![]() |
|
Noriu paklaust, ne del merso, bet del merso variklio:
Chrysler 300C, 2006m 3.0 CRDi variklis, is mercedes. 160kw raso, kad turetu tureti. Siandien buvau apziuret viena, gan didelis kilometrazas - 300k, bet netrauke tai baisiai. Atrode gan tvarkingas, vaziuokle, deze, variklis, jokiu garsu pasalinio, vibracijos, klaidu kompe ar pan nebuvo. BET, traukimo visai nesijaute, kokio reiktu tiketis is tokio variklio. Labiausiai nepatiko man toks 'lagas', is vietos ismini gaza iki dugno, ir pradeda begetis tik mazdaug po sekundes, ir taip tingiai, tik dvieju sekundziu begi pajauti ta toki spyri variklio. Ar yra logiskas paaiskinimas, kame beda galetu buti, ar jie paprasciausiai visi tokie? Tipo, kad didelis svoris masinos? |
O ar tikrai ten merso variklis ? nes interneto platybese vienur raso kad merso kitur kad italu
|
Tikrai merso, OM642 kodas, ejo i e klase nuo 07 iki 09 metu, i dar kelias, tiksliai nezinau
http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_OM642_engine Citata:
|
300k cia ne rida, cia apkatke merso motorui
|
Citata:
|
Citata:
Duosiu tau patarima gera, pasiziurinek dar kokius 2-3 modelius su tokiu pat varikliu, pravaziuok ir bus aisku, ar netraukia jie visi ar tik su situo bedos, taip pat su keliais vaziuodamas palyginsi ir kitus faktorius tokie kaip garso izoliacija, pasaliniai garsai, variklio darbas ir tt ir tt.. :) Sekmes renkatis :taip: |
Citata:
|
aisku gali !!!
kodel dar kyla tokie klausimai :) nenauja gi masina. man tas pats buvo ant w220 3.2cdi del blogos oro srauto matuokles, dar gali buti del betkokiu priezasciu susijusiu su varikliu arba deze arba elektronika, o gal taip turi buti nepabandes kitos niekas tau i ta klausima neatsakys. Traukos nebuvimas labai subtilus dalykas, man mano su 333ag atrodo prastai traukia, kitam ir 110ag super sport caras :) Citata:
|
Citata:
|
nobodiez, geriau forume garsiai nereiksk savo nuomones apie G klase
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:15. |
|