![]() |
Politika mane nedomina.Tos krizes ir t.t viskas cia pagal kazkieno plana.
Transportas pas mus lyderiauja nes imones gerai vairams moka,minimumas o visa kita komandiruotpinigiai ar dar koks bredas + kuras BY,RUS..Moketu svariai su visais mokesciai kaip priklauso butu kitaip..Kokiam italijos vairui pasiulykite taip dirbti :) IT ,renkasi valstybes del pigios darbo jegos,pas mus uz 8 gabalus Lt itisnikas gyvens ofise,Eu uz 2 euro abejoju. Kas is tos chemijos, ir t.t kieno zmona perka margarita krema? ar kas turi vonioje Aras kosmetikos? kas perka tepalus is autochemijos? galiu vardinti ilgai,,,renkames kitu valstybiu produktus.. |
ar kas turi vonioje Aras kosmetikos? kas perka tepalus is autochemijos? galiu vardinti ilgai,,,renkames kitu valstybiu produktus..[/QUOTE]
Aš turiu, ir aš perku pagal galimybes LT prekes. Taip pat kaip sausainius vietinei kepyklėlėje, mėsą turgelyje, žuvį kioskelyje ir panašiai. Kad tik apeiti maksimą. |
zuvis daznai is lenkijos buna net klaipedoj :D
|
stengiuosi ir as kiek imanoma lietuviska preke pirkti.faktas tik vienas:BVP mes maza sukuriam.esam tranzitine salele ir tiek
|
Citata:
|
blemba specealiai nuejau i vonia ir paziurejau, pilna margaritos produkcijos.
|
Citata:
|
Cia ne is forumo w220 nr. ABU 001 :), maciau ka tik per pasmerkti2...
|
Butu ERR001 tai butu aisku kieno :D Bet tas ABU irgi matytas
|
Citata:
|
o blyn :D
Prie riomerio turetu buti daznai matomas |
Citata:
|
Skelbime lyg matytas. Idomu eroras jau nuomoja vestuvems savo s600 :D
|
Citata:
|
Suges tai suges, idomu kur jis ji remontuos. MBworkshope gal :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas turit w202 tinkanti priekini zenkiuka ant kapoto?
|
Nors ir vw, bet vistiek brangus
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/g...1-378003?cf=df |
Citata:
|
Che che, prestizinis A3 :D
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/t...2-377352?cf=df raso zurnalisai tai kreivai kazkaip :) cia tas pats kas c klases longas ane ? :D |
Citata:
|
As as ragus gavau ir 10 lt jam skolingas. Tegu atvaziuoja i meet atiduosiu, negaila :wave:
|
Citata:
|
Citata:
Viskas ok, bus įdomu pamatyti jo pirkinį. Kaip bebūtu užtildė čia ne vieną ;) |
Citata:
|
Citata:
Tegu greiciau prisistatineja :) |
Jo jo jungiuosi ir as prie apple nebelabai pere ragus iseiti galiu is namu :((( bet neklysta tas kas negyvena , o jo nu per daug buvo sneku su nusisnekejimais kad patiketi :)
|
Citata:
Beje prie audi centro maciau stovinti, ant sono parasyta "A3 limuzinas" :D |
VW Jetta man tas A3 sedanas.
|
Citata:
|
ar tikrina vaistinele varant techa ? :)
|
bent jau turini vaistineles tai tikrai ne, o ar apskritai yra vaistinele, gesintuvas, trikampis ir liemene, tai nuo zmogaus priklauso, kartais paklausia, kartais ne, dazniau ne. o seip praeisi TA ir be ju, irasys kaip nedidelius trukumus
|
aj dar liemene.. nu jasna :)
|
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|