![]() |
Citata:
|
Nebent i korta litus gavai :) iskart isemei ir viskas ,ramu :)
|
Senai zinomas bajeris, tik kad tai yra irodymas gali buti tik bananu salyje
|
nekuriant naujos temos: kokie atsiliepimai apie C klasės coupe 2002 2.2cdi, mechanika. draugas nori pirkt. ar verta ?
|
brolis sūnui pirko V golf, vietoj jo siūliau šį MB, pasirinko golfa... :thumbsdown::ohne:
man labai gražus ir praktiškas modelis, aš už:thumbsup: iš tikro neturintis ligų modeliukas. |
Citata:
Man tai antras pagal baisumą MB po senos A klasės. Is galo gryna mazda, anksciau net neatskirdavau. Nematau priezasties jo pirkimui. Daug praktiškesnis pasirinkimas w203. Ir talpumo ir grazumo ir likvidumo atzvilgiu. |
man w/s203 irgi gražesnis, bet ne aš sau ieškaus ;]
|
kodel sitas daugiau uzturbintas negu amg? http://suchen.mobile.de/neu/auto-ins...%3AASC&ref=SES
|
Citata:
|
Cia hennesey, turetu but amerikonu darbas...
|
Parasyta juk Mercedes-Benz Hennessey HPE700 (700 PS) :D
|
Citata:
|
Citata:
Viskas aisku. Hennessey'is pimpina automobilius tokia rimta kontora ;) |
|
Citata:
|
Dujos dyzeliui jau seniai nebe naujiena. Savo akimis pas rusus kai dirbau su fūra mačiau eksperimentinį karjerinį KAMAZą su dviem dujų balionais ir visą darbo procesą jau išstudijavęs esu internete maždaug prieš 10 metų
|
|
|
maladec :)
|
gal kas zn ar man privaloma antra karta laikyt pirmaja pagalba c ir e kategorijoms kai as turiu ta pagalba dar nuo b kai laikiau 08m? nes pagalbos pazymejimas galioja neterminuotai :mastau:
|
nu kai as mokiausi B, tai i kursus atejo ir uz 10lt israse pazyma, tai nera ten ka laikytis. Rytoj eisiu medicinine, pasiklausiu, seip manau bet kurioj privacioj klinikoj uz 10lt tau israsys :)
|
Citata:
|
tikrai arce zinai ? gal i regitra nueit pasiklaust nes man mokytojas sake kad tipo netinka, tipo c ir e kita pagalba,galvoju bet kas ten gali but kitaip ,per 2h vistiek netapsiu daktaru :xx:
|
Sveiki, kaip nustatyti kuris reduktorius kaukia, priekinis ar galinis? ar imanoma kaip nors buitiskai tai nustatyti :) pas mane tarp 110 - 120 kai atleidi gaza jauciasi kaukimas, merse taip pat buvo tai buvo kaltas reduktorisu, bet jame vienas buvo o sitam du :) aciu
x5 |
pucenas jei tu apie x sneki ar nebus ju standartine lyga kaukianti vadinama razdatke ?
|
tai priekinis reduktorius ir vadinamas razdatke. pucena pasikelk ant keltuvo, spaudi gaza, is apacios klausosi zmogus.
|
Citata:
|
Citata:
|
Pucenas teke vazineti su x su uiancia deze tai atrode kad is galo uzia :) Tai normalu tuo labiau kad cia x lyga :) Vilniui pries metus apie 2k kainavo remontas razdatkes ir dezes :)
|
Citata:
|
Kad pas draugeli uze deze o gavosi kad ir deze ir razdatke tvarkyti reikejo :) Pradziai uzciaupde dapilant tepalo bet po poros tukstanciu km vistiek teko tvarkyti
|
Citata:
|
nu tai paskaityk bmw foruma :) arba cia pasiklausk, vistiek puse forumieciu su bmw vazineja :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Jo Markko tik geriau papasakok ar cia eilini karta pasireiske tobulos 15min zurnalistu mintis ar kaip cia suprasti ta G65amg Brabus tai ar amg ar brabus ? :D
|
Citata:
|
Citata:
http://www.inautonews.com/brabus-g63...d#.Unl54eIxEmc |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:29. |