![]() |
Jungle neturi ka pasakyti patylek protingiau atrodysi :)
Ar cia kaip Melionas Hunteriui sake postus renkiesi ? |
Citata:
|
Citata:
pvz. Citata:
|
Jei rinkciau postus tai per 3metus sedejimo sitam forume tureciau tikrai ne 400postu :D
|
Citata:
|
Melionas jau kam kam bet tau tai reiktu savo nuomone sau pasilaikyt :) Su tavim panasiu metu uzsirekine bet pas tave jau 1745 :D o pas mane tik vargani 497
|
Citata:
|
gal paskaiciuojam pas ka daugia postu visiskai beverciu?:juokiasi::juokiasi::juokiasi::juokiasi:: juokiasi:
|
Na jau jei ir moderatorius pasiduoda i tokias nesamones tai tebunie turekit jus ta
500 |
ne tai jeigu apie bevercius postus, tai moderai gali isgrynint foruma off topic is vis nuimt kaipo tokia, visas temas kur apie abstrakcius dalykus iskart trint, forumiecius banint, palikt tik technini skyriu techniniai klausimai-atsakymai kas nukrypsta i dausas banas gal ir nieko butu toks forumiukas
|
aš ką supratau tai kad blevyzgos jums blogai, bet be jų jums dar blogiau :taip:
|
Man čia gerą mintį užmetėt, reikia aktyviausiems nuresetint postus iki 0 :D ot atsigautu forumas :gone:
|
Artunas kai nuresetinsi visiem aktyviausiam tai moderu statusus dar bent 5 zmone duok :) Atai kitokiu atveju nebebus cia ka veikti :D Ko vien tomskis bus vertas kol surinks savo 17 tukstanciu postu :D
|
Citata:
|
Artunai tokiam durniui kaip man duok ir taisykles sukurk !!! Kad kaip kokiuose bmw fanuose butu greit isivyraus tvarka :D
|
Kad jau netyčia apie tai kalba išėjo, tai aš nenoriu kaip pas BMW, nenoriu kaip pas opelius mazdas ar daewoo. Nors dažnokai apie tai girdžiu. Čia yra MB1, ir jis toks man patinka :isveik:
Suprantu kad niekada nebus taip kad visiems patiktu, to ir nesiekiam. Bet visada laukiam pasiūlymų, pažadam apsvarstyti ;) |
skonio reikalas, bet man range rover jau toks kaka... Kas liecia technine pusę tikrai niekuo nesidomėjau.... :thumbsdown::thumbsdown:
|
Artunai viskas cia yra labai :thumbsup: :) Ir taip kaip bmw tikrai nereik nes ten jau per ziauru bet kad ir nebutu palaida bala kad kas ka nori tas ta daro :D
|
Citata:
|
|
Gal kas is jusu dirba brokeriu ar turi kontaktu geru? Ieskau 2k. buto nuomai ilgesniam laikui. Tie variantai, kurie yra skelbiu/aruodas/edomus pastoviai praziurimi. Bishki kainos netinka :) yra papildomu kriteriju, tokiu kaip garazas/dengtas parkingas ir t.t.
|
as ir mielai pabendrauciau su brokeriu del buto pardavimo/keitimo i nama.
|
gali kas padet del win xp,kaip reik boot padaryt is cd ?
|
nori perinstaliuot? tai bootinis cd turi buti, kisi cd, perkrauni kompa, eini i biosa, nustatai kad pirmenybe is CD-ROM, ir pats suveiks kai vel perkrausi. o jei nori iskepti bootini cd, tai su nero berods reik iso faila imt, ir pasirinkt kad boot cd darai, viena karta dariau , nepamenu. pagooglinus lengvai rasi
|
blin gal nebootinis cd tada.. nzn net.biose jau pakeiciau ,pirmenybe yra cdromui,nifiga neima is cd
|
Is linkomanijos parputi, ten beveik visi bootiniai. Pasiskaityk komentarus.
|
bandau kraut win 7,gal nesprogs kompas :xx:
|
kai kraunasi ziurek ka spaust kad isijungtu Boot menu. PVZ "F12" ar "F2". nereikia jokiu biosu nustatinet, o veliau zaist su atstatymu atgal
|
is linkomanijos atsisiuntus, reik irasyt kaip bootini cd, kitaip galesi kabint ant sienos kompaktus.
|
galima ir i usb atminti, tam wintoflash programa pravercia
|
Citata:
Citata:
|
Tai cia faktas kad skiriasi, todel ir sakau, kad ziuri ka spaust, kad issoktu boot menu, o ne biosa kaitaliot
|
Citata:
|
irasiau win 7,galvojau baisiau bus kaip su tokiu laptopu bet norma dar :xx:
|
Tik irasius i prasta kompa jie skrenda, viskas grazu, veliau pradeda stabdyt, ypac po visu update ir t.t... Jeigu gali apsieiti su XP tai geriau jais ir naudotis. Pagrindiniai dalykai del kuriu reiketu rinktis win7 tai jeigu yra daugiau nei 4GB ram ir reikalingas DX11. Net baterija ilgiau laiko su XP
|
bus matyt,kompas tai senas ,ram raso usable 800mb :xx:
|
Citata:
|
Uztenka jam ir maziau, bet XP daugiau nei 3.5 nepalaiko
|
Citata:
|
pas mane 2gb,ir norma .Taigi win prisitaiko prie kompo kazkaipten
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:22. |