai neperka :D :D

nepaminėjei, kad reikia pirkt tik AMG modelį, nes kiti :cenzura: netraukia ir šiaip prieš "verslo" partnerius pamoina bus važynėt ;]]

dejwis 2013-11-13 07:24

Citata:

Pradžioje rašė nobodiez (Post 297854)
Noriu paklaust, ne del merso, bet del merso variklio:
Chrysler 300C, 2006m 3.0 CRDi variklis, is mercedes. 160kw raso, kad turetu tureti. Siandien buvau apziuret viena, gan didelis kilometrazas - 300k, bet netrauke tai baisiai.
Atrode gan tvarkingas, vaziuokle, deze, variklis, jokiu garsu pasalinio, vibracijos, klaidu kompe ar pan nebuvo. BET, traukimo visai nesijaute, kokio reiktu tiketis is tokio variklio. Labiausiai nepatiko man toks 'lagas', is vietos ismini gaza iki dugno, ir pradeda begetis tik mazdaug po sekundes, ir taip tingiai, tik dvieju sekundziu begi pajauti ta toki spyri variklio. Ar yra logiskas paaiskinimas, kame beda galetu buti, ar jie paprasciausiai visi tokie? Tipo, kad didelis svoris masinos?

Duosiu tau patarima gera, pasiziurinek dar kokius 2-3 modelius su tokiu pat varikliu, pravaziuok ir bus aisku, ar netraukia jie visi ar tik su situo bedos, taip pat su keliais vaziuodamas palyginsi ir kitus faktorius tokie kaip garso izoliacija, pasaliniai garsai, variklio darbas ir tt ir tt.. :)
Sekmes renkatis :taip:

nobodiez 2013-11-13 07:43

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 297860)
300k cia ne rida, cia apkatke merso motorui

Medziotojau, idomi tavo nuomone, ar gali/turetu taip but, kaip aprasiau, su tuo gazu, kad tingus toks traukimas?

dejwis 2013-11-13 08:31

aisku gali !!!
kodel dar kyla tokie klausimai :)
nenauja gi masina.
man tas pats buvo ant w220 3.2cdi del blogos oro srauto matuokles, dar gali buti del betkokiu priezasciu susijusiu su varikliu arba deze arba elektronika, o gal taip turi buti nepabandes kitos niekas tau i ta klausima neatsakys.
Traukos nebuvimas labai subtilus dalykas, man mano su 333ag atrodo prastai traukia, kitam ir 110ag super sport caras :)

Citata:

Pradžioje rašė nobodiez (Post 297866)
Medziotojau, idomi tavo nuomone, ar gali/turetu taip but, kaip aprasiau, su tuo gazu, kad tingus toks traukimas?

Hunter 2013-11-13 09:00

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 297861)
nepaminėjei, kad reikia pirkt tik AMG modelį, nes kiti ni....uja netraukia ir šiaip prieš "verslo" partnerius pamoina bus važynėt ;]]

G class 2000m pamoina, o Chrysler ne :D

vilfoot 2013-11-13 09:03

nobodiez, geriau forume garsiai nereiksk savo nuomones apie G klase

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:15.